TSRH2018

TSRH2018

’s Werelds grootste traditionele Tall Ships varen op vrijdag 3 augustus Harlingen binnen en zijn daar t/m maandag 6 augustus te bewonderen.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
1 juni 2018

1 juni 2018

Harlingen Open Golf: een uniek sportevenement! Hét golftoernooi voor liefhebbers van de golfsport met hart voor Harlingen.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Fc Harlingen presenteert: fc Harlingen Old Stars – Oud sc Heerenveen

09-06-2017

HARLINGEN - Na maanden voorbereiding is het dan eindelijk zover!

Familieweekend bij fc Harlingen. En we hebben een fantastische opening: Vanavond betreden de mannen van Oud sc Heerenveen de velden van fc Harlingen en nemen zij het op tegen fc Harlingen Old Stars.

 

Het familieweekend is een jaarlijks terugkerend evenement, het seizoen wordt feestelijk afgesloten. Kampioenen of niet, elk seizoen moet afgesloten worden met een goed gevoel.  We proosten vooral op alle vrijwilligers die het hele seizoen voetbal mogelijk maken voor jong en oud.

 

Het is namelijk allemaal niet zo vanzelfsprekend dat een club “gewoon maar” draait. Daar komen behoorlijk wat factoren bij kijken. Denk daarbij aan het besturen van een verenging, ook dit gaat niet zonder slag of stoot, maar we maken echt vorderingen, hoe klein soms ook.  Maar laten we vooral ook het kantinepersoneel niet vergeten, zij zorgen dat onze spelers maar ook de bezoekers goed verzorgd worden. Zonder de sponsorcommissie geen sponsors. En dan ook zeker de (groot) ouders niet te vergeten. Zij, die elke keer de kinderen brengen en halen tijdens wedstrijden en de kinderen steunen langs de zijlijn. Om vervolgens ook nog eens de was te draaien in het weekend met de speler tenues. En wat dacht u van de mensen achter de wedstrijdzaken, materiaal en accommodatie beheer. De technische commissie, die het dan aan het eind van het seizoen extra op hun bordje krijgen vanwege de nieuwe indelingen. De vrijwilligers die ervoor zorgen dat de boxen, kantine en het terrein weer schoon zijn. En dan vooral niet te vergeten de leiders, trainers en coördinatoren die het voetballen elke dag weer mogelijk maken… en zo draait een hele club op allerlei soorten vrijwilligers.

 

Mede door middel van het familieweekend bij fc Harlingen, waarbij de hele familie mee kan doen, kan er terug gekeken worden op het afgelopen seizoen. Wat ging er fout, wat ging er juist goed. Want de goede dingen worden vaak vergeten. Of voor lief genomen.  Er stappen mensen op, er staan (gelukkig) ook weer nieuwe mensen op. Zo gaat dat en dat is ook helemaal niet erg. We zoeken gewoon nog even de gezelligheid bij elkaar op, we hewwe ut er even over en we drinken er één. Gezelligheid en sportiviteit, dát zijn dan ook de kernwoorden voor het komend weekend.

 

Dit zullen we vanavond ook zeker gaan zien. Want ondanks de winnaarsmentaliteit van vele spelers is sportiviteit net zo belangrijk als het winnen zelf. En vanavond zullen de spelers van fc Harlingen Old Stars het op gaan nemen tegen de sportieve mannen van Oud sc Heerenveen:

Gert jan Verbeek, Niklas Tarvajärvi, Nico Kramer, Johan Akkerman, Ernst Jan Bantema, Menno van Dam, Jan de Jonge, Lammert Hoekstra, Peter Pot, Robin Huisman, Maarten de Jong en Gerald Sibon.

 

En de namen van fc Harlingen hoor ik u denken? Die mag u zelf invullen. Of beter, kom vanavond gewoon kijken! De wedstrijd begint om 19.00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk. Koop wel even een programmaboekje want dan steunt u toch een beetje onze club én u kunt nog een prijsje winnen ook.

 

Tot vanavond allemaal!

Evenement Sport & Recreatie

Meer nieuws

RSH live verslag 68e editie Lanenkaatsen

09-06-2017

HARLINGEN - Radio Stad Harlingen doet zaterdag 10 juni live verslag van de loting van de parturen voor het Lanenkaatsen.

Deze week in 'Afslag Harlingen'

09-06-2017

HARLINGEN - Zaterdag 10 juni wordt het RSH programma 'Afslag Harlingen' gepresenteerd door Marius Sterk & Hans Wessels.

Bekendmakingen van de gemeente Harlingen week 23-2017

09-06-2017

HARLINGEN - Iedere week publiceert de gemeente Harlingen de officiële bekendmakingen.

Reacties

Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Plus Lunenborg Plus Lunenborg Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen VVV Harlingen VVV Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën IJssalon Min12 IJssalon Min12 Dio Jurien Dio Jurien Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Almamater Almamater Hema Harlingen Hema Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zensa Moda Zensa Moda HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Atelier de Groot Atelier de Groot Vogelaar Audio Vogelaar Audio Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Karsten Wonen Karsten Wonen
Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier de Groot Atelier de Groot Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Almamater Almamater Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zensa Moda Zensa Moda VVV Harlingen VVV Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns