Ontmoet Simon Vestdijk

Ontmoet Simon Vestdijk

Op 2 december gaan we online voor een ontmoeting met ouders/verzorgers (en leerlingen) van groep 8! Meld je alvast aan en mis het niet!
Lees verder...
Zoutwinning bij RSH

Zoutwinning bij RSH

Op 24 november staat Omroep RSH van 19.00 en 21.00 uur stil bij de zoutwinning in Harlingen. Stuur uw vragen naar de redactie. Ze zijn de rode draad voor onze uitzending: info@pilotharlingen.nl
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Gemeente Harlingen: Vacature Citymarketeer

20-01-2020

HARLINGEN - Voor het team Omgeving van gemeente Harlingen zijn wij op zoek naar een: Citymarketeer 20 uur per week.

Gemeente Harlingen: Vacature Citymarketeer Foto: Edwin Kooren

Achtergrond van de functie:

In de afgelopen jaren zijn er belangrijke stappen gezet in de ontwikkeling van de imagocampagne ‘Harlingen Welkom aan Zee’. Samen met ondernemers, de VVV en andere betrokken partijen is er een actieplan ontwikkeld om Harlingen beter op de kaart te zetten. In dit plan staan acties op het gebied van het verbeteren- en versterken van de toeristische/recreatieve beleving, gastheerschap en het versterken van het ondernemerschap. De gemeente Harlingen speelt een faciliterende en coördinerende rol in de uitvoering van dit actieplan en de verdere ontwikkeling van het citymarketingconcept.


Dit ga je doen:

Als citymarketeer houd jij je bezig met de positionering van Harlingen op het gebied van vrije tijd, maar ook op het gebied van wonen. Je vergroot de zichtbaarheid van Harlingen als toeristische trekpleister en bent verantwoordelijk voor het aantrekken van de beoogde doelgroepen zoals omschreven in de toeristische visie. Dit alles doe jij door middel van een verbindende citymarketingstrategie om het gevoel van trots onder ondernemers en inwoners te versterken.

 

Jij bewaakt en ontwikkelt het merkconcept ‘Harlingen Welkom aan Zee’ en zorgt voor de verdere marketing van de stad. Dit doe je samen met ondernemers, de regiomarketeer en/of Merk Fryslân. Daarnaast adviseer en ondersteun jij interne- en externe stakeholders en weet je alle betrokken partijen te motiveren, hierbij zet je in op lokaal- en regionaal ambassadeurschap.


Dit ben jij:

Je hebt relevante werkervaring van marketing en/of communicatie op hbo-niveau, bij voorkeur in een soortgelijke functie. In een speelveld van belangen werk jij verbindend, je bent adviseur en sparringpartner voor wethouders, ondernemers en de VVV, maar je durft ook lef te tonen om je positie te behouden. Jij weet dat citymarketing tijd kost en daarom ben jij in staat met een toekomstgerichte blik te werken.


Wie zijn wij?

De gemeente Harlingen is een zelfstandige, compacte gemeente in een veranderende maatschappij. Dat vraagt een andere manier van werken. Wij zijn niet meer de aanbodgerichte organisatie van vroeger maar werken naar een vraaggerichte, klantgerichte organisatie waarbij flexibiliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan.
 

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid waar tal van kansen en mogelijkheden liggen, zowel in- als extern, die het verdienen om benut te worden.
  • Jij krijgt een contract van één jaar (met kans op verlenging) in salarisschaal 9, wat een salaris van minimaal € 2.702,- en maximaal € 3.968,- bruto op basis van 36-urige werkweek betekent.
  • Daarnaast kun je rekenen op prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een IKB (individueel keuzebudget) van 17,85% van je bruto maandsalaris, ABP-pensioen, collectieve ziektekostenverzekeringen, bedrijfsfitness en korting op verzekeringen.


Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang. De briefselectie staat gepland voor week 6, de sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 7.

 

Is je belangstelling gewekt?

 

Wil je meer weten?

Voor verdere informatie over de functie kun je terecht bij:

Fedde Wielstra Teamleider Omgeving
0517-492281
f.wielstra@harlingen.nl

Algemeen Bedrijfsleven Gemeente

Meer nieuws

Wil jij je ook laten verbeteren door toptrainers in Friesland?

20-01-2020

HARLINGEN - Wil jij deze zomervakantie lekker voetballen, plezier maken en veel leren?

Onthulling tijdelijk lichtmonument Levenslicht op 24 januari in Harlingen

20-01-2020

HARLINGEN - Op vrijdag 24 januari 2020 om 19.00 uur wordt het monument Levenslicht van Daan Roosegaarde, door burgemeester Sluiter, onthuld in het Harmenspark.

Reacties

Haarmode Cats Haarmode Cats Broodje Nuchter Broodje Nuchter Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Lichtboei De Lichtboei Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Food 80/20 Food 80/20 The Shamrock The Shamrock Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Greenart Production Greenart Production
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE The Shamrock The Shamrock IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Lichtboei De Lichtboei Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas