De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Fc Harlingen VR1 wint in tweede competitiewedstrijd

23-09-2020

HARLINGEN - Na de 3-4 nederlaag van de Dames vorige week tegen Friese Boys VR1, was afgelopen zaterdag SJO Broekster Walden VR2 de tegenstander.

Voor Broekster Walden was dit hun eerste wedstrijd van het seizoen. Voor onze eigen dames was een revanche van afgelopen zaterdag de doelstelling.

 

Met een selectie van 14 vrouwen werd er afgereisd naar Damwald. De opstelling was als volgt: Op goal begon Arwen, in de verdediging Nicky, Sabine, Gwen en Iris. Op het middenveld Seryna, Lizzy en Julia. En in de aanval begonnen Inez, Romy en Ashley. Op de bank begonnen Corrie, Sjoukje en Maria aan de wedstrijd.

 

Fc Harlingen begon matig aan de eerste helft. Broekster Walden konden een paar keer gevaarlijk voor het goal komen, waar er na ongeveer een kwartier te hebben gespeeld, de 1-0 voor de tegenstander werd gemaakt. Fc Harlingen was veerkrachtig en begon steeds meer kansen te creëren. Rond de 40e minuut werd er na lang ploeteren de 1-1 gemaakt door Romy, die goed anticipeerde en de rebound erin schoot. Een minuut later viel ook gelijk de 1-2, weer door Romy die hem goed afrondde. En een minuut voor rust viel ook de 1-3 voor fc Harlingen, en weer was het Romy die met een beetje geluk de rebound wist te verzilveren.

 

Met een goed gevoel na rust begon fc Harlingen aan de tweede helft. Na weer ongeveer een kwartier te hebben gespeeld viel de 2-3 voor Broekster Walden. Maar fc Harlingen kwam weer terug, Ashley wist te scoren, helaas werd dit doelpunt afgekeurd. Maar lang hoefde de Dames niet te wachten voor de bevrijdende 2-4. Het was namelijk Ashley die alsnog wist te scoren. Als kers op de taart maakte Ashley een paar minuten later ook nog de 2-5. De eerste drie punten in de pocket!

 

De dames kunnen eindelijk de eerste winst van het seizoen noteren, maar natuurlijk hopen we op veel meer overwinningen. Aankomende zaterdag hebben we een vrij weekend, maar die week daarna keren we terug met weer een uitwedstrijd, dit keer tegen de combinatie Wardy/Birdaard/Marrum VR2.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Waterscouts ondertekenen Sportakkoord

23-09-2020

HARLINGEN - Meer dan 20 verenigingen praatten de afgelopen maanden mee over een Harlinger Sportakkoord.

De Vuurzee roeit de Slag om Makkum

23-09-2020

MAKKUM - Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover, we mochten onze eerste wedstrijd roeien van dit seizoen.

Jeugdjournaal Zeerobben

23-09-2020

HARLINGEN - Het leek er afgelopen zaterdag een beetje op of het voorjaar in aantocht was.

Reacties

Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Fotografie Dorus Fotografie Dorus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Lichtboei De Lichtboei Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen De Omdraai De Omdraai Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt The Shamrock The Shamrock Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events Food 80/20 Food 80/20 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje
Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie The Shamrock The Shamrock Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber De Lichtboei De Lichtboei Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen De Omdraai De Omdraai