Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Amusetour Harlingen

Amusetour Harlingen

Op één dag 7 top restaurants bezoeken? In Harlingen kan het! Zondag 16 september van 12 tot 17 uur vindt wederom de Amusetour plaats.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen 2018

Heerlijk Harlingen 2018

Culinair Festival aan de haven van Harlingen waar eten, drinken, muziek en ontspanning centraal staan.
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Fc Harlingen sluit seizoen af met spetterend familieweekend

21-06-2018

HARLINGEN - Wat heeft fc Harlingen een fantastisch weekend achter de rug!

Fc Harlingen sluit seizoen af met spetterend familieweekend Foto: E. van Sertima.

Het weekend stond in het teken van sport, spel, plezier en gezelligheid waarbij vrijdagavond de aftrap werd gegeven.

 

Onder grote belangstelling werd er vrijdag genoten van de voetbalkunsten van de Walking Footballers, de Harlinger Oldstars. Maar ook de zeskamp was weer terug van weggeweest en doormiddel van 6 hilarische onderdelen het snelst af te leggen kwam er een winnend team uit de bus, Links Buiten Adem.

 

Zaterdag was het de beurt aan de jeugdvoetballertjes en onder het mom van, niks moet, alles mag, was het een grote opkomst aan vrijwillige opgaves. De toernooileiding wist er weer een goede mix van te maken en zo ging de jeugd vanaf 10.00 uur in hun eigen categorie de strijd met elkaar aan in een 4x4 toernooi.

 

Vanaf 13.00 uur was het de beurt aan de senioren. Vanaf de JO17 kon men zich in eigen teams opgeven en werd er een 7x7 toernooi gespeeld. Leuke teams waren samengesteld en er kon in een amateur- of profpoule gespeeld worden. Bestuursleden, opa’s, oma’s, trainers, leiders, vaders en moeders, broers en zussen, ze namen het allemaal tegen mekaar op. Rond de klok van 15.30 uur werden de prijswinnaars bekend gemaakt in de diverse categorieën. Na de prijswinnaars kon men zich opmaken voor de feestelijke huldiging kampioenen. Want er werden 5 teams bij fc Harlingen kampioen dit seizoen. Te weten de JO7, JO11-3, JO13-2, JO15-1 en MO15-1. Eén voor één werden ze in het zonnetje gezet en kregen de teams die felbegeerde schaal!

 

Na het sport en spel gedeelte kon men zich even ontspannen en werd er genoten van het lopend buffet (verzorgd door Pizzeria Pompeï) waarna de feestavond begon. Met medewerking van DJ Matello kwamen de voetjes wederom in beweging en was het een gezellige afsluiter van de zaterdag.

 

Tja, en dan de zondag. Het zogenaamde katerkaatsen. Om exact 11.00 uur begon het kaatsen voor zowel de jeugd als de senioren. Maar liefst 16 parturen bij de jeugd en 14 bij de senioren. Om 16.00 uur werden de finales zowel bij de jeugd als bij de senioren gespeeld en het waren Niek Bijma en Roos Kuperus (later viel Juul Aalders in) die in de finale verliezersronde wisten te winnen van Kenji de Rover en Wessel Attema.

 

In de winnaarsronde waren het Mike Vlieger en Mirthe Visser die de 2e prijs wonnen en Niec Aalders en Tijn Bijma wonnen de 1e prijs. Bij de volwassenen was de winnaarsronde ook een echte winnaarsronde. Het team van Johnny Homminga, Joost Outhuyse en Daisy Zeilmaker verloren deze finale van Brian Zeilmaker, Amber Zaagmans en Hannah Kaagstra. Brian Zeilmaker werd gekroond tot Koning. Ynze Kuperus, Judith Toering en Sander Zeilmaker wisten in de finale van de verliezersronde te winnen van Nancy Boomstra, Ronin Nauta en Hilko Mulder. En na de prijsuitreikingen werd ook deze dag feestelijk beëindigd en kwam er een eind aan een wel zeer geslaagd weekend vol sport, spel, plezier en gezelligheid. Natuurlijk een dikke dankjewel voor iedereen, maar dan ook iedereen die aan dit weekend meegewerkt hebben. Zonder deze hulp zou dit toch onmogelijk geweest zijn. En tot volgend seizoen!

 

  • Foto's: E. van Sertima.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zet uw favoriete mantelzorger in het zonnetje

21-06-2018

HARLINGEN - Met de uitgifte van het mantelzorgcompliment wil de gemeente Harlingen haar waardering uitspreken aan alle mantelzorgers die dag en nacht klaar staan voor hun naaste.

Positieve geluiden tijdens de Fietsinformatiedag voor senioren

21-06-2018

HARLINGEN - Op 6 juni 2018 verzamelden ongeveer dertig ouderen bij MFC Het Vierkant.

HMHC nieuws

21-06-2018

HARLINGEN - 16 juni was een groots F-toernooi met 21 teams uit heel Noord-Nederland, 17 juni de laatste wedstrijd van Dames 1 en 19 juni een voetbal-hockeytoernooi tussen C1 van HMHC en van Fc Harlingen.

Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier de Groot Atelier de Groot Vogelaar Audio Vogelaar Audio De Lichtboei De Lichtboei IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Plus Lunenborg Plus Lunenborg Visie Events Visie Events HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Almamater Almamater Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hema Harlingen Hema Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Dio Jurien Dio Jurien Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt
Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen VVV Harlingen VVV Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen