Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Fc Harlingen ontvangt vv Warga en Pupil van de Week Rudmer trapt af!

25-11-2022

HARLINGEN - Afgelopen zondag deed fc Harlingen goede zaken in Nij Beets door Blue Boys met 3-1 te verslaan.

Hierdoor werd de koppositie gepakt in de ranglijst én in de periodestand. Aanstaande zondag krijgt fc Harlingen het elftal van vv Warga op bezoek.

 

De ploeg, die dit seizoen voor de laatste keer onder leiding staat van trainer André Onclin, heeft het moeilijk. Het boekte tot nu toe slechts één overwinning en staat momenteel onder de denkbeeldige streep. Ze hebben de punten dus heel hard nodig om het gaatje naar de middenmoot te kunnen dichten.

 

fc Harlingen wil het goede gevoel dat er momenteel heerst graag vasthouden en zal er alles aan willen doen om de punten in eigen huis te houden. Wat dat betreft zijn de Harlingers statistisch in het voordeel: van de laatste zes onderlinge ontmoetingen in Harlingen werd niet één keer van Warga verloren. Hoe het deze keer afloopt, is dus even afwachten. De wedstrijd wordt gesponsord door Top-Vlonderplanken. De aftrap van de wedstrijd is om 14.00 uur en wordt verricht door Pupil van de Week; Rudmer Puite! Uiteraard is iedereen weer van harte welkom.

 

Pupil van de Week

Rudmer Puite is zondag Pupil van de Week en hij mag om 14.00 uur de aftrap verrichten bij de wedstrijd fc Harlingen 1 – Warga 1. Rudmer is 9 jaar en zit in groep 6 van basisschool ’t Wad in Harlingen. Sinds zijn 6e jaar voetbalt hij bij fc Harlingen en speelt op dit moment in de JO11-1. Als verdediger en soms ook als middenvelder staat Rudmer z’n mannetje. Met veel plezier gaat hij naar de voetbaltrainingen en heeft altijd zin in de wedstrijd op zaterdag. Daarnaast is hij na schooltijd ook vaak met een bal op het schoolplein of op een voetbalveldje in de buurt te vinden. Rudmer zijn favoriete clubs zijn SC Heerenveen en Paris Saint Germain. Rudmer: “Mijn favoriete spelers van fc Harlingen zijn Remko Zandberg, want dat was mijn buurjongen en Youri Bouma, want dat is mijn trainer. Komen jullie zondag ook kijken?”

 

PROGRAMMA SENIOREN FC HARLINGEN:

Zaterdag 26 november, UIT:
14.30 uur St. BMJ VR2 – fc Harlingen VR1

 

Zondag 27 november, THUIS:
09.30 uur fc Harlingen 3 – MKV’29 4
11.30 uur fc Harlingen 2 – FC Oldemarkt 2
13.30 uur fc Harlingen 4 – Warga 3
14.00 uur fc Harlingen 1 – Warga 1

 

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De Skûle Wordfeudcompetitie

25-11-2022

HARLINGEN - In december 2022 gaan we weer van start met een nieuwe editie van Wordfeudcompetitie De Skûle.

ZV De Vikings zwemmen sterke 2de competitieronde

25-11-2022

HARLINGEN - In het Kalverdijkje te Leeuwarden was zwemvereniging Orca de gastheer voor de 2de competitieronde van de A-klasse Regio Noord.

Vriendjes en vriendinnetjes bij de Waddenrobkes

25-11-2022

HARLINGEN - Het gaat goed met de Waddenrobkes.

Reacties

The Shamrock The Shamrock Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wellheat Shop Wellheat Shop CDA Harlingen CDA Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen TeamFRL TeamFRL Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12
Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Wellheat Shop Wellheat Shop Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis The Shamrock The Shamrock Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events