Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Fc Harlingen sluit seizoen feestelijk af met grandioos familieweekend

30-06-2023

HARLINGEN - Het afgelopen weekend was het een waar spektakel bij fc Harlingen!

Fc Harlingen sluit seizoen feestelijk af met grandioos familieweekend
Met foto's van E.c.A

Drie dagen lang werd er volop genoten van sport, spel, plezier, muziek en gezelligheid. Met de hulp van vele toegewijde vrijwilligers werd dit een weekend om nooit te vergeten.

 

"Wat was het gezellig!" "Alles was zo goed georganiseerd!" "Ik heb me uitstekend vermaakt!" "Geen enkel negatief geluid en geen 'nee' als antwoord." "Het was gewoon fantastisch!" Dit waren enkele van de vele positieve reacties die de activiteiten commissie als organisatie te horen kreeg. Maandenlang waren zij - in samenwerking met de kantine commissie en de vele vrijwilligers - bezig met de voorbereidingen. Het moest een weekend worden waarin op een fijne manier, in een prettige omgeving met (familie)leden het voetbalseizoen gezamenlijk afgesloten kon worden. En daar zijn ze zeker in geslaagd!

 

Walking Football-toernooi en zeskamp

Op vrijdagavond werd er met veel belangstelling gekeken naar de voetbalkunsten van de Walking Footballers. De Harlinger Oldstars Ouwe Seunen hadden andere Walking Football teams uitgenodigd om deel te nemen, maar deze meldden zich enkele dagen van tevoren allemaal af. Er moest dus geïmproviseerd worden. Team 45+ en team BOTR waren bereid om kennis te maken met Walking Football, en zo geschiedde het. Er werd 5 tegen 5 gespeeld op kleine veldjes en soms ging het er fanatiek aan toe! Scheidsrechter Peter van der Veer, altijd streng maar rechtvaardig, moest regelmatig ingrijpen, want bij Walking Football is rennen niet toegestaan en de bal mag niet hoger dan heuphoogte geschoten worden. Zo sportief als het begon, zo eindigde de avond ook, en de sportiviteitsprijs ging naar zowel team 45+ als team BOTR vanwege hun snelle improvisatie.

 

Op het hoofdveld ging tegelijkertijd de zeskamp van start. Een jaarlijks terugkerend favoriet onderdeel waar velen naar uitkijken. Ook dit jaar was er weer een grote deelname van fanatieke teams, jong en oud. En met de afsluitende muzikale optreden van zanger Wytze werd deze onvergetelijke dag op passende wijze beëindigd.

 

Jeugdvoetbal 4x4, verkleedvoetbal 5x5 en penalty’s

Op zaterdagochtend was het de beurt aan de jeugdvoetballers, en de opkomst was indrukwekkend. Vanaf 10.00 uur gingen de jeugdteams de strijd met elkaar aan in een 4x4-toernooi, waarbij de verschillende categorieën goed vertegenwoordigd waren. Omroeper Matthieu Visser zorgde voor een feilloze presentatie, terwijl Ingrid Hoekstra de standen nauwkeurig bijhield. Aan het einde van de ochtend werden de winnaars bekendgemaakt en ontvingen zij een prachtige prijs.

 

Daarna was het tijd voor de senioren. Spelers vanaf JO15 hadden de mogelijkheid om zich met hun eigen teams in te schrijven voor een 5x5-toernooi. De Activiteiten Commissie had er wederom voor gekozen om er een verkleedtoernooi van te maken, wat resulteerde in allerlei fantastische en bizarre creaties. Na de prijsuitreikingen verplaatste de actie zich naar het hoofdveld, waar een spannende penaltyreeks plaatsvond. Keepers Jesse Jaarsma, Egbert-Jan Panbakker, Hessel Zuiderhof, Nick Teerling, Arwen Kuiper en Emma Petersen stonden paraat om hun doel schoon te houden. Bij de jeugd werden er drie winnaars gekroond, terwijl er bij de senioren slechts één winnaar kon zijn.

 

De strijd om de titel van Penaltykiller 2023 werd hevig gevoerd. Titelverdediger Imro Schouwenaar slaagde er niet in om bij de laatste vijf te eindigen. De uiteindelijke strijd ging tussen Martijn Homminga en Rienk Wijbenga. Na een spannende confrontatie ging Martijn er met de prijs vandoor en mag hij zichzelf de Penaltykiller 2023 noemen.

 

Huldiging kampioenen

Het afgelopen seizoen was een buitengewoon succesvol jaar, waarin maar liefst tien teams het kampioenschap wisten te veroveren. De teams die deze glansrijke prestatie leverden, waren JO9-1, JO9-2, JO12-1, JO14-1, JO15-1, MO15-1, JO17-1, JO19-1, fc Harlingen 1 en Vrouwen 1. De kampioensteams werden gehuldigd en kregen de kampioensschaal overhandigd. Voorzitter Nico Beuker uitte zijn immense trots over deze prestatie en benadrukte dat de teams het podium kregen dat ze verdienen. De spelers en stafleden voelden zich trots en voldaan, wetende dat hun inspanningen en toewijding tot deze fantastische prestatie hadden geleid.

 

Benny Bakker en DJ Quickfinger waren de ultieme entertainers van de middag en avond, die ervoor zorgden dat iedereen kon genieten van een onvergetelijk feest. Het was een perfecte afsluiting van de dag, waarin sport en plezier hand in hand gingen.

 

Jeugd- en seniorenkaatsen

Op zondagochtend, stipt om 11.00 uur, ging het kaatsen van start, zowel voor de jeugd als voor de senioren. De jeugdcategorie, tot en met JO14, kende een indrukwekkend aantal van 8 parturen, terwijl bij de senioren (vanaf JO15) maar liefst 24(!) parturen de strijd aangingen. Dankzij de inzet van kaatsvereniging De Eendracht waren er genoeg velden beschikbaar om alle wedstrijden plaats te laten vinden. Na afloop van de spannende wedstrijden vonden de prijsuitreikingen plaats. Het was een feestelijke afsluiting van deze dag, die tevens het einde markeerde van een bijzonder geslaagd weekend vol sport, spel, plezier, muziek en gezelligheid. De deelnemers en toeschouwers kunnen terugkijken op een fantastisch evenement dat alles bood waar fc Harlingen voor staat.

 

Woord van dank

Voor een uitgebreid verslag, foto's en uitslagen van het familieweekend kunt u terecht op de officiële website van fc Harlingen, evenals op hun Facebook-, Instagram- en Twitterpagina's. Een speciaal woord van dank gaat uit naar de activiteitencommissie, het kantinepersoneel, de schoonmakers, kaatsvereniging De Eendracht en alle andere vrijwilligers die zich met tomeloze inzet hebben ingezet voor het slagen van dit evenement. Met elkaar en voor elkaar, dat is waar fc Harlingen voor staat.

 

Foto's zijn gemaakt door E.c.A

 

Fc Harlingen sluit seizoen feestelijk af met grandioos familieweekend

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

HMHC Jubileumweekend

30-06-2023

HARLINGEN - In 2023 viert de Harlinger Mixed Hockey Club het vijfenvijftigjarig bestaan.

Sprookje onthult logo en start voorbereidingen 54e editie

30-06-2023

HARLINGEN - In aanloop naar de 54e editie van het Harlinger Sprookje, in november van dit jaar, zijn de voorbereidingen weer in volle gang.

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 26 - 2023

30-06-2023

HARLINGEN - Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van 26 t/m 30 juni 2023.

Reacties

Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Connexa Connexa Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Visie-Events Visie-Events CZVideoful CZVideoful Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen TeamFRL TeamFRL Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Connexa Connexa Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen TeamFRL TeamFRL Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis CZVideoful CZVideoful Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie-Events Visie-Events Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Visie-Events Visie-Events Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen TeamFRL TeamFRL Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Museum Het Hannemahuis Museum Het Hannemahuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie-Events Visie-Events Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen CZVideoful CZVideoful Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Connexa Connexa Zensa Moda Zensa Moda Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Haarmode Cats Haarmode Cats Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hippe Frieten & Ons Wijnen Hippe Frieten & Ons Wijnen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen TeamFRL TeamFRL Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Copini Opticiëns Copini Opticiëns Connexa Connexa Visie-Events Visie-Events Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad TeamFRL TeamFRL BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Quadrivas Clinic Harlingen Quadrivas Clinic Harlingen