Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Fc Harlingen nieuws week 14

07-04-2023

HARLINGEN - Met deze week: het jeugdoverzicht, fc Harlingen JO7 trekt de wijde wereld in, de meisjes van fc Harlingen MO11, MO13, MO15 en MO17, geslaagde Girls Night en sparen voor de jeugdafdeling van fc Harlingen!

Fc Harlingen nieuws week 14
Aanvoerder van de JO14-1 Rutger Westra perst zijn laatste sprintkrachten eruit! Foto: E.c.A

Jeugdoverzicht

Met de meeste jeugdteams die hun wedstrijden uit speelden was het bij fc Harlingen vrij rustig. Er gebeurde weer veel bij de jeugdteams van fc Harlingen. Leest u mee?

 

fc Harlingen JO7-JO8-JO9

De spelertjes van JO7-1 speelden vol enthousiasme hun wedstrijdjes bij fc Harlingen. Een verslag is elders op deze pagina te lezen. fc Harlingen JO9-2 nam het thuis op tegen LAC Frisia JO9-5 en speelden 2-4. JO9-1 speelde 5-5 tijdens de inhaalwedstrijd tegen SDS JO9-1 en afgelopen zaterdag tegen SC Bolsward JO9-1 werd er met 3-4 gewonnen.

 

fc Harlingen JO7 trekt de wijde wereld in!

Het nieuwe team van fc Harlingen - de JO7 – trekt de wijde wereld in en de reis begon afgelopen zaterdag bij fc Harlingen.

Na weken van trainen was daar dan eindelijk die voetbalzaterdag voor fc Harlingen JO7! Trainer en leider Jurjen Breimer heeft het team samen met trainers Jurre Jorritsma en Wessel Attema klaargestoomd voor de vierde en tevens laatste voetbalfase van de jongste jeugd en de spelertjes zijn enorm enthousiast van start gegaan zaterdag! Onder leiding van Bauke Zuiderhof namen de 7 spelertjes van fc Harlingen het in toernooivorm op tegen de JO7 teams van DTD, vv Nijland, en Leeuwarder Zwaluwen. Foto's van deze wedstrijdjes zijn terug te vinden op de website www.fc-harlingen.nl. Zaterdag 15 april is de volgende speelronde, dan reizen ze af naar Sportpark Nijlân te Leeuwarden!

 

Op de voorste rij het JO7 team van fc Harlingen. Foto: E.c.A

 

Nieuwe spelers zijn uiteraard van harte welkom om mee te doen bij fc Harlingen! Elke maandag- en woensdagavond wordt er van 17.30 - 18.30 uur door de jongste jeugd getraind. Opgeven is niet nodig, kom vrijblijvend langs en doe lekker mee!

 

fc Harlingen JO11-JO12-MO11-MO13

In een superspannende wedstrijd trok JO11-1 aan het kortste eind. Er werd met 2-3 verloren van L'warder Zwaluwen JO11-3. Ook JO12-1 kon het net niet bolwerken. Tegen Leovardia JO12-1 werd er met 2-1 verloren. Het jongste meisjesteam, de MO11-1, was afgelopen weekend een speelronde vrij. Zij spelen pas op 15 april weer een wedstrijd. In Leeuwarden wist fc Harlingen MO13-1 met 0-2 te winnen van FVC MO13-1.

 

fc Harlingen JO14-JO15-MO15

Koploper AVV JO14-1 won met 1-14 van fc Harlingen JO14-1 en JO15-1 verloor in het verre Anjum met 2-0. Fc Harlingen MO15-1 verloor in Beetgum van MO15-1 met 2-0. Zaterdag komt koploper Terschelling MO15-1 naar Harlingen. De wedstrijd begint om 10.30 uur.

 

fc Harlingen JO17-JO19-MO17

Er vielen geen goals tijdens de stadsderby SC Franeker JO17-2 – fc Harlingen JO17-1, het bleef 0-0. VCR JO19-1 – fc Harlingen JO19-1 eindigde in een 0-2 overwinning voor de Harlingers. In de thuiswedstrijd tegen vv Sneek W/Z MO17-2 wist fc Harlingen MO17-1 met 4-1 te winnen en zij verstevigen hiermee de tweede plaats. Ze zitten koploper SC Joure MO17-2 op de hielen en laat deze ploeg nu binnenkort de tegenstander zijn. Komend weekend een vrij weekend maar de week daarop, zaterdag 15 april, op naar Joure!

 

Programma *wijzigingen voorbehouden

Vanwege het Paasweekend een klein programma maar nog steeds de moeite waard om de jeugdteams bij fc Harlingen aan te komen moedigen.

 

Zaterdag 8 april, thuis:

10.30 uur fc Harlingen MO15-1 – Terschelling MO15-1

11.30 uur fc Harlingen JO17-1 – SJO Arum/Stormvogels JO17-1

14.00 uur fc Harlingen JO19-1 – SJO DFC JO19-1

 

Zaterdag 8 april, uit:

09.00 uur SC Franeker JO14-1 – fc Harlingen JO14-1

10.45 uur SJO RSC MO13-1 – fc Harlingen MO13-1

 

fc Harlingen MO17-1 in de strijd tegen vv Sneek W/Z MO17-2. Foto: E.c.A

 

De meisjes van fc Harlingen MO11, MO13, MO15 en MO17

Het jongste meisjesteam, de MO11-1, was afgelopen weekend een speelronde vrij. Zij spelen pas op 15 april weer een wedstrijd.

 

In Leeuwarden wist fc Harlingen MO13-1 met 0-2 te winnen van FVC MO13-1.

 

Fc Harlingen MO15-1 verloor in Beetgum van MO15-1 met 2-0. Zaterdag komt koploper Terschelling MO15-1 naar Harlingen. De wedstrijd begint om 10.30 uur.

 

In de thuiswedstrijd tegen vv Sneek W/Z MO17-2 wist fc Harlingen MO17-1 met 4-1 te winnen en zij verstevigen hiermee de tweede plaats. Ze zitten koploper SC Joure MO17-2 op de hielen en laat deze ploeg nu binnenkort de tegenstander zijn. Komend weekend een vrij weekend maar de week daarop, zaterdag 15 april, op naar Joure!

 

Geslaagde Girls Night bij fc Harlingen!

Voetbalclinics, vriendinnenmiddagen, carrousel meidentrainingen, spelochtenden, het is allemaal al verschillende keren voorbijgekomen bij fc Harlingen. Met zoveel enthousiaste meisjes en vrouwen op voetbal bij fc Harlingen dacht de Activiteiten Commissie, we gaan iets speciaals organiseren. Wat begon met een idee werd zaterdagavond werkelijkheid, de Girls Night Playbackshow!

 

Er kan er maar 1 de winnaar zijn

Een spectaculaire opening verzorgd door Drag queen Steffany, een heuse jury, spotlights én ‘De Golden Buzzer’. Het werd een avond vol leuke en goede optredens waarbij het de jury soms knap lastig werd gemaakt. Henny Huisman zong het vroeger al tijdens de mini-playbackshow, “er kan er maar 1 de winnaar zijn!” en dat gold deze avond ook. De prijs voor het beste optreden ging naar Tara en Chelly. Maar de organisatie had rekening gehouden met verkleedpartijen en dus waren er nog twee extra prijzen te verdienen.

 

 

De originaliteitsprijs ging naar Britt Elkerbout, Saar van der Molen, Meike de Bruin, Isis Bergsma en Ismay Hiemstra met hun ‘Mooie Stad aan het Wad’ optreden. K3 (Elina Brouwer, Ingrid Hoekstra en Deveny vd Kooij) met ‘De 3 Biggetjes’ won de prijs voor best verkleed. De Activiteiten Commissie bij fc Harlingen heeft een zeer geslaagd en gezellige meidenavond neergezet en heeft al laten weten volgend jaar terug te komen!

 

Sparen voor de jeugdafdeling van fc Harlingen!

Nog tot en met maandag 10 april kan er gespaard worden maar dan eindigt na 6 weken toch echt de Sponsor Actie bij supermarkt Poiesz. Afgelopen zaterdag was fc Harlingen aan de beurt om in de supermarkt de jeugdafdeling van fc Harlingen te promoten. Want, hoe meer Sponsor Munten er gespaard worden, des te hoger het te ontvangen sponsorbedrag is. Met het te ontvangen bedrag wil fc Harlingen verder investeren in de groeiende en bloeiende jeugdafdeling.

 

Bij elke € 10,00 aan boodschappen ontvangt de klant aan de kassa Sponsor Munten en deze kunnen direct in de koker van fc Harlingen gestopt worden. Er zijn ook aanbiedingen waarbij er extra Sponsor Munten verdient kunnen worden en hiermee (be)spaar je extra veel! Dus, spaart iedereen mee voor fc Harlingen? Dan help je de jeugdafdeling en het jeugdvoetbal!

 

Fc Harlingen nieuws week 14

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Nieuw jasje voor Harlingenboeit.nl!

07-04-2023

HARLINGEN – Je hebt het vast al gezien: Harlingenboeit.nl, hét online stadsplatform van, voor én door Harlingen, is in een nieuw jasje gestoken!

Deze week in Afslag Harlingen bij Omroep RSH

07-04-2023

HARLINGEN - Zaterdag 8 april 2023 is er van 11.00 - 13.00 uur bij Omroep RSH weer een nieuwe aflevering van Afslag Harlingen, Harlingenboeit.nl geeft alvast een tipje van de sluier.

The Passion 2023 aftermovie

07-04-2023

HARLINGEN - Duizenden toeschouwers op de Willmshaven in Harlingen, bijna 2,5 miljoen kijkers voor tv en 45.000 mensen die de processie online letterlijk in het licht zetten.

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken TeamFRL TeamFRL Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Connexa Connexa Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen CZVideoful CZVideoful Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Connexa Connexa Hubo-Faber Hubo-Faber CZVideoful CZVideoful Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten BENG Evenementen BENG Evenementen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events TeamFRL TeamFRL Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen CZVideoful CZVideoful Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Haarmode Cats Haarmode Cats Connexa Connexa Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zensa Moda Zensa Moda Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber TeamFRL TeamFRL Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
TeamFRL TeamFRL Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje CZVideoful CZVideoful Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Connexa Connexa Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen
TeamFRL TeamFRL Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad CZVideoful CZVideoful Connexa Connexa Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen