HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

Stem voor een groener socialer en inclusiever HARLINGEN!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Harlingen blijft goed, wordt beter. Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Fc Harlingen JO12-1 in 1 seizoenshelft twee maal kampioen!

22-12-2021

HARLINGEN - Na de zomervakantie begonnen de jongens onder leiding van trainer Aaron Bouwhuis te trainen en na verloop van tijd begon het team als een malle te draaien.

Op zaterdag 6 september 2021 begon de 1e fase van de najaar competitie en fc Harlingen wist alle wedstrijden te winnen. Tijdens de laatste wedstrijd, tegen Zeerobben JO12-3 werd het kampioenschap een feit want Zeerobben werd met 14 - 0 aan de kant geschoven!

 

Tijd voor fase 2!

Een klasse hoger en de jongens hadden er weer zin in. Na 2 vrije weekenden begon JO12-1 op zaterdag 30 oktober 2021 aan de 2e fase van de najaar competitie en wederom werden vele wedstrijden gewonnen. De enige wedstrijd die echt "lastig" bleek, was die tegen SC Bolsward JO12-2. Deze eindigde in een 1 - 1. Maar in de wedstrijden erna werd er weer volop gestreden en gescoord! De laatste wedstrijd werd afgelopen zaterdag gespeeld. En wat denk je? Wéér tegen Zeerobben maar dit keer kwam het team van JO12-2 naar fc Harlingen.

 

 

De wedstrijd begon rommelig en gehaast aan Harlinger kant en het waren toch zichtbaar de zenuwen die hen parten speelden. Na een minuut of 12 spelen was het fc Harlingen die de score opende. Van achteruit werd de bal via het middenveld gespeeld en was het Jinne die een prachtige pass op Jesper gaf. Tussen 2 verdedigers door wist hij de bal langs de keeper te schieten rechtsonder in het hoekje. Daarna was fc Harlingen niet meer stoppen en bij een stand van 9 - 0 vond de scheids het welletjes en werd er afgefloten. De handjes werden vluchtig geschud en het kampioensfeestje voor fc Harlingen JO12-1 kon gevierd worden!

 

Na de huldiging op het veld snel douchen om daarna in de kantine aan de patat te gaan. De jongens werden stuk voor stuk persoonlijk gefeliciteerd door voorzitter Nico Beuker en uiteraard schalde het “We Are The Champions” lied door de kantine. Een prachtige afsluiting van een daverend seizoen. Na de winterstop gaat het team als elftal verder, op naar het grote veld! Een nieuw avontuur met nieuwe uitdagingen waarbij het team na de winter fc Harlingen JO13-1 gaat heten. Het zal 1 groot leermoment worden, maar ze zijn er stuk voor stuk klaar voor!

 

Algemeen Sport & Recreatie

Meer nieuws

Kerst met Balki en Bjorn

22-12-2021

HARLINGEN - Vrijdagavond 24 december zijn we er van 20.00 tot 23.00 uur met een leuk programma rondom Kerstavond.

Voorlopig geen inloopspreekuur Gebiedsteam

22-12-2021

HARLINGEN - In verband met de huidige maatregelingen rondom corona hebben wij besloten vanaf dinsdag 21 december geen inloopspreekuur meer te draaien in zowel Harlingen als Wijnaldum.

Razende Roeland raast op naar de kerst!

22-12-2021

HARLINGEN - Donderdagavond 21.00 uur is het weer tijd voor de wekelijkse metal vitamine, deze niet gepresenteerd door DJ-Razende Roeland zelf, maar DJ-Metal Marlies is zijn vervanger, tijdens de jaarlijkse kerstuitzending.

Reacties