Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen 2018

Heerlijk Harlingen 2018

Culinair Festival aan de haven van Harlingen waar eten, drinken, muziek en ontspanning centraal staan.
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Fc Harlingen meiden en vrouwen

07-11-2017

HARLINGEN - Wist u dat er in de maand november gratis getraind kan worden bij de meiden en vrouwenafdeling?

Fc Harlingen meiden en vrouwen De vrouwen van fc Harlingen deden zaterdag goede zaken. Met 4-1 versloegen ze de vrouwen van Noordbergum. Foto P. IJdema

Onder leiding van ervaren en gediplomeerde train(st)ers wordt er training gegeven. De +19 jaar en MO19 (MO=Meiden Onder) trainen op maandag en woensdag vanaf 19.30 uur. De MO13 trainen op dinsdag en donderdag vanaf 18.00 uur. En de MO15 traint ook op dinsdags en donderdags maar dan vanaf 19.00 uur. Kom gerust eens kijken en meedoen. Durf je niet alleen? Neem je vriendin(nen) mee en ontdek hoe leuk het is om een teamsport te beoefenen. Hieronder de uitslagen van de meiden en vrouwen bij fc Harlingen:

 

Fc Harlingen MO13-1 namen het in Joure op tegen  MO13-1. Na de winst van vorige week waren de meiden van fc Harlingen een aantal plaatsen gestegen op de ranglijst. Dat gaf hoop en dus gingen ze vol goede moed van start. Ook deze tegenstandsters waren een stuk groter maar dat zijn de Harlinger meiden inmiddels wel gewend. Er moest volop verdedigd worden door Harlingen en de keepster bracht in eerste instantie nog een paar prachtige reddingen. Maar dan valt toch de 1-0 voor Joure... Na wat kansen heen en weer scoorde Joure wederom. Vanuit een corner werd in de 20e minuut de 2-0 ingeschoten. In de 2e helft ging de strijd gewoon verder want de Harlinger meiden gaven niet op. Toch wel wat kansen maar het lukt ze maar niet om te scoren. Met gevaarlijke corners werd de bal meerdere keren door Harlingen voor de goal getrapt maar hij wilde er maar niet in. Aan de andere kant lukte het Joure wel vanuit een corner en de 3-0 werd gemaakt. Nog even werd er aangezet maar zonder resultaat. Op naar volgende week. Dan spelen de meiden thuis tegen LSC 1890 MO13-1 om 11.30 uur, kom je ze ook aanmoedigen?

 

Fc Harlingen MO15-1 zakken 2 plekjes op de ranglijst doordat ze tegen medekoploper QVC MO15-1 de wedstrijd verloren met 1-6. Geheel niet kansloos, totaal niet. In de eerste helft komen de Harlingers namelijk zeer verdienstelijk op 1-0 voorsprong. Daarna kwam QVC iets beter in de wedstrijd en zij maakten vlak voor rust de gelijkmaker. Na rust is het QVC die zich herpakt en uitloopt naar een 1-6 overwinning. Hiermee zakken de Harlinger meiden naar een 3e plek. Maar de strijd is nog lang niet gestreden! Zaterdag 11 november reizen de meiden af naar Sportpark Schatzenburg en gaan het opnemen tegen de nummer 2 van de ranglijst SJO Dronrijp Foarút MO15-2.

 

Fc Harlingen (VR1) deed afgelopen zaterdag goede zaken op eigen Sportcomplex. De vrouwen ontvingen de vrouwen van Noordbergum. En met de 4-1 overwinning klimmen ze naar een tweede plaats. Zaterdag 11 november wederom een thuiswedstrijd en wel tegen SC Veenwouden VR1. Aftrap is om 14.00 uur!

 

Fc Harlingen VR2 verloren met 2-6 van de vrouwen van Makkum. Aanstaande zaterdag 11 november reizen ze af naar Franeker alwaar de VR2 van SC Franeker ze op zullen wachten.

En met deze uitslagen sluiten de meiden en vrouwen van fc Harlingen de 6e speelronde af. Op naar de volgende! En zoals hierboven al beschreven was in de inleiding, lijkt het je leuk om mee te doen? De meiden en vrouwen kunnen altijd versterking gebruiken. Neem contact op met Marit Galema (maritgalema@hotmail.com), train mee en ontdek zelf wat een ontzettend leuke afdeling dit is!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Verkeer rijdt over de nieuwe N31 door Harlingen

07-11-2017

HARLINGEN - Na een bouwperiode van bijna 2 jaar was het vanochtend om 6.30 uur zover.

EHBO en Reanimatie cursussen

07-11-2017

HARLINGEN - De afdeling Harlingen van de knv. EHBO organiseert, bij voldoende deelname weer een aantal cursussen.

Vacature: Algemeen Directeur gemeente secretaris

07-11-2017

HARLINGEN - Door het vertrek van de huidige functionaris zijn wij in deze dynamische context op zoek naar een nieuwe Algemeen Directeur - Gemeente Secretaris.

Reacties