Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Fc Harlingen nieuwsoverzicht

22-03-2023

HARLINGEN - Met deze keer: Het Jeugdoverzicht, De meisjes van fc Harlingen MO11, MO13, MO15 en MO17 en Fc Harlingen VR1 voeren doelsaldo verder op!

Fc Harlingen nieuwsoverzicht
Een ‘high five’ voor de spelers en begeleiding van JO9-1 is op zijn plaats!

Jeugdoverzicht

Waar anders wordt er met zoveel plezier gevoetbald dan bij fc Harlingen. De jongste teams, de oudere jeugd, de toeschouwers en de vele vrijwilligers, zij ervaren het elk weekend weer. Ook afgelopen weekend was het weer zo'n weekend! Een klein overzichtje:

 

Fc Harlingen JO7-JO8-JO9

Het pupillenvoetbal seizoen bij fc Harlingen gaat de zogenaamde laatste fase in. Vanwege het opsplitsen van de speelweken wordt er volgens het 4-fasenmodel van de KNVB gevoetbald want de jonge voetballertjes beleven hierdoor het optimale plezier aan het voetballen. Twee in het najaar en twee in het voorjaar. Nu de derde fase afgerond is gaan de teams van JO7, JO8 en JO9 zich opmaken voor de vierde en tevens laatste fase van het seizoen.

 

Fc Harlingen JO9-1 sluit derde fase winnend en ongeslagen af!

De jongens van JO9-1 waren lekker op dreef deze derde fase getuige de doelcijfers van 35 voor en 11 tegen in 5 wedstrijden. De KNVB houdt bij de jongste jeugd de standen niet bij maar leidster Andrea houdt een strakke administratie bij.

 

Daaruit blijkt Jurre met 14 goals de absolute topscorer van het team deze fase en Friso een goede 2e met 7 goals! Voor Milan Jilderts was de wedstrijd tegen SC Franeker een hoogtepunt door in die wedstrijd een hattrick te scoren. Alex koos de wedstrijd tegen Blauw Wit uit om te shinen, toen scoorde hij een hattrick! De uitwedstrijd tegen Wykels Hallum eindigde in een gelijkspel, hoogtepunt in die wedstrijd was de 1-1 van keeper Järvi die met een uittrap wist te scoren. Milan Reinsma pikte bijna elke wedstrijd zijn goaltje mee. Zijn specialiteit? Een strakke corner die hem menig assist heeft opgeleverd! En ook Ruben staat genoteerd met een goal tegen Stiens. Lucas scoorde in de laatste wedstrijd tegen SC Franeker en door die goal hebben alle spelers van de JO9-1 hun doelpuntje meegepikt deze fase.

 

Een geweldige teamprestatie van de jongens die ook in de 4e fase uitkomen in de 1e klasse. Speciale dank gaat uit naar de trainers: Thewis, Jitze, Ronald en Davy, want dankzij hun inzet hebben de jongens plezier in het voetbal en worden ze elke week een beetje beter!

 

Fc Harlingen JO11-JO12

Met een gelijkspel van 2-2 sluit JO11-1 de derde fase af en zijn ze op een mooie derde plek geëindigd. Fc Harlingen JO12-1 verloor met 1-5 tegen SC Franeker JO12-2 en kon in deze reeks slechts drie punten verzamelen. Een nieuwe fase betekend ook weer nieuwe tegenstanders waar opnieuw weer volop voor de punten gestreden zal worden.

 

Fc Harlingen JO14-JO15

Na twee keer een gelijkspel was er dit keer een verliespartij voor de jongens van JO14-1. Het werd 1-5 tegen SC Terschelling. Ook een verlies voor JO15-1, tegen Lac Frisia werd het 4-1.

 

Fc Harlingen JO17-JO19

Ondanks het gelijke spel (0-0) tussen ONS Sneek JO17-2 en fc Harlingen JO17-1 blijven de Harlingers koploper in hun tweede Klasse. Fc Harlingen JO19-1 maakte het de eerste helft wel erg spannend maar in de tweede helft was het erop en erover. Met 3-5 wonnen ze van Minnertsga.

 

Een hardwerkende Thijmen van der Ploeg op weg naar het doel van Minnertsga. Foto E.c.A

 

Programma *wijzigingen voorbehouden

De onderbouw gaat dus de vierde en tevens laatste fase in en daarin zien we een nieuw fc Harlinger team. De JO7-1 gaat samen met SJO Arum/Stormvogels JO7-2, vv Nijland JO7-2 en L’warder Zwaluwen JO7-1 iedere zaterdag kleine 4x4 wedstrijdjes spelen. Aankomende zaterdag spelen ze de wedstrijdjes op Sportpark Zweitse Huitema in Nijland. De (bovenbouw)teams vanaf JO14 gaan door met de competitiereeks. Kom op tijd voor het beste plekje langs de lijn want het wordt gezellig druk!

 

Zaterdag 25 maart, THUIS:

09.00 uur fc Harlingen MO15-1 – SC Berlikum MO15-1

09.00 uur fc Harlingen JO9-1 – SDS JO9-1

09.00 uur fc Harlingen MO11-1 – L'warder Zwaluwen MO11-2

10.00 uur fc Harlingen MO13-1 – Blauw Wit MO13-2

11.00 uur fc Harlingen MO17-1 – Oosterlittens MO17-1

11.30 uur fc Harlingen JO12-1 – Deinum JO12-1

12.00 uur fc Harlingen JO15-1 – Zeerobben JO15-2

14.00 uur fc Harlingen JO17-1 – Mulier JO17-1

14.00 uur fc Harlingen JO19-1 – ST Veenwouden/Zwaagwesteinde JO19-1

 

Zaterdag 25 maart, UIT:

09.00 uur vv Nijland JO7-2 - fc Harlingen JO7-1 - SJO Arum/Stormvogels JO7-2 - L’warder Zwaluwen JO7-1

08.30 uur Blauw Wit JO9-4 – fc Harlingen JO9-2

09.00 uur Wykels Hallum JO11-2 – fc Harlingen JO11-1

11.30 uur Blauw Wit JO14-2 – fc Harlingen JO14-1

 

De meisjes van fc Harlingen MO11, MO13, MO15 en MO17

Met 4 meisjesteams is er voor iedere leeftijd een team bij fc Harlingen en kunnen de veelal fanatieke meisjes met eigen leeftijdsgenoten voetballen. Zaterdag is het bij uitstek een goede mogelijkheid om ze te aanschouwen want alle teams spelen hun wedstrijden thuis bij fc Harlingen.

 

Fc Harlingen MO11

Het is best pittig voor de meisjes in de eerste Klasse want met slechts 1 punt sluiten zij de derde fase af. Nieuwe ronde, nieuwe kansen in fase 4 en MO11-1 start zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Leeuwarder Zwaluwen MO11-2. De wedstrijd begint om 9 uur.

 

Fc Harlingen MO13

Tegen de koploper Leovardia MO13-1 werd er afgelopen zaterdag met 0-6 verloren. Zaterdag komt Blauw Wit MO13-2 naar Harlingen en de wedstrijd begint om 10.00 uur.

 

Fc Harlingen MO15

De 1e helft in de stadsderby tegen Zeerobben MO15-2 was niet zo best en Zeerobben kwam verdient op voorsprong. Na rust kwam fc Harlingen fel uit de start blokken en scoorden al snel de gelijkmaker. Duels werden steeds vaker gewonnen en de druk op de verdediging van Zeerobben werd groter en groter en fc Harlingen ging op zoek naar de voorsprong. Een actie op rechts van Roos werd tot goal gepromoveerd door Tiffany (2-1) en met een bekeken schot van Jaylin wist fc Harlingen uiteindelijk de stadsderby met 3-1 te winnen. Zaterdag om 9.00 uur een thuiswedstrijd tegen Berlikum en hopelijk kunnen de meiden de stijgende lijn voortzetten.

 

Winst voor fc Harlingen MO15-1 in stadsderby!

 

Fc Harlingen MO17

Met de winst van 1-3 tegen Akkrum nog in het achterhoofd zullen de meiden zaterdag vol goede moed de thuiswedstrijd tegen Oosterlittens MO17-1 ingaan. De wedstrijd tussen de nummer 2 (fc Harlingen) en 3 (Oosterlittens) begint om 11.00 uur.

 

Fc Harlingen VR1 voeren doelsaldo verder op!

Met de handen in de zij lijkt het of tegenstander Scharnegoutum denkt, daar gaan ze weer. Al weken zijn de Vrouwen 1 van fc Harlingen koploper maar sinds de winst van 9-0(!) afgelopen zaterdag op Scharnegoutum VR1 voeren de Harlingers het doelsaldo nog verder op.

 

Afgelopen woensdagavond werd er in een uitwedstrijd tegen WWS/Warga VR1 gespeeld, daar komen we in de volgende editie van de Harlinger Courant op terug. Zoals de stand nu is, met 6 punten los van de nummer 2, gaan de vrouwen het zaterdag in Deinum opnemen tegen de nummer 6; Deinum VR1.

 

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Uit de schatkamer van... Kees Knier

22-03-2023

HARLINGEN - Donderdag 23 maart is er van 19.00 tot 20.00 uur bij Omroep RSH weer een 'Uit de schatkamer van…'met deze avond als gast Kees Knier.

HMHC nieuws

22-03-2023

HARLINGEN - Met deze week: Hard werken HMHC Dames O25 beloond, HMHC Jo16-1 lijdt eerste verlies van het seizoen en Dames HMHC winnen van Eelde.

Razende Roeland praat deze week met het Heidevolk!

22-03-2023

HARLINGEN - Ja ook deze donderdagavond staan je metal vitamine weer klaar bij Omroep RSH, Radio Eenhoorn en via de Omroep Zilt app.

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie CZVideoful CZVideoful TeamFRL TeamFRL Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Connexa Connexa Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Visie Events Visie Events Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats
Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus TeamFRL TeamFRL Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Connexa Connexa Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot CZVideoful CZVideoful Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad CZVideoful CZVideoful Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Connexa Connexa Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Visie Events Visie Events Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE TeamFRL TeamFRL Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten
Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor TeamFRL TeamFRL Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE CZVideoful CZVideoful Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Connexa Connexa BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zensa Moda Zensa Moda Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Haarmode Cats Haarmode Cats Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas