Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen 2018

Heerlijk Harlingen 2018

Culinair Festival aan de haven van Harlingen waar eten, drinken, muziek en ontspanning centraal staan.
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Fc Harlingen meiden en vrouwen

13-11-2017

HARLINGEN - Wist u dat er in de maand november gratis getraind kan worden bij de meiden en vrouwenafdeling?

Fc Harlingen meiden en vrouwen De vrouwen van fc Harlingen wisten met maar liefst 10-0 de wedstrijd te winnen. Foto P. IJdema

Onder leiding van ervaren en gediplomeerde train(st)ers wordt er training gegeven. De +19 jaar en MO19 (MO=Meiden Onder) trainen op maandag en woensdag vanaf 19.30 uur. De MO13 trainen op dinsdag en donderdag vanaf 18.00 uur. En de MO15 traint ook op dinsdags en donderdags maar dan vanaf 19.00 uur. Kom gerust eens kijken en meedoen. Durf je niet alleen? Neem je vriendin(nen) mee en ontdek hoe leuk het is om een teamsport te beoefenen. Hieronder de uitslagen van de meiden en vrouwen (VR) bij fc Harlingen:

 

Fc Harlingen MO13-1 boekten afgelopen zaterdag thuis hun tweede overwinning. Deze keer tegen de meiden van LSC 1890 MO13-1. Een zeer knappe prestatie aangezien de Snekers boven de Harlinger meiden staan in de ranglijst. Eindstand 2-1. Tegenstanders volgende week zijn Heerenveense Boys MO13-2 en de wedstrijd zal gespeeld worden in Heerenveen.

 

Fc Harlingen MO15-1 reisden afgelopen zaterdag af naar Sportpark Schatzenburg en namen het op tegen de nummer 2 van de ranglijst SJO Dronrijp Foarút MO15-2. Met een prachtige winstpartij van 0-2 vochten de Harlinger meiden zich weer terug naar plek nummer twee. En de Dronrijpers? Zij zakken af naar plek 5. En zo mal kan het dus gaan. Sta je de ene week als koploper in de competitie, de andere week sta je nummer 5. En met nog maar 4 wedstrijden te gaan kun je als team geen foutjes permitteren mits je winterkampioen wilt worden. Want daar gaan de fanatieke meiden bij fc Harlingen natuurlijk voor. De tegenstanders van volgende week zijn Leovardia MO15-2. Deze wedstrijd zal thuis op de velden van fc Harlingen gespeeld gaan worden en zij trappen af om 12.00 uur.

 

Fc Harlingen VR1 speelden wederom een thuiswedstrijd en wel tegen SC Veenwouden VR1. Om 14.00 uur precies was de aftrap en het waren de Harlinger dames die het spel maakten. Een eenzijdige wedstrijd met vele aanvallen van Harlinger kant. Einduitslag 10-0. Voor de dames is er op 2 december pas weer een wedstrijd en wel in Rinsumageast (ergens bij Dokkum in de buurt) tegen VCR VR1.

 

Fc Harlingen VR2 verloren in Franeker tegen de VR2 met 4-0. Volgende week reizen de Harlingers af naar Sportpark De Koekoek waar SC Berlikum VR2 de tegenstandsters zullen zijn.

 

En met deze uitslagen sluiten de meiden en vrouwen van fc Harlingen de 7e speelronde af. Op naar de volgende! En zoals hierboven al beschreven was in de inleiding, lijkt het je leuk om mee te doen? De meiden en vrouwen kunnen altijd versterking gebruiken. Neem contact op met Marit Galema (maritgalema@hotmail.com), train mee en ontdek zelf wat een ontzettend leuke afdeling dit is!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

HMHC nieuws

13-11-2017

HARLINGEN - Verslag en uitslagen van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

VVH heren 1 weet overwinning niet over de streep te trekken

13-11-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag stond het eerste herenteam van VVH in eigen Waddenhal in het veld om het op te nemen tegen de mannen van CSV Zwolle.

Bezoek van mevr. Marion Haythorne aan Harlingen

13-11-2017

HARLINGEN - Tijdens de Visserijdagen 2017 was mevr. Marion Haythorne op bezoek in Harlingen.

Reacties