De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Fotorroutes Tall Ships Races Harlingen

14-09-2021

HARLINGEN - Vanaf zaterdag 18 september treffen inwoners en bezoekers drie fotoroutes aan langs de Noorder- en Zuiderhaven in Harlingen.

De foto’s op deze drie routes geven een impressie van een aantal aspecten van de Tall Ships Races, die volgend jaar van 14 t/m 17 juli de Friese havenplaats aandoen.

 

Langs de noordzijde van de Noorderhaven is de route ‘Tallships around the World’ te zien. Sfeervolle beelden van de schepen in wereldsteden als Rio de Janeiro, Barcelona en Istanbul. Langs de zuidzijde loopt een route met prachtige foto’s van een aantal imposante Tallships. De foto’s zijn deels voorzien van bijschriften, die informatie verstrekken in het Nederlands en Engels.

 

Aan de stadszijde van de Zuiderhaven bevindt zich de derde route. Die schetst een beeld van wat trainees (jongeren van 15 tot 25 jaar) meemaken aan boord en in de havens die tijdens de reis van hun leven worden bezocht. Harlingen wil als gasthaven ook in 2022 weer ruim 300 trainees inschrijven voor de Tall Ships Races.

 

De fotoroutes zijn tot stand gekomen middels een samenwerking tussen de stichting Visserijdagen Harlingen en de stichting Harlingen Sail. “Wij hebben de beschikking over een veertigtal frames waarin we fotoborden kunnen plaatsen en werken voor de productie van de borden al jaren samen met Visual Reklame uit Harlingen. Ieder jaar zoeken we weer naar een goede invulling, die leuk is voor het Harlinger publiek. Omdat we graag samenwerken met andere partijen, leek het ons net als in aanloop naar de Tall Ships Races van 2018, mooi om de frames weer beschikbaar te stellen aan Harlingen Sail” aldus voorzitter Jules Dutrieux van stichting Visserijdagen Harlingen.

 

“Voor ons is het een mooie manier om de inwoners en bezoekers van Harlingen alvast warm te maken voor het evenement volgend jaar zomer. De borden blijven tot aan de Tall Ships Races in juli staan en passen goed binnen ons marketing en communicatieplan. We zijn de Visserijdagen dan ook zeer erkentelijk voor het beschikbaar stellen van de frames” zo zegt directeur Lieuwe Krol van Harlingen Sail.

 

 

Algemeen Bedrijfsleven Evenement Gemeente Sport & Recreatie

Meer nieuws

D'Heerlijckheid Harlinghen, het nieuwe boek van Robert Adjiet

14-09-2021

HARLINGEN - Als ex-Randstedeling is Robert Adjiet sinds kort nieuwbakken inwoner van de stad Harlingen en mag hij zich de gelukkige bewoner noemen van een van haar fraaie grachtenpanden met bijzondere historie.

Ondernemen met elkaar!

14-09-2021

HARLINGEN - Dat is voor city-manager Wim Woudstra de grootste uitdaging.

Jeugdoverzicht fc Harlingen

14-09-2021

HARLINGEN - Afgelopen weekend werd alweer de tweede ronde (beker)competitie gespeeld.

Reacties

De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Omdraai De Omdraai Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Hubo-Faber Hubo-Faber Plus Lunenborg Plus Lunenborg Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Food 80/20 Food 80/20
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot The Shamrock The Shamrock Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Plus Lunenborg Plus Lunenborg Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï