Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Fc Harlingen boekt verdiende zege op De Sweach

31-10-2022

HARLINGEN - Na een vrij weekend vanwege bekerwedstrijden en de vriendschappelijke wedstrijd tegen LVV Friesland afgelopen dinsdag kon fc Harlingen zich weer opmaken voor de onderlinge competitie.

Fc Harlingen boekt verdiende zege op De Sweach Foto's Dorus Breidenbach.

Zondagmiddag kwam het elftal van De Sweach op bezoek aan de Vierkantsdijk.

 

Bij fc Harlingen ontbraken wel een paar mensen. Zo zat Imro Schouwenaar nog een wedstrijd schorsing uit en waren o.a. Arjan Outhuyse, Frank Claasz Coockson en Jarno Attema (nog) niet beschikbaar vanwege blessures. Daarentegen was doelman Jesse Jaasma weer wedstrijdfit en verdedigde het doel. Verder stonden Martijn Homminga, Youri Bouma, Marco de Boer, Ivo Wilkeshuis, Mateusz IJpe, Remko Zandberg, Sander Zeilmaker, Allard Hoekstra, Kevin Hoekstra en Mart Beuker.

 

Nadat pupil van de week Quinn Hamstra de aftrap mocht verrichten en dit doeltreffend afrondde was het beurt aan de hoofdmacht.

 

In de zesde minuut mocht Sander Zeilmaker een vrije trap nemen, maar deze belandde in de handen van de doelman. In minuut drieëntwintig bracht Remko Zandberg de bal voor het doel, maar deze werd recht in de handen van de doelman gekopt. Kort daarna bereikte de inzet van Kevin Hoekstra Sander Zeilmaker en ook hij miste maar net. fc Harlingen werd sterker en dat resulteerde zeven minuten voor rust in de openingstreffer. Remko Zandberg gaf een diepe bal op Sander Zeilmaker. Hij zag Kevin Hoekstra vrij voor het doel staan en hij zette de 1-0 op het scorebord. Nog voor rust werd het 2-0 toen een vrije trap bij Mart Beuker belandde en hij vrij kon binnenschieten. Zo kon de thuisploeg met een goed gevoel de rust in.

 

Na de rust is het eerste gevaar van De Sweach, maar de kopbal ging over het Harlinger doel. fc Harlingen bleef de druk erop houden. Een goede aanval ging via Mart Beuker naar Kevin Hoekstra, maar dit leverde geen resultaat op. Aan Harlinger zijde kwam Reinier v/d Stap in het veld voor Allard Hoekstra. Na een uurtje spelen verlengde Mart Beuker een inzet van Remko Zandberg. Deze kwam bij Sander Zeilmaker die het probeerde met een omhaal, maar die werd gekraakt door de Sweachster defensie. Twintig minuten voor tijd viel Mart Beuker uit met een blessure en werd vervangen door Aaron Bouwhuis. Een kwartier voor tijd verrichtte doelman Jesse Jaasma een fantastische redding op een schot richting de kruising. Een minuut later speelde Aaron Bouwhuis Kevin Hoekstra perfect op maat aan en hij bracht de stand op 3-0. In de slotfase werden Kevin Hoekstra en Sander Zeilmaker naar de kant gehaald en was er ruimte voor de JO19 spelers Lahcen Faggouss en was er het debuut in het eerste elftal voor Daan Mulder. Gescoord werd er niet meer en zo boekte fc Harlingen een verdiende overwinning.

 

Volgende week staat er weer een uitwedstrijd op het programma. Dan wacht nieuwkomer Nieuweschoot.

 

Klik op de afbeelding voor meer foto's van Dorus Breidenbach.

Foto's Dorus Breidenbach.

Fc Harlingen boekt verdiende zege op De Sweach

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Opvangschip in Harlingen gearriveerd

31-10-2022

HARLINGEN - Vandaag is riviercruiseschip ‘River Diamond’ in Harlingen gearriveerd.

Slag in de Rondte van start

31-10-2022

HARLINGEN - Vanmorgen is om 10.00 uur de zeilwedstrijd 'Slag in de Rondte', het leukste rondje op het wad met de start en finish in Harlingen, van start gegaan.

Verslag van de Begrotingsraad - PvdA Harlingen

31-10-2022

HARLINGEN - Afgelopen woensdag was de jaarlijkse behandeling van de gemeentelijke begroting voor 2023.

Reacties

Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken CDA Harlingen CDA Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda The Shamrock The Shamrock Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Wellheat Shop Wellheat Shop Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok IJssalon Min12 IJssalon Min12 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber
Wellheat Shop Wellheat Shop Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken TeamFRL TeamFRL Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen