De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Gemeente Harlingen: Vacature beleidsadviseur WMO

30-01-2021

HARLINGEN - Het beleidsteam Sociaal Domein Noardwest Fryslân zoekt voor het intergemeentelijk beleidsteam per direct een: Beleidsadviseur WMO voor 28 uur per week.

Bij gemeente Harlingen is het nooit saai!

Met onze ligging aan het Werelderfgoed de Waddenzee, de rijke cultuurhistorie en met de stad Harlingen als enige zeehavenstad van Friesland heeft onze gemeente vele verhalen te vertellen. Geen dag bij ons is hetzelfde en dat willen we je graag laten zien.

 

Het intergemeentelijk beleidsteam is per 1 januari 2021 formeel geïnstalleerd. Het team is daarmee jong en kenmerkt zicht door innovativiteit. Er is ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Geen dag is hetzelfde. De beleidsmedewerkers sociale domein zijn allround inzetbaar in dat domein. Voor deze vacature ligt de focus primair op de participatiewet. 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn het beleidsteam Sociaal Domein Noardwest Fryslân. Samen onderzoeken we, gaan we in gesprek, zoeken oplossingen en werken we buiten de gebaande paden. We maken gebruik van elkaars competenties. Wij hebben hart voor ons werk, zijn integer en betrouwbaar. We werken resultaatgericht en doen dat vooral door samen te werken. Wij krijgen verantwoordelijkheid en wij staan voor elkaar en voor de organisaties. We werken aan het beleid sociaal domein voor en in de vier samenwerkende gemeenten Harlingen, Terschelling, Vlieland en Waadhoeke.

 

Dit ben jij:

Jij bent een enthousiaste, energieke, doelgerichte en dienstverlenende professional met HBO werk- en denkniveau. Je bent de afgelopen jaren werkzaam geweest voor gemeenten en beschikt over relevante beleidsmatige ervaring, bij voorkeur op het gebied van WMO. Je durft risico’s te nemen en buiten de kaders te denken en te handelen. Verder ben je politiek sensitief, heb je humor en goede communicatieve en sociale vaardigheden. Tot slot ben je in staat partijen met elkaar te verbinden, te enthousiasmeren, te laten samenwerken en hebt overtuigingskracht.

 

Dit ga je doen:

Als beleidsadviseur ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het beleid op het gebied van de WMO. Je signaleert de ontwikkelingen en knelpunten en bent goed in staat om de vertaalslag hiervan naar voorstellen en oplossingen te maken. Jij ontwikkelt beleid dat erop gericht is de doelstellingen van de transformatie verder te realiseren! Belangrijk hierbij is ook de samenwerking binnen de regio. Je adviseert het bestuur en management en onderhoudt contacten met diverse partners en inwoners. Samen met je collega’s zet jij je in voor het zo lang mogelijk thuis laten wonen van onze inwoners en het tegengaan van eenzaamheid. Daarnaast zal ook je bredere inzet, dan alleen op deze gebieden, gevraagd worden. *Deze beschrijving geeft een algemeen beeld van de positie; neem gerust contact op voor meer details.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een dynamische baan waarbij je een actieve rol speelt bij de innovatie en ontwikkelingen in het intergemeentelijke beleidsteam.
  • De ruimte om initiatieven te nemen.
  • Een prima werksfeer in een team dat middenin de samenleving staat;
  • Individuele opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

Dit alles met een goede combi voor werk en privé. We hanteren flexibele werktijden en werkplekken. Want jij bent van groot belang voor het succes van het beleidsteam Sociaal Domein!

 

Arbeidsvoorwaarden

  • Een tijdelijk contract voor 1 jaar (met uitzicht op een vast contract) en salarisschaal 10, wat een bruto maandsalaris van maximaal € 4.494,- op basis van een 36-urige werkweek betekent.
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een IKB (individueel keuzebudget) van 17,85% van je bruto maandsalaris, ABP-pensioen, collectieve ziektekostenverzekeringen, bedrijfsfitness en korting op verzekeringen.
  • Je komt in dienst bij gemeente Harlingen en werkt vanuit Harlingen. Wanneer gewenst kun je werken vanuit Franeker of vanaf de eilanden.

 

Is je belangstelling gewekt?

Wij horen graag van je! Stuur dan uiterlijk 14 februari een cv en motivatie naar ikwil@harlingen.nl

 

De briefselectie staat gepland voor week 7, de eerste gespreksronde zal plaatsvinden op 23 februari in de ochtend. De (eventuele) tweede gespreksronde zal plaatsvinden op 1 maart in de middag.

 

  • Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Pier van Olphen, manager gebiedsteam, 06-18311389 p.vanolphen@waadhoeke.nl.
  • Voor meer informatie over de procedure neem je contact op met Karina Kingma, HR adviseur, k.kingma@harlingen.nl

Algemeen Gemeente Zorg & Welzijn

Meer nieuws

Gemeente Harlingen: Vacature medewerker Reiniging/Vrachtwagenchauffeur

30-01-2021

HARLINGEN - Voor het team Reiniging, Tractie en Onderhoud is de gemeente Harlingen op zoek naar een: Medewerker Reiniging/Vrachtwagenchauffeur voor 36 uur per week.

Gemeente Harlingen: Vacature adviseur Haven en Wadden / Programmamanager Programma Harlingen

30-01-2021

HARLINGEN -Voor het team Omgeving is de gemeente Harlingen op zoek naar een Adviseur Haven en Wadden / Programmamanager Programma Harlingen voor 26 uur per week.

Plan Borrel, Help Harlingen!

30-01-2021

HARLINGEN - Plan Borrel is opgericht om de natte Horeca in Harlingen te helpen in deze zware periode.

Reacties

Hubo-Faber Hubo-Faber HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events De Omdraai De Omdraai IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen The Shamrock The Shamrock Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Food 80/20 Food 80/20 Plus Lunenborg Plus Lunenborg
Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Omdraai De Omdraai Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Visie Events Visie Events Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï The Shamrock The Shamrock