Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren. Alinex werkt voor u!
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Fc Harlingen meiden en vrouwen

28-05-2018

HARLINGEN - Net als vorige week werden er afgelopen week ook weer een aantal inhaalwedstrijden gespeeld bij de meiden en dames van fc Harlingen.

Fc Harlingen meiden en vrouwen Fc Harlingen MO15-1 KAMPIOEN.

Het zal voor sommige teams erop of eronder zijn want het einde van de competitie is in zicht en dan kan een eventueel kampioenschap voor veel vreugde zorgen!

 

Fc Harlingen VR1

Afgelopen woensdag tegen CVO in Vrouwenparochie verloren de Harlingers met 2-1. In het verleden hadden ze hier 3 keer van gewonnen maar deze avond verliep het helaas geheel anders. Fc Harlingen begon wel sterk aan de wedstrijd en dat resulteerde snel al in enkele goede kansen echter stond de keepster in de weg en anders de paal of lat wel. Er werd met vlagen leuk gecombineerd waardoor de verdediging van CVO de handen vol hadden aan de speelsters van fc Harlingen. Een uitbraak van CVO resulteerde in een corner en ja hoor. Als je zelf de kansen niet benut dan krijg je hem zelf om de oren. 1-0. Wat de dames ook probeerden, de bal wilde er maar niet in. In de rust wat omzettingen, kopjes weer fris en fruitig en op naar de 2e helft. De dames van fc Harlingen bleven vechten maar de gelijkmaker kwam maar niet. Het werd zelfs nog erger voor de dames want het werd 2-0 met nog 30 minuten op de klok. En dus nog meer druk naar voren maar de goalie van CVO stond goed te keepen en hield lang de 0. Totdat de laatste dame mee naar voren ging en 10 minuten voor tijd de 2-1 maakte. Fc Harlingen probeerde nog de gelijkmaker te maken maar helaas bleven de 3 punten in Vrouwenparochie.  Afgelopen zaterdag speelden de dames de laatste wedstrijd tegen WWS in Wirdum. En hier kwamen de dames wél met de volle winst weg. Het werd 1-3.

 

Fc Harlingen MO15-1

Eindelijk was daar dan de dag waarop door de meiden van fc Harlingen MO15-1 de kampioenswedstrijd konden spelen. Donderdag 24 mei thuis tegen LAC Frisia 1883 MO15-1. Al een aantal weken staan de meiden ongeslagen bovenaan de ranglijst en doordat Black Boys zich heeft terug getrokken uit de competitie en er nu nog maar 2 wedstrijden te spelen zijn, kon het bijna niet stuk om kampioen te worden. De meiden staan 3 punten los en hebben een enorm doelsaldo opgebouwd! Maar ja…. de bal blijft rond…. Om 19.00 uur gaf de scheidsrechter het startsignaal en binnen 30 seconden scoorde fc Harlingen de 1-0. Een mooi begin van de wedstrijd. Er werd goed samen gespeeld en daaruit kwamen verschillende kansen maar helaas ging de bal niet de goal in. Na 9 minuten volgde de 2-0 en na 19 minuten de 3-0. Nu kon het eigenlijk al niet meer stuk maar eerst de box in voor de rust. Na de rust gingen de meiden verder waar ze gebleven waren, met goed voetbal werd in de 53e minuut de 4-0 gescoord. LAC Frisia bleef doorknokken maar in de 55e minuut lag ook de 5-0 in de touwen en kon fc Harlingen de wedstrijd zonder veel druk uit voetballen. Na het laatste fluitsignaal waren de meiden door het dolle heen en werden de kampioenshirts aangetrokken. Uit handen van het bestuur kregen ze een mooie medaille omgehangen en kreeg de leiding een prachtig boeket bloemen. De laatste, en tevens een thuiswedstrijd, zal over 2 weken, zaterdag 2 juni gespeeld gaan worden. De laatste wedstrijd zal zaterdag thuis gespeeld worden tegen SJO DFC MO15-2. De wedstrijd begint om 12.00 uur.

 

Fc Harlingen MO13-1

Afgelopen donderdag avond hadden de meisjes van MO13 een inhaalwedstrijd in Leeuwarden. Tegenstanders waren MKV’29 MO13-1 en de meiden verloren met 7-0. Afgelopen zaterdag speelden de meisjes hun laatste wedstrijd thuis tegen AVC MO13-1. Beide ploegen begonnen wat voorzichtig, maar al snel had fc Harlingen de bal en zij ging er als een speer vandoor. Het schot op goal werd geblokt maar werd in 2e instantie toch binnengeschoten. In de 4e minuut stonden de meiden dus al op een 1-0 voorsprong. In de 2e helft gaf AVC even gas, en deze grote meiden voorin konden snel lopen. Vrij snel na rust kwam de gelijkmaker 1-1. AVC zette door en onze meiden waren even de weg kwijt. AVC veroverde op het middenveld de bal, en gaven een mooie bal op de rechtsbuiten. Zij nam aan en haalde verwoestend uit, en zo stonden we opeens met 1-2 achter. De meiden lieten het er niet bij zitten, namen de aftrap en gingen er met z’n allen weer vol tegenaan en zo stond het 1 minuut later alweer gelijk. Nog geen 3 minuten later was het alweer raak voor fc Harlingen en stond het 3-2 met nog een paar minuten op de klok. Helaas was het nu AVC weer die vol in de aanval ging en zo werd het in de laatste minuten toch nog 3-3. Een mooie uitslag die past bij een mooie wedstrijd. De meiden eindigen onderaan met 1 punt maar hebben een leuk en gezellig seizoen gehad.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Het bruist zaterdag 2 juni om 15.00 uur op de Willemskade in Harlingen!

28-05-2018

HARLINGEN - Zaterdagmiddag 2 juni worden honderden mensen op de kade in Harlingen verwacht om het Tall Ship Wylde Swan, met aan boord 28 havo- en vwo-leerlingen, 4 bèta-docenten en 8 bemanningsleden, te verwelkomen.

Zomertentoonstelling 'Flowers and birds' bij galerie de Vis

28-05-2018

HARLINGEN - De zomertentoonstelling bij de Harlinger galerie de Vis brengt precies dat, waar we vanaf het voorjaar volop van kunnen genieten: de natuur in volle glorie.

Na een topseizoen, Fc Harlingen JO11-3 KAMPIOEN!

28-05-2018

HARLINGEN - De titel zegt het al, fc Harlingen JO11-3 is KAMPIOEN!

Reacties

Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona VVV Harlingen VVV Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Almamater Almamater Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje ForHim Menswear ForHim Menswear Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Lichtboei De Lichtboei Atelier de Groot Atelier de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Hema Harlingen Hema Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Dio Jurien Dio Jurien Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zensa Moda Zensa Moda Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Karsten Wonen Karsten Wonen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Plus Lunenborg Plus Lunenborg Vogelaar Audio Vogelaar Audio
BENG Evenementen BENG Evenementen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Lichtboei De Lichtboei Haarmode Cats Haarmode Cats ForHim Menswear ForHim Menswear Atelier de Groot Atelier de Groot Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Vogelaar Audio Vogelaar Audio VVV Harlingen VVV Harlingen