Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren. Alinex werkt voor u!
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Fc Harlingen sluit seizoen af met spetterend familieweekend

21-06-2018

HARLINGEN - Wat heeft fc Harlingen een fantastisch weekend achter de rug!

Fc Harlingen sluit seizoen af met spetterend familieweekend Foto: E. van Sertima.

Het weekend stond in het teken van sport, spel, plezier en gezelligheid waarbij vrijdagavond de aftrap werd gegeven.

 

Onder grote belangstelling werd er vrijdag genoten van de voetbalkunsten van de Walking Footballers, de Harlinger Oldstars. Maar ook de zeskamp was weer terug van weggeweest en doormiddel van 6 hilarische onderdelen het snelst af te leggen kwam er een winnend team uit de bus, Links Buiten Adem.

 

Zaterdag was het de beurt aan de jeugdvoetballertjes en onder het mom van, niks moet, alles mag, was het een grote opkomst aan vrijwillige opgaves. De toernooileiding wist er weer een goede mix van te maken en zo ging de jeugd vanaf 10.00 uur in hun eigen categorie de strijd met elkaar aan in een 4x4 toernooi.

 

Vanaf 13.00 uur was het de beurt aan de senioren. Vanaf de JO17 kon men zich in eigen teams opgeven en werd er een 7x7 toernooi gespeeld. Leuke teams waren samengesteld en er kon in een amateur- of profpoule gespeeld worden. Bestuursleden, opa’s, oma’s, trainers, leiders, vaders en moeders, broers en zussen, ze namen het allemaal tegen mekaar op. Rond de klok van 15.30 uur werden de prijswinnaars bekend gemaakt in de diverse categorieën. Na de prijswinnaars kon men zich opmaken voor de feestelijke huldiging kampioenen. Want er werden 5 teams bij fc Harlingen kampioen dit seizoen. Te weten de JO7, JO11-3, JO13-2, JO15-1 en MO15-1. Eén voor één werden ze in het zonnetje gezet en kregen de teams die felbegeerde schaal!

 

Na het sport en spel gedeelte kon men zich even ontspannen en werd er genoten van het lopend buffet (verzorgd door Pizzeria Pompeï) waarna de feestavond begon. Met medewerking van DJ Matello kwamen de voetjes wederom in beweging en was het een gezellige afsluiter van de zaterdag.

 

Tja, en dan de zondag. Het zogenaamde katerkaatsen. Om exact 11.00 uur begon het kaatsen voor zowel de jeugd als de senioren. Maar liefst 16 parturen bij de jeugd en 14 bij de senioren. Om 16.00 uur werden de finales zowel bij de jeugd als bij de senioren gespeeld en het waren Niek Bijma en Roos Kuperus (later viel Juul Aalders in) die in de finale verliezersronde wisten te winnen van Kenji de Rover en Wessel Attema.

 

In de winnaarsronde waren het Mike Vlieger en Mirthe Visser die de 2e prijs wonnen en Niec Aalders en Tijn Bijma wonnen de 1e prijs. Bij de volwassenen was de winnaarsronde ook een echte winnaarsronde. Het team van Johnny Homminga, Joost Outhuyse en Daisy Zeilmaker verloren deze finale van Brian Zeilmaker, Amber Zaagmans en Hannah Kaagstra. Brian Zeilmaker werd gekroond tot Koning. Ynze Kuperus, Judith Toering en Sander Zeilmaker wisten in de finale van de verliezersronde te winnen van Nancy Boomstra, Ronin Nauta en Hilko Mulder. En na de prijsuitreikingen werd ook deze dag feestelijk beëindigd en kwam er een eind aan een wel zeer geslaagd weekend vol sport, spel, plezier en gezelligheid. Natuurlijk een dikke dankjewel voor iedereen, maar dan ook iedereen die aan dit weekend meegewerkt hebben. Zonder deze hulp zou dit toch onmogelijk geweest zijn. En tot volgend seizoen!

 

  • Foto's: E. van Sertima.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zet uw favoriete mantelzorger in het zonnetje

21-06-2018

HARLINGEN - Met de uitgifte van het mantelzorgcompliment wil de gemeente Harlingen haar waardering uitspreken aan alle mantelzorgers die dag en nacht klaar staan voor hun naaste.

Positieve geluiden tijdens de Fietsinformatiedag voor senioren

21-06-2018

HARLINGEN - Op 6 juni 2018 verzamelden ongeveer dertig ouderen bij MFC Het Vierkant.

HMHC nieuws

21-06-2018

HARLINGEN - 16 juni was een groots F-toernooi met 21 teams uit heel Noord-Nederland, 17 juni de laatste wedstrijd van Dames 1 en 19 juni een voetbal-hockeytoernooi tussen C1 van HMHC en van Fc Harlingen.

Karsten Wonen Karsten Wonen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hema Harlingen Hema Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Dio Jurien Dio Jurien Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Lichtboei De Lichtboei Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Vogelaar Audio Vogelaar Audio Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Copini Opticiëns Copini Opticiëns Almamater Almamater
Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Vogelaar Audio Vogelaar Audio Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zensa Moda Zensa Moda ForHim Menswear ForHim Menswear