Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Fc Harlingen JO15-1 najaarskampioen

27-02-2018

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover.

De JO15-1 van fc Harlingen kon het lang verwachte najaarskampioenschap gaan vieren. De laatste wedstrijd was al gespeeld op 16 december jl. tegen Blauw-Wit’34 en deze werd met 4-1 gewonnen.

 

Tot aan 27 januari had de enige overgebleven concurrent Scharnegoutum de mogelijkheid om nog twee wedstrijden in te halen. Zij hadden dan minimaal 4 punten moeten halen maar ze hebben geen gebruik gemaakt van het spelen van inhaalwedstrijden. Voor de JO15-1 natuurlijk een goede zaak, alhoewel je het liefst kampioen wordt aan het einde van de reguliere competitie natuurlijk. De huldiging vond plaats na de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie die tegen Beetgum werd gespeeld. Met maar liefst 16-0 werd er gewonnen en het was voor de jongens een complete verrassing dat ze alsnog gehuldigd werden. De ouders, die mede in het complot zaten, wisten deze huldiging geheim te houden en waren in groten getale aanwezig. Daarnaast waren er veel opa’s, oma’s en andere familieleden getuige van een gezellige huldiging.

 

Van de 11 gespeelde wedstrijden werden er 8 gewonnen, 1 gelijk gespeeld en 2 verloren, het doelsaldo was 49 doelpunten voor en 21 tegen. Belangrijk was dat ze gewonnen hadden van de directe concurrenten en dat ze er op de momenten dat ze er moesten staan er ook waren. De groep spelers is aan elkaar gewaagd en vult elkaar prima aan. Maar vooral de sfeer is positief waardoor er ook dingen van elkaar geaccepteerd wordt en de jongens er als team staan. De begeleiders zijn dan ook uitermate trots op deze prestatie en zien de voorjaarscompetitie met veel vertrouwen tegemoet.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Kandidaat ChristenUnie Harlingen, even voorstellen...

27-02-2018

HARLINGEN - Tot aan 21 maart stelt ChristenUnie Harlingen haar kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 aan u voor.

Saliniteitsmetingen met mobiele sensorkit in de grachten van Harlingen

27-02-2018

HARLINGEN - Antea Group heeft op verzoek van de gemeente Harlingen met haar mobiele sensorkit de saliniteit gemeten van het oppervlaktewater in de grachten van Harlingen.

Harlingen sluit zich aan bij de Statiegeld alliantie

27-02-2018

HARLINGEN - Op verzoek van de gemeenteraad sluit de gemeente Harlingen zich aan bij de Statiegeld alliantie.

Reacties

HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Atelier de Groot Atelier de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant VVV Harlingen VVV Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zensa Moda Zensa Moda De Lichtboei De Lichtboei Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hema Harlingen Hema Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Almamater Almamater Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas VVV Harlingen VVV Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Karsten Wonen Karsten Wonen Almamater Almamater IJssalon Min12 IJssalon Min12