Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Fc Harlingen bouwt aan de toekomst

14-07-2020

HARLINGEN - De verbouwing van de kantine bij fc Harlingen nadert zijn deadline.

Er moeten uiteraard nog wel veel dingen gebeuren maar het grote werk zit erop. De blauwe kleuren van fc Harlingen bepalen al 6 jaar lang het aanzicht van het sportcomplex aan de Oosterparkweg, dát verandert niet! Maar de binnenkant krijgt een heel andere uitstraling. Tijd voor een update!

 

Inmiddels vordert de verbouwing gestaag en is er de afgelopen weken weer enorm veel werk verzet door de vele vrijwilligers die fc Harlingen rijk is. De gehele buitenkant inclusief het kaartverkoophokje is in een nieuw jasje gestoken en er is bewust voor gekozen om de kleuren aan de buitenkant fc Harlingen blauw te houden. Het wordt nu tijd om de binnenkant verder af te gaan werken. Het oude plafond met de blauw/witte tegels is eruit gehaald en daarvoor in de plaats heeft het plafond een heuse metamorfose ondergaan. Het is namelijk antraciet/zwart gespoten. De reden van deze kleur is dat het warmte uitstraalt en daarnaast is deze nieuwe kleur meer van deze tijd. De nieuwe bar is inmiddels afgelakt en heeft een prachtig hangende constructie gekregen. Ook de nieuwe tapinstallatie is geplaatst en vanaf het nieuwe seizoen kan iedereen weer genieten van een heerlijk koud pilsje van de tap!

 

Nieuwe bar met tapinstallatie. Foto E.c.A.

 

Het grote werk zit er nu dus op. Wat rest zijn de afwerkingen. Zo worden de wanden nu nog aangepakt en zal er een grote foto op 1 van de wanden komen. Hoe dat er precies uit komt te zien blijft nog een verrassing. Het draaiend rad komt op een nieuw plekje - evenals de tv’s – en door FJS Vloeren wordt er binnenkort een nieuwe vloer gelegd.

Uiteraard is er goed nagedacht over de algehele aankleding van de kantine en daarvoor is er zelfs een speciaal team in het leven geroepen. Deze groep enthousiaste dames én heer (!) zorgen ervoor dat de kantine als warme en gezellige ruimte ervaren kan worden. En met nieuw meubilair, een lekkere lounge plek, raam- en wandbekleding en verlichting hebben we er alle vertrouwen in. Ook aan de hangjongeren/ouderen is gedacht en speciaal voor hen is er een nieuwe hangplek gecreëerd. Om nóg beter van al het voetbal te kunnen gaan genieten!

 

“Hangbar” voor het raam. Foto E.c.A.

 

Inmiddels is er een begin gemaakt aan het schoonmaken en richting het nieuwe seizoen wordt verwacht dat alles onthuld kan worden. Een speciaal dankwoord gaat uit naar al die vrijwilligers want….vrijwilligers zijn zó ontzettend belangrijk voor een vereniging. Als club zijn we dan ook ontzettend trots op al die hardwerkende vrijwilligers. En of al die vrijwilligers nu voor of achter de schermen mee bouwen aan de toekomst van fc Harlingen, ze tellen allemaal mee! Hopelijk zal iedereen, lid of (nog) geen lid, zich snel thuis gaan voelen bij fc Harlingen!  Nog heel even geduld….

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Gedachten aan Zee

14-07-2020

HARLINGEN - Er is weer mooie post binnen én sinds kort ook in de treinwagon te bewonderen!

Bekendmaking vaststellen Noodverordening COVID-19 veiligheidsregio Fryslân van 15 juli 2020

14-07-2020

FRYSLÂN - De plaatsvervangend Voorzitter van de Veiligheidsregio Fryslân maakt bekend dat zij heeft vastgesteld de “Noodverordening COVID-19 veiligheidsregio Fryslân van 15 juli 2020”.

Werken bij Café 't Noorderke & Restaurant Noorderpoort?

14-07-2020

HARLINGEN - Wil jij werken bij een van de leukste horecabedrijven van Friesland?

Reacties

IJssalon Min12 IJssalon Min12 The Shamrock The Shamrock De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus Ons Food&Wine Ons Food&Wine Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Broodje Nuchter Broodje Nuchter VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Hubo-Faber Hubo-Faber Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Greenart Production Greenart Production Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Lichtboei De Lichtboei Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Food 80/20 Food 80/20 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Greenart Production Greenart Production Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Ons Food&Wine Ons Food&Wine BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus The Shamrock The Shamrock