De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samen!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Froonacker van de Witte weer 3 jaar hoofd-jeugdsponsor Zeerobben

08-10-2020

HARLINGEN - “Hoofd Jeugdsponsor Froonacker van de Witte heeft de samenwerking met Zeerobben weer voor 3 jaar verlengd”.

Dat lijkt bijna een standaardzin als een sponsor het contract verlengd. Maar in deze Coronatijden is dat minder standaard en minder logisch dan het normaliter is. Het zijn bizarre tijden. Voor het voetbal, maar in niet mindere mate ook voor het bedrijfsleven. En als verzekeraar heeft het Franeker assurantiekantoor Froonacker van de Witte haar clientèle naast de particuliere markt ook in allerlei sectoren van het bedrijfsleven zitten. En dus voelen ook zij de gevolgen van de Coronapandemie op de economie.

Hoe bijzonder is het dan dat Froonacker van de Witte toch haar loyaliteit aan Zeerobben heeft betoond door het contract als Hoofd Jeugdsponsor met nog eens 3 jaar te verlengen? Heel bijzonder, zo vinden ze bij Zeerobben. Er is diep respect en heel veel dank voor de houding van deze sponsor en het toont eens te meer dat de liefde van beide kanten moet komen, anders werkt het niet.

Drie jaar geleden, bij de start van de samenwerking werd het pupillenveld omgetoverd tot “Froonacker Arena”, als één van de uitingen van het sponsorschap. De boarding rond het veld was nu wel aan vervanging toe en dat komt goed uit nu Froonacker inmiddels gefuseerd is met De Witte en het bedrijf een nieuwe naam en nieuw logo gekregen heeft. De ombouw naar die nieuwe uitstraling gaat in de komende weken plaatsvinden en dan zal de Froonacker van de Witte Arena er weer stralend en representatief bij liggen.

Afgelopen zaterdag kwamen directeur Anne Bergsma van Froonacker, bestuurslid sponsorzaken Dirk Arends en voorzitter Johannes Woudstra van Zeerobben bijeen op het toeschouwerloze Oostersportpark om het contract -buiten bij de entree van de Froonacker Arena- coronaproof te ondertekenen. Een mijlpaal, dat mag best gezegd.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Opgeruimde waterscouts

08-10-2020

HARLINGEN - Jaarlijks wordt de actie 'Samen Schoon Friesland' gehouden om de hoeveelheid zwerfvuil op straat te verminderen.

Oproep om groen te brengen voor de Harlinger Stadstuin en een eerste activiteit voor kinderen

08-10-2020

HARLINGEN - Herfst-Actie in de Stadstuin, welkom zijn uw bomen, uw struiken, stekken en uw GROTE tuinmaterialen die u vast een tweede kans, een tweede leven wil geven voor de biodiversiteit in de Stadstuin Harlingen.

Klinknagels Raadhuisbrug verlicht

08-10-2020

HARLINGEN - Voor de binnenstad van Harlingen is een lichtplan gemaakt om bijzondere objecten de komende jaren in de avonduren te verlichten.

Reacties

De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad The Shamrock The Shamrock Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Omdraai De Omdraai Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Lichtboei De Lichtboei Greenart Production Greenart Production Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Broodje Nuchter Broodje Nuchter Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt De Lichtboei De Lichtboei IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona The Shamrock The Shamrock Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Broodje Nuchter Broodje Nuchter Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten