De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Froonacker van de Witte weer 3 jaar hoofd-jeugdsponsor Zeerobben

08-10-2020

HARLINGEN - “Hoofd Jeugdsponsor Froonacker van de Witte heeft de samenwerking met Zeerobben weer voor 3 jaar verlengd”.

Dat lijkt bijna een standaardzin als een sponsor het contract verlengd. Maar in deze Coronatijden is dat minder standaard en minder logisch dan het normaliter is. Het zijn bizarre tijden. Voor het voetbal, maar in niet mindere mate ook voor het bedrijfsleven. En als verzekeraar heeft het Franeker assurantiekantoor Froonacker van de Witte haar clientèle naast de particuliere markt ook in allerlei sectoren van het bedrijfsleven zitten. En dus voelen ook zij de gevolgen van de Coronapandemie op de economie.

Hoe bijzonder is het dan dat Froonacker van de Witte toch haar loyaliteit aan Zeerobben heeft betoond door het contract als Hoofd Jeugdsponsor met nog eens 3 jaar te verlengen? Heel bijzonder, zo vinden ze bij Zeerobben. Er is diep respect en heel veel dank voor de houding van deze sponsor en het toont eens te meer dat de liefde van beide kanten moet komen, anders werkt het niet.

Drie jaar geleden, bij de start van de samenwerking werd het pupillenveld omgetoverd tot “Froonacker Arena”, als één van de uitingen van het sponsorschap. De boarding rond het veld was nu wel aan vervanging toe en dat komt goed uit nu Froonacker inmiddels gefuseerd is met De Witte en het bedrijf een nieuwe naam en nieuw logo gekregen heeft. De ombouw naar die nieuwe uitstraling gaat in de komende weken plaatsvinden en dan zal de Froonacker van de Witte Arena er weer stralend en representatief bij liggen.

Afgelopen zaterdag kwamen directeur Anne Bergsma van Froonacker, bestuurslid sponsorzaken Dirk Arends en voorzitter Johannes Woudstra van Zeerobben bijeen op het toeschouwerloze Oostersportpark om het contract -buiten bij de entree van de Froonacker Arena- coronaproof te ondertekenen. Een mijlpaal, dat mag best gezegd.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Opgeruimde waterscouts

08-10-2020

HARLINGEN - Jaarlijks wordt de actie 'Samen Schoon Friesland' gehouden om de hoeveelheid zwerfvuil op straat te verminderen.

Oproep om groen te brengen voor de Harlinger Stadstuin en een eerste activiteit voor kinderen

08-10-2020

HARLINGEN - Herfst-Actie in de Stadstuin, welkom zijn uw bomen, uw struiken, stekken en uw GROTE tuinmaterialen die u vast een tweede kans, een tweede leven wil geven voor de biodiversiteit in de Stadstuin Harlingen.

Klinknagels Raadhuisbrug verlicht

08-10-2020

HARLINGEN - Voor de binnenstad van Harlingen is een lichtplan gemaakt om bijzondere objecten de komende jaren in de avonduren te verlichten.

Reacties

Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Plus Lunenborg Plus Lunenborg HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Omdraai De Omdraai Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Copini Opticiëns Copini Opticiëns Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Food 80/20 Food 80/20 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot The Shamrock The Shamrock Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Karsten Wonen Karsten Wonen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda