Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren. Alinex werkt voor u!
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Fc Harlingen meiden en vrouwen

18-04-2018

HARLINGEN - Even was het wat stil rond de meiden en vrouwen van fc Harlingen.

Fc Harlingen meiden en vrouwen Foto: Peter IJdema.

Er waren wat afgelastingen en vrije rondes maar afgelopen week kwamen ze gelukkig weer in actie! Hieronder een klein verslag van wat er zich afspeelde bij de meiden en vrouwen van fc Harlingen.

 

Fc Harlingen VR1

Nadat de Vrouwen 1 van fc Harlingen twee speelrondes vrij waren, speelden zij zaterdag thuis tegen de dames van Foarut/Dronrijp. Bij winst blijven de dames van fc Harlingen in het zicht van de koploper Noord Bergum en dus was de opdracht om sterk aan de wedstrijd te beginnen. En dat gebeurde dan ook direct. Echter, begonnen ze sterk maar verslapten na een 15/20 minuten spelen en lieten ze de tegenstanders in hun spel komen. Hierdoor verzilverden de tegenstandsters hun eerste kans op doel en staat het 0-1. Daarna herpakten de dames van fc Harlingen zich en gingen ze duidelijk de strijd aan voor de gelijkmaker. Wanneer een speelster van fc Harlingen, die doorgebroken is en het strafschopgebied in gaat, van achteren wordt neergehaald krijgen de Harlingers een penalty. Helaas werd deze gestopt door de keepster van Foarut/Dronrijp. Na rust starten de dames van fc Harlingen weer fel en dit resulteerde op aardig wat kansen maar helaas ging er geen bal in. De wedstrijd werd wat feller en fc Harlingen bleef druk zetten op de keepster van Foarut/Dronrijp maar het lukte maar niet om te scoren waardoor de tegenstander er met een snelle counter uit wist te komen en de 0-2 maakte. Vlak voor tijd maakte de snelle spits van Foarut/Dronrijp er ook nog 0-3 van. De dames van fc Harlingen liepen met lege handen het veld af en moeten nu afwachten wat de concurrenten doen om nog zicht te houden op het kampioenschap. De dames van fc Harlingen zullen alle zeilen bij moeten zetten de komende wedstrijden. Aankomende zaterdag zijn de dames van fc Harlingen vrij en die week daarop staat de uitwedstrijd tegen Minnertsga op het programma.                                                                                                                                                  

Fc Harlingen MO15-1

De meiden van MO15 speelden afgelopen zaterdag tegen SDS uit Easterein, de nummer 2 in de competitie. Op papier een spannende wedstrijd maar op het veld ook. Want in de derde minuut scoorde SDS het eerste doelpunt en kwam fc Harlingen op achterstand. De meiden moesten de eerste helft hard werken om de regie weer in handen te krijgen. Maar in de 28e minuut scoorden de Harlingers de gelijkmaker en vlak voor rust viel een tweede doelpunt. In de tweede helft hielden de meiden dit vast en de verdediging stond als een huis. SDS maakte geen schijn van kans om hier doorheen te breken. De meiden van fc Harlingen scoorden deze helft nog tweemaal waardoor de eindstand op 4-1 werd gezet. Dinsdagavond werd de eerder geplande wedstrijd tegen ST. Minnertsga/ St. Jacob ingehaald. De wedstrijd startte voorspoedig en al in de eerste minuut viel het eerste doelpunt voor de meiden. Minnertsga zette de aanval in en wist binnen 10 minuten ook te scoren. Ondank een aantal mooie kansen bleef het lange tijd 1-1. Vlak voor het einde van de eerste helft scoorde fc Harlingen het 2e doelpunt. In de 2e helft was fc Harlingen duidelijk de sterkste en werden er nog twee goals gemaakt waarbij ook deze wedstrijd met 4-1 werd gewonnen. Tweemaal winst dus voor de meiden van fc Harlingen! Voor morgen staat de uitwedstrijd naar Leeuwarden op het programma. MKV’29 MO15-1 is dan de tegenstander.

 

Fc Harlingen MO13-1

De meisjes waren een speelronde vrij. Zij zullen zich op gaan maken voor de wedstrijd van morgen. Dan zal er thuis gestreden worden tegen SWZ Boso Sneek MO13-1, een ploeg die op de tweede plaats te vinden is. De wedstrijd begint om 12.00 uur.                                                                                                                         

 

  • Foto's: Peter IJdema.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Kruispunt bij Radio Stad Harlingen

18-04-2018

HARLINGEN - Het geestelijk radioprogramma over geloof en maatschappij van RSH.

Jeugdjournaal Zeerobben

18-04-2018

HARLINGEN - Wat was het toch weer goed toeven op het Oostersportpark bij de jeugdafdeling van Zeerobben.

Oude Ringmuur bij de de Tjerk Hiddes Sluizen afgesloten

18-04-2018

HARLINGEN - Een oplegger met mest is woensdag aan het begin van de middag op een bestelbus beland op de Oude Ringmuur bij de de Tjerk Hiddes Sluizen.

Reacties

VVV Harlingen VVV Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires ForHim Menswear ForHim Menswear Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Lichtboei De Lichtboei Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber Dio Jurien Dio Jurien Almamater Almamater Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier de Groot Atelier de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Plus Lunenborg Plus Lunenborg Ons Food&Wine Ons Food&Wine BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Hema Harlingen Hema Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Vogelaar Audio Vogelaar Audio Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier de Groot Atelier de Groot Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas VVV Harlingen VVV Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht"