Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Fc Harlingen nieuws week 13

29-03-2023

HARLINGEN - Met deze week o.a.: Jeugdoverzicht, de meisjes van fc Harlingen MO11, MO13, MO15 en MO17 en zaterdagavond Girls Night avond bij fc Harlingen.

Fc Harlingen nieuws week 13
Fc Harlingen JO17-1 moest er hard voor werken. Foto E.c.A

Jeugdoverzicht

De vierde fase bij de onderbouw kent een vliegende start. Koplopers heer en meester in eigen huis en dikke pech tijdens stadsderby. Er gebeurde weer veel bij de jeugdteams van fc Harlingen. Leest u mee?

 

Fc Harlingen JO7-JO8-JO9

De spelertjes van JO7-1 hadden er zo'n zin in. Maar helaas blies vv Nijland de wedstrijdjes af vanwege de slechte conditie van het veld aldaar. De wedstrijd JO9-1 tegen SDS JO9-1 werd ook afgelast maar deze is afgelopen donderdag avond ingehaald. Een vliegende start voor fc Harlingen JO9-2. Zij wisten in Leeuwarden met 8-2 te winnen van Blauw Wit.

 

Fc Harlingen JO11-JO12

In een super spannende wedstrijd kwam JO11-1 net iets te kort en verloor met 4-3 van Wykels Hallum JO11-2. Deinum JO12-1 was wel heel sterk en de jongens van fc Harlingen JO12-1 verloren de thuiswedstrijd met 3-8.

 

Fc Harlingen JO14-JO15

Met 2-0 werd er door JO14-1 verloren van de nummer 2 Blauw Wit JO14-2. Zaterdag komt koploper AVV JO14-1 naar Harlingen en de wedstrijd begint om 10.00 uur. Dikke pech voor JO15-1. Een speler van fc Harlingen breekt zijn arm tijdens de thuiswedstrijd tegen Zeerobben JO15-2 en valt vlak voor rust uit. De stand is op dat moment 2-1 in het voordeel van fc Harlingen. Na rust geeft fc Harlingen het uit handen en laten ze Zeerobben op gelijke stand komen. Uiteindelijk in de laatste minuut valt het winnende doelpunt en verliest fc Harlingen met 2-3.

 

Fc Harlingen JO17-JO19

Heer en meester in de tweede klas is fc Harlingen JO17-1. Tegen Mulier JO17-1 wisten ze met 3-0 te winnen en staan nu na 5 gespeelde wedstrijden met 13 punten nog steeds bovenaan. Ook winst voor JO19-1. Zij wonnen met 3-1 van St. Veenwouden/Zwaagwesteinde JO19-1 en zij nemen hiermee de koppositie over van Nicator JO19-1.

 

De meisjes van fc Harlingen MO11, MO13, MO15 en MO17

Met 4 meisjesteams kunnen de veelal fanatieke meisjes volop met eigen leeftijdsgenoten voetballen en daardoor beleven ze veel voetbalplezier. Dit plezier in het voetbal zagen we zaterdag toen (bijna) alle meisjesteams thuis speelden. Hoe ze het deden? Een klein overzichtje:

 

Fc Harlingen MO11

MO11-1 moest een flink verlies incasseren. Met maar liefst 0-11 wist L'warder Zwaluwen MO11-2 te winnen van fc Harlingen. Maar het verlies werd al snel vergeten nadat de penalty’s er 1 voor 1 invlogen. De komende twee zaterdagen zijn de meisjes vrij en spelen pas op 15 april weer een wedstrijd.

 

Vaste prik na een wedstrijd zijn de penalty’s. Keepster Sara van fc Harlingen MO11-1 wordt flink aangemoedigd door haar team! Foto: E.c.A

 

Fc Harlingen MO13

Tegenstander Blauw Wit MO13-2 bleek een stuk sterker dan de meiden van MO13, het werd 0-6. Zaterdag reizen de meisjes af naar Leeuwarden en gaan het daar vanaf 9 uur opnemen tegen FVC MO13-1.

 

Fc Harlingen MO15

Na de winst tegen Zeerobben MO15-2 boekten de meisjes van MO15-1 ook tegen SC Berlikum MO15-1 winst. Het werd een heus doelpuntenfestijn want met maar liefst 8-0 werd de tegenstander naar huis gestuurd. De winning mood is on zullen we maar zeggen. Zaterdag reist het team af naar Beetgum (MO15-1).

 

Fc Harlingen MO17

De thuiswedstrijd tegen Oosterlittens werd door de tegenstander afgelast en dus waren de meiden vrij. Zaterdag ontvangen ze de MO17-2 van vv Sneek W/Z en de wedstrijd begint om 11.00 uur.

 

PROGRAMMA *wijzigingen voorbehouden

Het nieuwe fc Harlinger team - JO7-1 – speelt zaterdag thuis! Samen met DTD JO7-1, vv Nijland JO7-2 en L’warder Zwaluwen JO7-1 spelen zij in toernooivorm kleine 4x4 wedstrijdjes. De wedstrijdjes beginnen om 9 uur en uiteraard is iedereen van harte welkom bij fc Harlingen!

 

Zaterdag 1 april, THUIS:

09.00 uur fc Harlingen JO9-2 – LAC Frisia JO9-5

09.00 uur fc Harlingen JO7-1 – DTD JO7-1 - vv Nijland JO7-2  - L’warder Zwaluwen JO7-1

10.00 uur fc Harlingen JO14-1 – AVV JO14-1

10.00 uur fc Harlingen JO11-1 - L'warder Zwaluwen JO11-3

11.00 uur fc Harlingen MO17-1 – vv Sneek W/Z MO17-2

 

Zaterdag 1 april, UIT:

08.30 uur Leovardia JO12-1 – fc Harlingen JO12-1

09.00 uur Anjum JO15-1 – fc Harlingen JO15-1

09.00 uur FVC MO13-1 – fc Harlingen MO13-1

09.00 uur VCR JO19-1 – fc Harlingen JO19-1

10.15 uur Beetgum MO15-1 – fc Harlingen MO15-1

10.15 uur SC Bolsward JO9-1 – fc Harlingen JO9-1

15.00 uur SC Franeker JO17-2 – fc Harlingen JO17-1

 

Zaterdagavond Girls Night avond bij fc Harlingen!

Met zoveel meisjes en vrouwen op voetbal bij fc Harlingen dacht de Activiteiten Commissie, we gaan iets speciaals organiseren. Zaterdagavond wordt voor de allereerste keer een Playbackshow gehouden! Voetbalclinics, vriendinnenmiddagen, carroussel meidentrainingen, spelochtenden, het is allemaal al verschillende keren voorbijgekomen bij fc Harlingen. Tijd voor iets nieuws!

 

De meisjesafdeling bij fc Harlingen bestaat uit 4(!) teams te weten, MO11, MO13, MO15 en een MO17. Hierdoor biedt fc Harlingen voetbal aan voor meisjes in elke leeftijd. Dit bevordert uiteraard het spelplezier en dit is duidelijk terug te zien in de trainingen en de wedstrijden. Trainsters Saskia, Audrey, Iris, Julia, Marleen, Emma, Deveny en Ingrid doen al zoveel voor de meisjesteams dus het werd tijd voor een gezellig avondje. En met de Vrouwen 1 en de Vrouwen 2 erbij wordt het een bomvolle Girls Night Out!

 

 

Van 17.00 - 19.00 uur is de kantine gereserveerd voor alleen vrouwelijk schoon. Een echte jury zal alle optredens beoordelen en uiteindelijk rolt er een winnaar uit de bus. Das natuurlijk hartstikke leuk om te winnen maar meedoen is deze avond belangrijker dan winnen. We gaan er een gezellige avond van maken!

 

P.S. EN NEE, het is geen 1-april grap! TO-BE-CONTINUED

 

 

Fc Harlingen nieuws week 13

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

B&W gemeente Harlingen zegt toch ja tegen Tall Ships Races Harlingen 2026

29-03-2023

HARLINGEN - Wel, niet en nu tóch wel: B&W gemeente Harlingen geeft na lang wikken en wegen toch groen licht aan de Tall Ships Races Harlingen 2026.

Laatste Radio Bingo Omroep RSH

29-03-2023

HARLINGEN - Zondag 26 maart 2023 Bingo time! Helaas de laatste Radio Bingo van het seizoen 2022/2023.

Razende Roeland ontmoet Elusion

29-03-2023

HARLINGEN - Ze staan weer klaar je wekelijkse metal vitamine op de donderdagavond vanaf 21.00 uur bij Omroep RSH, Radio Eenhoorn en via de app van Omroep Zilt.

Reacties

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Wellheat Shop Wellheat Shop Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn CZVideoful CZVideoful Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Visie Events Visie Events Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats TeamFRL TeamFRL
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Haarmode Cats Haarmode Cats Wellheat Shop Wellheat Shop Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie TeamFRL TeamFRL Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten BENG Evenementen BENG Evenementen CZVideoful CZVideoful Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje
Wellheat Shop Wellheat Shop Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad CZVideoful CZVideoful Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events TeamFRL TeamFRL Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation
Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad CZVideoful CZVideoful De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen TeamFRL TeamFRL Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Copini Opticiëns Copini Opticiëns Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wellheat Shop Wellheat Shop Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor