Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
DELTA Netwerk

DELTA Netwerk

Gigasnel en stabiel glasvezel nu ook in Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Fc Harlingen VR1 wint overtuigend van Berlikum

15-03-2022

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag speelden de dames van fc Harlingen om 13.00 uur een competitiewedstrijd tegen ST BMJ VR2 uit Berlikum.

Vanwege corona en blessures kregen ze versterking van MO17-1 speelsters Meike, Roeliene en Berit. Ook was het eindelijk tijd om de aanwinsten Nina en Emma aan het redelijk aanwezige publiek te presenteren. Nina die na 4 maanden training eindelijk haar debuut mocht maken en Emma die na 2 jaar afwezigheid weer terug is op ons sportcomplex.

 

De aanwinsten voor fc Harlingen Vrouwen 1

 

Fc Harlingen begon vol zelfvertrouwen aan de wedstrijd. In het begin was het voor beide teams wat aftasten en dat kwam het voetbal niet ten goede. Van 2 kanten werd er slordig gespeeld en af en toe kwamen zowel fc Harlingen als Berlikum er gevaarlijk uit. Voor fc Harlingen was keepster Arwen weer in topvorm en kon een paar mooie reddingen doen, waardoor ze in de wedstrijd bleven. In de 32e minuut kwam de ingevallen Meike goed vrij op de linkerkant, passeerde 2 tegenstanders en kwam vrij voor de keeper. Met een beheerst en geplaatst schot schoot ze de 1 - 0 in de goal. Daarna kreeg ook BMJ nog een goede kans, maar de bal belandde op de lat. Zo ging fc Harlingen met een 1 - 0 voorsprong de kleedkamer in. Na een peptalk van de trainers werden de puntjes weer op de “I” gezet en begonnen de Vrouwen vol goede moed aan de 2e helft.

 

De bal werd goed rondgespeeld waardoor de bal langer in de ploeg bleef. Dat resulteerde in de 56e minuut in een mooie aanval. Meike bereikte de achterlijn en zette goed voor op de inkomende Ashley, en zij tikte beheerst de 2 - 0 achter de keeper. Toen begon het echt weer te lopen bij fc Harlingen en kregen het publiek aanval na aanval te zien.

Het kon dan ook niet lang duren voordat de 3e goal zou vallen. Die viel dan ook in de 70e minuut. Roeliene kreeg de bal in de voeten gespeeld, bedacht zich niet en schoot van net buiten de 16 de 3 - 0 binnen. Maar dat vonden de Harlingers nog niet genoeg.

 

De 4 - 0 en tevens de mooiste van de middag werd gemaakt door (wederom) Meike. Een afstandsschot van ongeveer 25 meter werd perfect over de keeper heen geschoten en belandde in het dak van de goal. Een dik verdiende overwinning met niet altijd goed voetbal maar wel met veel passie en strijd. Zo zie je maar dat je ondanks blessures van vaste basisspelers, maar met 2 debutanten en 3 invallers van de MO17 ook wedstrijden kan winnen. Een groot compliment voor alle dames! Foto's gemaakt door Peter IJdema zie je hieronder.

 

Zaterdag weer een nieuwe wedstrijd. Dan spelen ze om 12.00 uur in en tegen Deinum VR1.

 

 

Foto's: Peter IJdema.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Gelijkspel voor HMHC Dames in Assen

15-03-2022

HARLINGEN - Na vele weken zonder wedstrijden mochten de meiden van Harlingen Dames eindelijk weer het veld op.

Mark Norder en Duco Broersma winnen Stienenman toernooi

15-03-2022

HARLINGEN - Op zaterdag 12 maart werd er weer een mooi en sterk bezet toernooi gespeeld in onze Boulodrome en wel het Stienenman toernooi.

Waddenrobkes

15-03-2022

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag werd alweer de 2e speelronde bij de Waddenrobkes gespeeld.

Reacties

Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen The Shamrock The Shamrock Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten IJssalon Min12 IJssalon Min12 Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje
Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten The Shamrock The Shamrock Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen