Jingle Bell Dok Kerstborrel XXL

Jingle Bell Dok Kerstborrel XXL

Kom samen feesten in de winterse sferen van ‘Jingle Bell Dok!’ Kerstborrel XXL!
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
RSH & Trebol presents:

RSH & Trebol presents:

Zaterdag 26 oktober: Harlinger middag & Sloopfeest!
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
Bestuursleden gezocht

Bestuursleden gezocht

Stichting Harlingen Open Golf is op zoek naar nieuwe bestuursleden met passie voor de sport!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Fc Harlingen presenteert Hoofd Jeugdopleiding

10-07-2019

HARLINGEN - De afgelopen maanden zijn er al veel stappen gezet om de kwaliteit van de jeugdopleiding van fc Harlingen te verbeteren.

Fc Harlingen presenteert Hoofd Jeugdopleiding De bijna volledige trainersgroep bij fc Harlingen. Een vast bolwerk waarbij discipline en structuur centraal zullen staan.

Fc Harlingen is constant bezig om de opleiding kwalitatief beter te maken met veel aandacht voor de teams en individuele spelers. De organisatie voor het nieuwe seizoen is rond en met een mix van zeer ervaren trainers en jeugdige trainers talenten heeft fc Harlingen weer stappen gezet richting een nog meer professionele jeugdopleiding met aandacht en begeleiding voor alle spelers.

 

Fc Harlingen is enorm verheugd om te kunnen melden dat er een hoofd jeugdopleiding gevonden is in de persoon van Jelke Tilstra. Jelke Tilstra is geboren in Dokkum en is na een beetje rondzwerven uiteindelijke in Nunspeet beland. Vanuit Nunspeet heeft Jelke zijn voetbaldiploma’s (oefenmeester 2) behaald. Hij heeft zelf ook altijd gevoetbald en heeft daarnaast een trainersverleden bij verschillende clubs. Zo is hij hoofdtrainer bij BAS Biddinghuizen geweest, heeft hij bij Elburg en Elspeet gezeten en is via via naar Harlingen gekomen waar hij onder andere heeft samengewerkt met Catrinus Bouwhuis. Met de ervaring van Jelke Tilstra kan fc Harlingen de vervolgstappen zetten naar een nog betere organisatie voor de jeugd.

Met het aanstellen een hoofd jeugdopleiding probeert fc Harlingen continuïteit in de vereniging te borgen. Het bewaken van het beleidsplan en de clubafspraken zijn belangrijke taken. Maar ook het ondersteunen en begeleiden van de trainers in hun ontwikkeling.

 

Jeugdvoorzitter Hilko Mulder verwelkomt hoofd jeugdopleiding Jelke Tilstra.

 

Met de ervaren mensen en de jeugdige trainers talenten in de organisatie zal ook volgend seizoen de jeugdopleiding van fc Harlingen weer verder groeien in kwantiteit en kwaliteit. De ledengroei aan de onderkant van deze opleiding bevestigd dat de club zeker op de goede weg is. Aan het eind van het seizoen zag fc Harlingen alweer vele jeugdige spelertjes rondlopen. Een belangrijke factor hierbij is zeker de persoonlijke benadering die enorm wordt gewaardeerd.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

PostcodeKanjer van 2 miljoen valt in Harlingen

10-07-2019

HARLINGEN - De bewoners van de Brouwerstraat én het Zuiderplein maakten rond 12.00 uur een vreugdedansje, want zij hebben een dikke geldprijs in de Postcode Loterij gewonnen!

HMHC MC1 en MC2 sluiten hockeyseizoen af in Hilversum

10-07-2019

HILVERSUM - Het is al bijna een traditie: hockeyteams uit Harlingen die hun seizoen afsluiten in Hilversum bij het Super C-toernooi.

Voorverkoop concert Orkest van Nederlandse Douane gestart

10-07-2019

HARLINGEN - De kaartverkoop van het concert van het Orkest van de Nederlandse Douane tijdens de Visserijdagen is gestart.

Reacties

Zensa Moda Zensa Moda HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Ons Food&Wine Ons Food&Wine Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires De Lichtboei De Lichtboei Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Copini Opticiëns Copini Opticiëns Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant VVV Harlingen VVV Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber Dio Jurien Dio Jurien ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hema Harlingen Hema Harlingen Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier de Groot Atelier de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus
ForHim Menswear ForHim Menswear HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Atelier de Groot Atelier de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie VVV Harlingen VVV Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hema Harlingen Hema Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas