Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Gelijkspel voor HMHC Dames in Assen

15-03-2022

HARLINGEN - Na vele weken zonder wedstrijden mochten de meiden van Harlingen Dames eindelijk weer het veld op.

Op de planning stonden de dames 1 van Assen. Vroeg aangekomen in Assen begonnen de meiden met inlopen en inspelen. Ze speelden op het hoofdveld, wat normaal gesproken een waterveld is, maar het systeem voor het water stond nog op de winterstand. De bal stuiterde hierdoor nog meer dan normaal en dit werd dan ook een hele uitdaging.

 

Het eerste kwart was vooral weer inkomen voor alle speelsters. Beide teams kwamen bij elkaar in de cirkel, maar er vielen geen doelpunten. Harlingen had veel kansen, maar het eerste goal was voor Assen. 

 

Aan het einde van de tweede helft wist Harlingen toch te scoren. Met een harde flats speelde Emma deze gecontroleerd het goal in. Na veel discussie met de scheidsrechters en tegenstander telde het goal toch, wat volkomen terecht was. De teams gingen de rust in met een 1-1 stand.

 

Na een praatje in de rust van coach Jurrit begonnen de dames aan de tweede helft. Iedereen was gebrand om nog een doelpunt te maken en hier kwamen vele mooi acties en aanvallen uit. Na een mooie voorzet ontstond er een 1 op 1 op de keeper en Inge wist de bal uit de lucht te vissen maar helaas vloog de keeper bovenop Inge en zat deze dus niet.

 

De kansen waren er, maar helaas wisten de dames de bal niet in het goal te krijgen. In het vierde kwart volgde uit een strafcorner een strafbal voor Harlingen, deze werd uiteindelijk na veel overleg tussen de scheidsen toch teruggedraaid. Het eindsignaal klonk en de eindstand was 1-1. Helaas niet het resultaat waar de dames op hadden gehoopt.

 

Komende zondag spelen de dames om 13:45 uur thuis tegen Leeuwarden. Wie komt ze aanmoedigen?

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Mark Norder en Duco Broersma winnen Stienenman toernooi

15-03-2022

HARLINGEN - Op zaterdag 12 maart werd er weer een mooi en sterk bezet toernooi gespeeld in onze Boulodrome en wel het Stienenman toernooi.

Waddenrobkes

15-03-2022

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag werd alweer de 2e speelronde bij de Waddenrobkes gespeeld.

Harlinger Belang roept de mensen op tot aktie… ga stemmen! (video)

15-03-2022

HARLINGEN - Nog een laatste keer voor de verkiezingen gingen we door de wijken en Midlum en Wijnaldum.

Reacties

Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Karsten Wonen Karsten Wonen The Shamrock The Shamrock Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken