De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Fc Harlingen Jeugdoverzicht

21-05-2021

HARLINGEN - Geen competitie, geen wedstrijdspanning en geen derde helft in de kantine.

Er is met de nieuwe versoepelingen die afgelopen woensdag ingegaan zijn helaas nog niet heel veel verandert bij de jeugdteams. Trainen gebeurt gelukkig nog steeds op de vaste trainingsdagen van de jeugdteams met af en toe een extra training/oefenwedstrijd op de zaterdag.

 

In de meivakantie werd er gewoon doorgetraind bij de jeugdteams alhoewel het weer af en toe wel wat roet in het eten gooide. MO12 sloot de meivakantie af met een extra uurtje techniektraining op zaterdagochtend. Dribbelen, passeren, aan- en meenemen, passen, schieten en nog veel meer balvaardigheden kwamen aan de orde (zie foto). Nu de meivakantie afgelopen is pakken de jeugdteams de draad weer op en trainen de meeste teams twee keer in de week.

 

Voetbal-instaptraining

Voor de allerkleinste kinderen werd er woensdag een voetbal-instaptraining gehouden. Een training zonder verplichtingen. De kinderen kregen de gelegenheid om het plezier van het buitensporten te ontdekken en de sfeer bij fc Harlingen te proeven. Dit kunnen ze nadien met nog een aantal trainingen verlengen. Veel kinderen vinden het vaak super spannend om voor het eerst een sport te proberen en bij deze instaptraining wordt die drempel verlaagd.

Voor wie deze instaptraining gemist heeft, zij kunnen gewoon naar de trainingen komen op woensdagmiddag om 17.30 uur en lekker aansluiten bij de jongste jeugd van JO8 t/m JO11 (5 t/m 11 jaar). In de loop van de tijd kunnen ze beslissen of ze aansluiten en wedstrijden willen spelen. De nieuwe spelertjes amuseerden zich ondertussen kostelijk met hun nieuwe hobby... Zie foto's onder aan deze pagina.

 

Volgende week

De week begint altijd goed bij fc Harlingen want elke maandag is er meisjestraining. Tijdens deze training krijgen alle meisjes van 5 t/m 12 jaar elke maandagavond van 18.00 – 19.00 uur training van de speelsters van fc Harlingen Vrouwen 1. En dit alles ZONDER jongens! Het is écht een uniek uurtje training geworden. Ieder meisje krijgt op haar leeftijd en niveau de aandacht die zij verdient zodat zij zich persoonlijk kan ontwikkelen in het voetballen. En het is niet alleen maar trainen, nee, ook oefenwedstrijdjes, mixwedstrijdjes, zeskamp en techniektraining staan regelmatig op het programma. En het meest belangrijkst? Het plezier wat de meiden onderling hebben. Ieder meisje kan en mag zich aansluiten bij de meisjestraining bij fc Harlingen. Het enige wat je nodig hebt zijn sport(voetbal)schoenen en trainingskleren. Maak gratis en vrijblijvend kennis met het meisjesvoetbal bij fc Harlingen en doe maandagavond van 18.00 – 19.00 uur lekker mee met de meisjestraining. Wie weet word ook jij minstens zo goed als Lieke Martens!!

 

fc Harlingen MO12

En verder

Verder wordt er volgende week weer gewoon getraind maar er staan voor de jeugdteams ook een aantal activiteiten aan te komen. Daarover later meer! Eerst gaan we een lang Pinksterweekend tegemoet. Wil jij als eerste op de hoogte blijven van het laatste nieuws bij fc Harlingen? Volg ons dan via Facebook, Instagram en/of Twitter!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Het Spoorhuys - Nieuwbouw achter het Harlinger station

21-05-2021

HARLINGEN - Door de bouw van 18 rug-aan-rug woningen wil Harns Invest bijdragen aan de ontwikkeling van het stationsgebied.

U2 Onair bij Omroep RSH

21-05-2021

HARLINGEN - Zaterdag 22 mei van 10.00 – 11.00 uur de 25e U2 Onair bij Omroep RSH.

IKC Het bAken maakt kans op een ANWB Verkeersplein

21-05-2021

HARLINGEN - IKC Het bAken heeft op te horen gekregen, te zijn genomineerd voor een ANWB Verkeersplein.

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Lichtboei De Lichtboei Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Food 80/20 Food 80/20 Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok
De Omdraai De Omdraai Food 80/20 Food 80/20 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï The Shamrock The Shamrock Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg