Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Fc Harlingen pakt volle buit in Warga

11-04-2022

HARLINGEN - Fc Harlingen 1 heeft zondag in Warga na een goede wedstrijd de dik verdiende drie punten mee naar huis genomen.

In de slotfase van een spannende strijd werd Mateusz IJpe uiteindelijk matchwinner met het enige doelpunt van de wedstrijd.

 

Dat er tegen Warga uit een ander vat moest worden getapt dan bij de laatste twee wedstrijden was wel duidelijk en dus wisten Pieter Wesseloo, Youri Bouma, Jens van Sluis, Frank Claasz Coockson, Ivo Wilkeshuis, Arjan Outhuyse, Mateusz IJpe, Imro Schouwenaar, Bas Helfferich, Sander Zeilmaker en Remko Zandberg bij de aftrap van het duel wat hen te doen stond.

 

Er waren op deze zonnige zondagmiddag heel veel supporters meegereisd naar Warga te dienen als twaalfde man. Wat dat betreft waren de Harlingers in de meerderheid.

 

Na een aftastende beginfase was er een vrije trap voor Warga op een meter of twintig van het Harlinger doel, maar deze ging voor fc Harlingen aan de goede kant van de paal over de achterlijn. Na ongeveer een kwartier was er een kleine aderlating voor fc Harlingen toen Ivo Wilkeshuis al vroeg de strijd moest staken met een blessure. Zijn vervanger werd Jasper de Jong. Er werden wel kleine kansjes gecreëerd, maar tot doelpunten leidde dit aan beide kanten niet, waardoor het bij het rustsignaal nog altijd 0-0 was

 

Na rust kwamen Jelte Kroes en Jarno Attema in het veld voor Youri Bouma en Imro Schouwenaar. Kort daarop kon Remko Zandberg één op één doorlopen naar de keeper, maar werd afgevlagd vanwege buitenspel. Fc Harlingen werd sterker en een doelpunt hing in de lucht, maar Warga stond met veel mensen voor het doel en die muur was lastig te breken. Een kwartier voor tijd kreeg Sander Zeilmaker tot tweemaal toe een kans, maar beide keren gooide de Wargaaster muur roet in het eten.

 

Allard Hoekstra werd in de slotfase nog in het veld gebracht voor Sander Zeilmaker en hij kreeg vijf minuten voor tijd een goede kans om de score te openen, maar zijn schot belandde klemvast in de handen van de Wargaaster doelman. De klok gaf al bijna minuut negentig aan toen fc Harlingen nog een hoekschop mocht nemen. Dit was een klus voor Arjan Outhuyse en hij bracht de bal voor het doel. Daar stond Mateusz IJpe op de juiste plek en hij kopte de bal onhoudbaar tegen de touwen: 0-1. Een verdiende overwinning voor fc Harlingen en een belangrijke ook voor plek drie.

 

Paasweekend gaat ons vlaggenschip op bezoek in Bakkeveen. Die wedstrijd zal gespeeld worden op tweede paasdag, dus maandag 18 april. Aftrap is dan om 14.00 uur.

 

Foto's zijn gemaakt door Hans Zandberg en E.c.A

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Sloeproeiend Nederland op bezoek in Harlingen

11-04-2022

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag stond de 12de editie van het Harlinger kampioenschap Sloeproeien in de agenda van bijna 50 sloepen uit heel Nederland.

Vlootdag 2022: Onstuimig, zonnig en zeer geslaagd! (video)

11-04-2022

HARLINGEN - Na twee jaar wachten, vierden we in Harlingen eindelijk weer de opening van het vaarseizoen van de bruine vloot met de Vlootdag!

Bevrijding Harlingen in beeld

11-04-2022

HARLINGEN - Zondag 17 april is het 77 jaar geleden dat onderdelen van het Canadese leger Harlingen bevrijde van de Duitse overheersing en er in Harlingen een einde kwam aan vijf oorlogsjaren.

Reacties

Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda The Shamrock The Shamrock Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn