Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Binnen 2019

Heerlijk Binnen 2019

20, 21 & 22 april wordt het Entrepotgebouw weer één groot culinair Foodwalhalla!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Jawel, lieve PLUS klanten. Van zondag 24 februari t/m zaterdag 20 april kun je sparen voor vijf Fabeltjeskrant handpoppen!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Fc Harlingen meiden en vrouwen

06-06-2018

HARLINGEN - Voor de meiden en vrouwen zijn de wedstrijden gespeeld en blikken we terug op afgelopen seizoen.

Fc Harlingen meiden en vrouwen Foto: Peter IJdema.

Fc Harlingen VR1

Voor de Vrouwen 1 van fc Harlingen begon het seizoen op 23 september 2017. Eerste tegenstandsters waren de Vrouwen 2 van Dronrijp/Foarut en fc Harlingen won deze wedstrijd met 0-1. Een week later werd het 11-0 tegen CVO VR1 en de dames hadden duidelijk de smaak te pakken! Maar tegen VVT werd het 4-4 en hier lieten de vrouwen eigenlijk al 2 punten liggen. Maar de week daarop pakten ze wel de volle 3 punten tegen Minnertsga. Pas op 28 oktober laten de dames het liggen tegen het sterke St. Annaparochie en verliezen die wedstrijd met 3-2. De vrouwen bleven positief en de wedstrijden tegen Noordbergum, sc Veenwouden werden dik gewonnen. Ook na de winterstop begonnen de vrouwen van fc Harlingen sterk. Tegen WWS werd het 5-0. En waar het voor de winterstop nog een gelijkspel werd tegen VVT wonnen de dames van fc Harlingen nu met 6-0. Tegen Noordbergum kregen de dames het zwaar te verduren en ze verloren dan ook met 3-1. Tegen St. Anna en Lac Frisia wisten ze dan wel weer dik te winnen met 6-2 en 2-8! Maar dan komt Dronrijp/Foarut VR2 op visite en de Harlinger vrouwen verliezen met 0-3. De wedstrijd tegen VCR winnen ze gelukkig wel (0-2) en tegen sc Veenwouden wordt het zelfs 0-10 winst. Maar dan moeten de dames naar Minnertsga en waar ze voor de winterstop nog een winst boekten, kregen ze nu een verlies te verwerken van 4-1. Met nog 3 wedstrijden te gaan moeten de dames van fc Harlingen de eerste plek loslaten en zakken ze 2 plaatsen. Gelukkig wisten ze tegen VCR wel weer te winnen met 4-3 maar makkelijk was het zeker niet. In de uitwedstrijd tegen CVO kon fc Harlingen er niet voor zorgen dat de punten mee naar Harlingen gingen maar de laatste wedstrijd tegen WWS werd wel gewonnen, 1-3. Hiermee komen de dames van fc Harlingen toch op een keurige 3e plaats te staan en is voor hun het seizoen ten einde gekomen. Een welverdiende zomerstop staat ze te wachten.

 

Fc Harlingen MO15-1

Dit team heeft een prachtig seizoen beleefd met de status, ongeslagen kampioen in de 2e klasse! Vanaf het begin van het voorjaar stonden de meiden al bovenaan en hier zijn ze niet vanaf geweken. 10 Gespeelde wedstrijden waarvan 9 gewonnen en slechts 1 gelijk gespeeld levert ze 28 punten op. Het gelijkspel gebeurde in de laatste wedstrijd tegen SJO DFC MO15-2 (3-3) maar ach, het kampioenschap was reeds gevierd. Maar liefst 54 doelpunten werden er gescoord en slechts 5 doelpunten kregen de meiden tegen. Een geweldige prestatie! Op naar volgend seizoen!

 

Fc Harlingen MO13-1

Deze meiden hadden het zwaar…1e klasse voetbal, de meeste voor het eerst op heel veld…maar toch bleven de koppies omhoog. En dat moet je ook maar kunnen. Complimenten! Een hecht team die voor elkaar bleven vechten tijdens de wedstrijden. Elke week stonden ze weer met frisse moed op het veld. En ook voor dit team breekt de zomerstop aan maar we zien ze in het nieuwe seizoen weer terug!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Openbaar basisonderwijs Harlingen en Kinderwoud Kinderopvang slaan handen ineen

06-06-2018

HARLINGEN - De afgelopen jaren zijn de openbare basisscholen in Harlingen omgevormd tot integrale kind centra (IKC’s).

Geef de vlog door - Sail InZicht TSRH2018: Maritieme Academie

06-06-2018

HARLINGEN - Elke twee weken gaan leerlingen van verschillende basisscholen uit de gemeente Harlingen vloggend op pad.

Gemeente Harlingen biedt reanimatiecursus aan alle inwoners

06-06-2018

HARLINGEN – De Gemeente Harlingen biedt gratis reanimatiecursussen aan voor inwoners van de gemeente Harlingen.

Reacties

HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Lichtboei De Lichtboei Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Ons Food&Wine Ons Food&Wine BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Plus Lunenborg Plus Lunenborg Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hema Harlingen Hema Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats Atelier de Groot Atelier de Groot Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Dio Jurien Dio Jurien Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus