Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Gemeente Harlingen: Vacature Citymarketeer

20-01-2020

HARLINGEN - Voor het team Omgeving van gemeente Harlingen zijn wij op zoek naar een: Citymarketeer 20 uur per week.

Gemeente Harlingen: Vacature Citymarketeer Foto: Edwin Kooren

Achtergrond van de functie:

In de afgelopen jaren zijn er belangrijke stappen gezet in de ontwikkeling van de imagocampagne ‘Harlingen Welkom aan Zee’. Samen met ondernemers, de VVV en andere betrokken partijen is er een actieplan ontwikkeld om Harlingen beter op de kaart te zetten. In dit plan staan acties op het gebied van het verbeteren- en versterken van de toeristische/recreatieve beleving, gastheerschap en het versterken van het ondernemerschap. De gemeente Harlingen speelt een faciliterende en coördinerende rol in de uitvoering van dit actieplan en de verdere ontwikkeling van het citymarketingconcept.


Dit ga je doen:

Als citymarketeer houd jij je bezig met de positionering van Harlingen op het gebied van vrije tijd, maar ook op het gebied van wonen. Je vergroot de zichtbaarheid van Harlingen als toeristische trekpleister en bent verantwoordelijk voor het aantrekken van de beoogde doelgroepen zoals omschreven in de toeristische visie. Dit alles doe jij door middel van een verbindende citymarketingstrategie om het gevoel van trots onder ondernemers en inwoners te versterken.

 

Jij bewaakt en ontwikkelt het merkconcept ‘Harlingen Welkom aan Zee’ en zorgt voor de verdere marketing van de stad. Dit doe je samen met ondernemers, de regiomarketeer en/of Merk Fryslân. Daarnaast adviseer en ondersteun jij interne- en externe stakeholders en weet je alle betrokken partijen te motiveren, hierbij zet je in op lokaal- en regionaal ambassadeurschap.


Dit ben jij:

Je hebt relevante werkervaring van marketing en/of communicatie op hbo-niveau, bij voorkeur in een soortgelijke functie. In een speelveld van belangen werk jij verbindend, je bent adviseur en sparringpartner voor wethouders, ondernemers en de VVV, maar je durft ook lef te tonen om je positie te behouden. Jij weet dat citymarketing tijd kost en daarom ben jij in staat met een toekomstgerichte blik te werken.


Wie zijn wij?

De gemeente Harlingen is een zelfstandige, compacte gemeente in een veranderende maatschappij. Dat vraagt een andere manier van werken. Wij zijn niet meer de aanbodgerichte organisatie van vroeger maar werken naar een vraaggerichte, klantgerichte organisatie waarbij flexibiliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan.
 

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid waar tal van kansen en mogelijkheden liggen, zowel in- als extern, die het verdienen om benut te worden.
  • Jij krijgt een contract van één jaar (met kans op verlenging) in salarisschaal 9, wat een salaris van minimaal € 2.702,- en maximaal € 3.968,- bruto op basis van 36-urige werkweek betekent.
  • Daarnaast kun je rekenen op prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een IKB (individueel keuzebudget) van 17,85% van je bruto maandsalaris, ABP-pensioen, collectieve ziektekostenverzekeringen, bedrijfsfitness en korting op verzekeringen.


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang. De briefselectie staat gepland voor week 6, de sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 7.

 

Is je belangstelling gewekt?

 

Wil je meer weten?

Voor verdere informatie over de functie kun je terecht bij:

Fedde Wielstra Teamleider Omgeving
0517-492281
f.wielstra@harlingen.nl

Algemeen Bedrijfsleven Gemeente

Meer nieuws

Wil jij je ook laten verbeteren door toptrainers in Friesland?

20-01-2020

HARLINGEN - Wil jij deze zomervakantie lekker voetballen, plezier maken en veel leren?

Onthulling tijdelijk lichtmonument Levenslicht op 24 januari in Harlingen

20-01-2020

HARLINGEN - Op vrijdag 24 januari 2020 om 19.00 uur wordt het monument Levenslicht van Daan Roosegaarde, door burgemeester Sluiter, onthuld in het Harmenspark.

Reacties

Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Greenart Production Greenart Production Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Hubo-Faber Hubo-Faber Plus Lunenborg Plus Lunenborg Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje De Lichtboei De Lichtboei The Shamrock The Shamrock Food 80/20 Food 80/20 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Broodje Nuchter Broodje Nuchter Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Ons Food&Wine Ons Food&Wine Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï
Zensa Moda Zensa Moda Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hubo-Faber Hubo-Faber De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn The Shamrock The Shamrock Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Ons Food&Wine Ons Food&Wine VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Broodje Nuchter Broodje Nuchter