Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Fc Harlingen ontvangt Zevenhuizen

09-02-2023

HARLINGEN - Na de topper tegen Nieuw-Roden van afgelopen zondag staat er voor fc Harlingen komend weekend alwéér een topper te wachten.

Op sportpark Vierkantsdijk wacht zondag de onderlinge ontmoeting met het elftal uit Zevenhuizen. Zevenhuizen staat op de derde plaats met een achterstand van slechts drie punten op koploper fc Harlingen.  De Groningers hebben een goede ploeg en eerder dit seizoen wist fc Harlingen de zege pas vlak voor tijd veilig te stellen. Zevenhuizen zal zondag voor de volle winst willen gaan in de strijd om het kampioenschap. Zeker omdat de week daarop de confrontatie wacht met concurrent Nieuw-Roden.

 

Fc Harlingen zal na het gelijke spel tegen Nieuw-Roden komende zondag dus weer vol aan de bak moeten om de punten in eigen huis te houden. Iets wat dit seizoen aardig lukt, want van alle thuiswedstrijden voor de onderlinge competitie verloor de hoofdmacht nog niet één keer op eigen veld. Of onze mannen deze mooie reeks voort kunnen zetten, weten we zondag in de loop van de middag.

Uiteraard hopen we dat ook de twaalfde man weer massaal aanwezig zal zijn. Wedstrijdsponsor is Massagestudio Paulien Broekhuizen en Pupil van de Week David Gjaltema mag om 14.00 uur aftrappen.

 

Pupil van de Week

David is 11 jaar en zit in groep 7 op de Prins Johan Frisoschool in Harlingen. Vorig jaar kwam hij voor het eerst bij fc Harlingen en is hij het voetbal weer leuk gaan vinden. “Daarvoor speelde ik bij Zeerobben, maar daar vond ik het niet meer leuk. Bij fc Harlingen leer ik heel veel. Het team JO11-1 waar ik in speel als verdediger is ook gewoon een hele leuke groep. Hier zitten vrienden van mij en een paar klasgenootjes spelen hier ook”. David zijn trainers zijn Youri en Finn, “En Youri is mijn favoriet”. Zijn leiders zijn Marina en zijn eigen vader. “Mijn vader is ook mijn favoriet hahaha”. Het liefst eet David elk weekend “zoete appeltjes” want dat is zijn favoriete eten. Over de vraag of hij er zin in heeft zondag hoeft hij niet lang na te denken. “Zeker weten!”

 

Super Zondag Programma:

09.00 uur fc Harlingen 4 - Blauwhuis 2

11.00 uur fc Harlingen 2 - Gorredijk 3

12.45 uur fc Harlingen 3 - FVC 2

14.00 uur fc Harlingen 1 - Zevenhuizen

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Binnen en Buiten Harlingen: Opbrengst koopzondag naar Turkije en Syrië

09-02-2023

HARLINGEN - Binnen en Buiten Harlingen schenkt de opbrengst van komende zondag aan de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.

Rotary Club Harlingen doneert shelterboxen voor de ramp in Turkije en Syrië

09-02-2023

HARLINGEN - Rotary Club Harlingen doneert acht shelterboxen met grote tenten om te helpen bij het redden van levens in het door aardbevingen getroffen rampgebied.

Exstador zaalvoetbalcompetitie 03-02-2023

09-02-2023

HARLINGEN - Verslag van afgelopen vrijdag gespeelde wedstrijden.

Reacties

Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen The Shamrock The Shamrock Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen TeamFRL TeamFRL Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas CDA Harlingen CDA Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wellheat Shop Wellheat Shop
Visie Events Visie Events Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas CDA Harlingen CDA Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wellheat Shop Wellheat Shop Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns