Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
DELTA Netwerk

DELTA Netwerk

Gigasnel en stabiel glasvezel nu ook in Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Fc Harlingen in slotfase langs Zevenhuizen

05-10-2022

HARLINGEN - Afgelopen zondag boekte fc Harlingen een overwinning op het elftal van Zevenhuizen.

In het Groninger land viel de beslissing pas in de slotfase, maar leverde wel drie punten op. Een mooie dag ook voor Mart Beuker die debuteerde bij de hoofdmacht. Voor hem was een basisplaats.

 

Fc Harlingen startte met Jesse Jaasma onder de lat. Achterin begonnen Youri Bouma, Imro Schouwenaar, Ivo Wilkeshuis en Aaron Bouwhuis. Frank Claasz Coockson, Arjan Outhuyse en Mateusz IJpe bezetten het middenveld met voorin Remko Zandberg, Kevin Hoekstra en dus zoals gezegd Mart Beuker.

 

Al na zeven minuten was er de kans voor fc Harlingen om de score te openen. Mateusz IJpe gaf de bal perfect op maat bij Remko Zandberg, maar de doelman van Zevenhuizen kon ternauwernood een doelpunt voorkomen. Enkele minuten later was het aan de andere kant wel raak en kwam de thuisploeg op voorsprong. De mogelijkheden om de voorsprong te vergroten waren er, maar op een handvol hoekschoppen had doelman Jesse Jaasma telkens het juiste antwoord. Bij een schot van afstand ging de bal over het doel. Ook fc Harlingen kreeg de kans om te scoren, maar het schot van een meter of vijfentwintig kon worden gepareerd door de doelman en dus ging Zevenhuizen met een 1-0 voorsprong de kleedkamer in.

 

Fc Harlingen begon de tweede helft met dezelfde namen als de eerste en kwam direct fel uit de startblokken. Remko Zandberg zette voor vanaf de achterlijn, maar de doelman van Zevenhuizen doorzag het plan en kon ingrijpen voor het te laat was. Een minuut later volgde een nieuwe kans, maar deze knalde tegen de lat. fc Harlingen bleef de druk erop houden en vijf minuten na de rust was het na een prachtige voorzet van Arjan Outhuyse Kevin Hoekstra die de gelijkmaker op het scorebord zette.

 

Fc Harlingen bracht een paar frisse spelers binnen de lijnen. Sander Zeilmaker kwam voor Remko Zandberg en even later ging Kevin Hoekstra naar de kant en kwam Wessel Roorda in zijn plaats. In de slotfase was er nog een vrije trap voor fc Harlingen. Arjan Outhuyse ging achter de bal staan, slingerde deze naar voren en het was Wessel Roorda die fc Harlingen op een 2-1 voorsprong zette. Gescoord werd er daarna niet meer en dus gingen de drie punten mee naar de havenstad.

 

A.s. zondag staat er een thuiswedstrijd tegen de koploper op het programma. Dan komt Oldeboorn op bezoek aan de Vierkantsdijk.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De meiden van fc Harlingen MO13, MO15 en MO17

05-10-2022

HARLINGEN - Wie wel eens op maandag- en/of woensdagavond bij fc Harlingen is, is het vast wel eens opgevallen.

De meiden van Zeerobben

05-10-2022

HARLINGEN - Het voetbal voor de meiden van Zeerobben begon al op vrijdagavond met een toernooitje voor het nieuwe team VR18+ 1.

Jeugdjournaal Zeerobben

05-10-2022

HARLINGEN - Het was soms onstuimig op het Oostersportpark het afgelopen weekend.

Reacties

Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas The Shamrock The Shamrock Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Fotografie Dorus Fotografie Dorus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen