Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Fc Harlingen ontvangt koploper De Sweach en Pupil van de Week Quinn trapt af!

29-10-2022

HARLINGEN - Fc Harlingen speelde dinsdagavond een vriendschappelijke wedstrijd tegen LVV Friesland en gaat het zondag opnemen tegen koploper De Sweach.

Pupil van de Week Quinn Hamstra trapt om 14.00 uur af. Maar er is meer die zondag...

 

Fc Harlingen speelde tegen LVV Friesland

Afgelopen weekend was er een beker- en inhaalronde en dus was fc Harlingen vrij. Daarom werd er afgelopen dinsdagavond op eigen veld een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen LVV Friesland uit Leeuwarden. Hierin kreeg fc Harlingen genoeg kansen. De eerste daarvan was na drie minuten al raak toen Imro een goede bal op Remko gaf en hij fc Harlingen op voorsprong zette. De Leeuwarders waren de eerste helft echter zeer effectief en ondanks een aantal goede reddingen van Jesse wisten de Leeuwarders vier keer te scoren voor de rust. In de tweede helft waren er voor fc Harlingen kansen om wat terug te doen, maar de vizieren stonden deze avond niet op scherp. Ondanks het goede spel werd er niet meer gescoord en bleef het 1-4.

 

Fc Harlingen ontvangt zondag koploper De Sweach

Nu maar hopen dat de vizieren zondag wel op scherp staan, want dan komt De Sweach op bezoek. Een ploeg die vorig seizoen ternauwernood degradatie wist te ontlopen, maar dit seizoen een prima start kent. De ploeg is nog ongeslagen en heeft momenteel de koppositie te pakken.

 

Vorig seizoen troffen beide ploegen elkaar ook. Thuis zette fc Harlingen de Sweachsters voor rust al op grote achterstand. In Beetsterzwaag ging het moeizamer, maar werd in de slotfase toch de volle buit mee naar huis genomen. Zondag kan het weer alle kanten op, maar als de gecreëerde kansen dan beter benut worden, dan zit er zeker een overwinning in. Wedstrijdsponsor is Jelsma Koelma Notarissen.

 

De aftrap op Sportpark Vierkantsdijk is zondag om 14.00 uur en wordt verricht door Pupil van de Week Quinn Hamstra!

Quinn Hamstra is 10 jaar en zit in groep 6 op ‘t Wad en speelt bij JO11-1 van fc Harlingen. Quinn zit al van zijn 5e jaar op voetbal en voetbalt nu 2,5 jaar met heel veel plezier bij fc Harlingen. Hij is een aanvallende middenvelder, een echte Ajax fan en zijn favoriete speler is Dušan Tadić. Bij fc Harlingen zijn Youri Bouma en Finn Koornstra zijn favoriete trainers en Mathilde zijn favoriete leider.


“Zondag mag ik de wedstrijd fc Harlingen 1 tegen De Sweach 1 aftrappen en ik hoop dat jullie allemaal komen kijken. Ik heb er heel veel zin in!”

 

Nou wij ook Quinn! Maar er is meer komende zondag. Het Vierde neemt het op tegen LSC en daarna spelen de mannen van fc Harlingen 2 tegen SC Emmeloord. Tot zondag!

 

Programma zondag 30 oktober:

10.00 uur fc Harlingen 4 – LSC 1890 5

12.00 uur fc Harlingen 2 – SC Emmeloord 3

14.00 uur fc Harlingen 1 – De Sweach 1

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Niet vergeten, de klok gaat een uur terug

29-10-2022

HARLINGEN - Van zaterdag 29 op zondag 30 oktober gaat de wintertijd in, de klok gaat dan om 03.00 uur een uur terug naar 02.00 uur.

Opladen in Harlingen Welkom aan Zee

29-10-2022

HARLINGEN - De wind blaast om onze oren.

Fc Harlingen faciliteert opleiding KNVB Juniorentrainer

29-10-2022

HARLINGEN - Een initiatief vanuit de jeugdcommissie bij fc Harlingen heeft ervoor gezorgd dat een 9-tal trainers de opleiding juniorentrainer van de KNVB zijn gaan volgen.

Reacties

IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Visie Events Visie Events Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten The Shamrock The Shamrock Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie CDA Harlingen CDA Harlingen TeamFRL TeamFRL Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wellheat Shop Wellheat Shop Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation
Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen TeamFRL TeamFRL Copini Opticiëns Copini Opticiëns The Shamrock The Shamrock Fotografie Dorus Fotografie Dorus CDA Harlingen CDA Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Wellheat Shop Wellheat Shop Zensa Moda Zensa Moda