Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Fc Harlingen in slotfase langs Zevenhuizen

05-10-2022

HARLINGEN - Afgelopen zondag boekte fc Harlingen een overwinning op het elftal van Zevenhuizen.

In het Groninger land viel de beslissing pas in de slotfase, maar leverde wel drie punten op. Een mooie dag ook voor Mart Beuker die debuteerde bij de hoofdmacht. Voor hem was een basisplaats.

 

Fc Harlingen startte met Jesse Jaasma onder de lat. Achterin begonnen Youri Bouma, Imro Schouwenaar, Ivo Wilkeshuis en Aaron Bouwhuis. Frank Claasz Coockson, Arjan Outhuyse en Mateusz IJpe bezetten het middenveld met voorin Remko Zandberg, Kevin Hoekstra en dus zoals gezegd Mart Beuker.

 

Al na zeven minuten was er de kans voor fc Harlingen om de score te openen. Mateusz IJpe gaf de bal perfect op maat bij Remko Zandberg, maar de doelman van Zevenhuizen kon ternauwernood een doelpunt voorkomen. Enkele minuten later was het aan de andere kant wel raak en kwam de thuisploeg op voorsprong. De mogelijkheden om de voorsprong te vergroten waren er, maar op een handvol hoekschoppen had doelman Jesse Jaasma telkens het juiste antwoord. Bij een schot van afstand ging de bal over het doel. Ook fc Harlingen kreeg de kans om te scoren, maar het schot van een meter of vijfentwintig kon worden gepareerd door de doelman en dus ging Zevenhuizen met een 1-0 voorsprong de kleedkamer in.

 

Fc Harlingen begon de tweede helft met dezelfde namen als de eerste en kwam direct fel uit de startblokken. Remko Zandberg zette voor vanaf de achterlijn, maar de doelman van Zevenhuizen doorzag het plan en kon ingrijpen voor het te laat was. Een minuut later volgde een nieuwe kans, maar deze knalde tegen de lat. fc Harlingen bleef de druk erop houden en vijf minuten na de rust was het na een prachtige voorzet van Arjan Outhuyse Kevin Hoekstra die de gelijkmaker op het scorebord zette.

 

Fc Harlingen bracht een paar frisse spelers binnen de lijnen. Sander Zeilmaker kwam voor Remko Zandberg en even later ging Kevin Hoekstra naar de kant en kwam Wessel Roorda in zijn plaats. In de slotfase was er nog een vrije trap voor fc Harlingen. Arjan Outhuyse ging achter de bal staan, slingerde deze naar voren en het was Wessel Roorda die fc Harlingen op een 2-1 voorsprong zette. Gescoord werd er daarna niet meer en dus gingen de drie punten mee naar de havenstad.

 

A.s. zondag staat er een thuiswedstrijd tegen de koploper op het programma. Dan komt Oldeboorn op bezoek aan de Vierkantsdijk.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De meiden van fc Harlingen MO13, MO15 en MO17

05-10-2022

HARLINGEN - Wie wel eens op maandag- en/of woensdagavond bij fc Harlingen is, is het vast wel eens opgevallen.

De meiden van Zeerobben

05-10-2022

HARLINGEN - Het voetbal voor de meiden van Zeerobben begon al op vrijdagavond met een toernooitje voor het nieuwe team VR18+ 1.

Jeugdjournaal Zeerobben

05-10-2022

HARLINGEN - Het was soms onstuimig op het Oostersportpark het afgelopen weekend.

Reacties

Visie Events Visie Events CDA Harlingen CDA Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje The Shamrock The Shamrock BENG Evenementen BENG Evenementen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Wellheat Shop Wellheat Shop Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad TeamFRL TeamFRL Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen CDA Harlingen CDA Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Wellheat Shop Wellheat Shop TeamFRL TeamFRL Zensa Moda Zensa Moda Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen The Shamrock The Shamrock Copini Opticiëns Copini Opticiëns Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje