Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk at the movies!

Heerlijk at the movies!

Op 16, 17 & 18 oktober wordt de parkeerplaats aan de Westerzeedijk in Harlingen omgebouwd tot een drive-in bioscoop. Bestel nu je tickets!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Gemeente Harlingen: Vacature stedenbouwkundige

04-10-2019

HARLINGEN - Voor het team Omgeving is de gemeente Harlingen op zoek naar een: Stedenbouwkundige Gemiddeld 4 uur per week (flexibel).

De functie is vast (na een tijdelijke aanstelling van 1 jaar als ware een proefperiode), 4 uur per week (flexibel). Zie de bijlagen voor de vacaturetekst. Reageren kan tot 28 oktober 2019. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld.

 

Dit ben jij:

Jij bent een enthousiaste stedenbouwkundige met een proactieve houding die durft buiten de gebaande paden te treden. Met een zelfstandige houding en goede communicatieve vaardigheden, is het voor jou geen probleem om zowel inwoners, externe partijen als het bestuur te woord te staan en mee te nemen in jouw ideeën. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar recente werkervaring  en HBO/WO werk- en denkniveau op het gebied van stedenbouwkunde. Ook heb je kennis van bestuurlijke processen, gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en kun je goed overweg met grafische systemen. Werkervaring bij een gemeente is een pré.

 

Dit ga je doen:

Als stedenbouwkundige weet je de laatste trends te vertalen naar ideeën en visies voor ruimtelijke projecten in Harlingen. Hierbij gaat het vooral om opgaven rond herontwikkeling en transformatie en soms om uitbreiding.  Jij maakt de vertaalslag van gemeentelijk beleid naar een visie, die enerzijds aansluit bij de wensen van het bestuur en anderzijds recht doet aan de behoeften in de markt. En je weet die visie ook tot uitvoering te brengen. Verder houd jij je bezig met het adviseren op stedenbouwkundig gebied voor beleid en bestemmingsplannen, maar ook het verrichten van integrale ruimtelijke analyses en soms ontwerpstudies bij nieuwe projecten. Verder ga jij je als stedenbouwkundige, veelal in projectteams, bezighouden met het opstellen van stedenbouwkundige uitgangspunten en randvoorwaarden, waaronder het beoordelen (en in incidentele gevallen) maken van beeldkwaliteitsplannen, maar ook het voeren van regie op de planvorming en planuitwerking. Jij bent hét stedenbouwkundig geweten van de gemeente.

 

Wie zijn wij?

De gemeente Harlingen is een zelfstandige, compacte gemeente in een veranderende maatschappij. Dat vraagt een andere manier van werken. Wij zijn niet meer de aanbodgerichte organisatie van vroeger maar werken naar een vraaggerichte, klantgerichte organisatie waarbij flexibiliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Jij toont lef, neemt verantwoordelijkheid en bent proactief.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een dynamische baan in een compacte maar vooruitstrevende gemeentelijke organisatie, die maximaal wil bijdragen aan een leefbare stad in de meest brede zin van het woord.
  • Een tijdelijke contract voor 1 jaar (met uitzicht op een vast contract).
  • De functie wordt nog definitief gewaardeerd. Voor nu wordt salarisschaal 10 gehanteerd.
  • Het bijbehorende salaris is max. € 4.362,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een IKB (individueel keuzebudget) van 17,85% van je bruto maandsalaris, ABP-pensioen, collectieve ziektekostenverzekeringen, bedrijfsfitness en korting op verzekeringen.

 

Is je belangstelling gewekt. Wij horen graag van je! Stuur je sollicitatie uiterlijk 27-10-2019 per e-mail naar ikwil@harlingen.nl  Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang op de externe kandidaat. De briefselectie staat gepland voor week 44, de sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdagmiddag 5 november.

 

Vragen?

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Fedde Wielstra, teamleider Omgeving en Samenleving, via 0517-492281.

 

Download

 

Algemeen Gemeente

Meer nieuws

Laat je óók kleden door ForHim Menswear!

04-10-2019

HARLINGEN - Nú op een geselecteerd aantal broeken: 2e broek 50% korting!

Alternatief voor zonnepanelen huurders in centrum

04-10-2019

HARLINGEN - Bij 150 huurders van de Bouwvereniging mogen geen zonnepanelen op de woning geplaatst worden.

Onderzoek gevolgen stop zoutwinning Oosterbierum

04-10-2019

HARLINGEN - De bestuurscommissie Franekeradeel-Harlingen onderzoekt welke gevolgen het stoppen van de zoutwinning ten zuiden van Oosterbierum heeft voor de gebiedsontwikkeling in het bodemdalingsgebied Noardwest Fryslân.

Reacties

Visie Events Visie Events HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Plus Lunenborg Plus Lunenborg Copini Opticiëns Copini Opticiëns Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation IJssalon Min12 IJssalon Min12 The Shamrock The Shamrock Ons Food&Wine Ons Food&Wine De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hubo-Faber Hubo-Faber Broodje Nuchter Broodje Nuchter Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï BENG Evenementen BENG Evenementen Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg De Lichtboei De Lichtboei Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Haarmode Cats Haarmode Cats
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn De Lichtboei De Lichtboei VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Broodje Nuchter Broodje Nuchter Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas