Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Fc Harlingen 1 ontvangt vv Tijnje

10-03-2023

HARLINGEN - De 1e periodetitel werd afgelopen zondag tijdens het inhaalweekend een prooi voor Nieuw-Roden.

Met evenveel punten als fc Harlingen, maar een beter doelsaldo eindigden de Drentenaren nipt op de eerste plek. Fc Harlingen is nog volop in de race voor de 2e periodetitel. Die beslissing valt zondag en er zijn nog vijf ploegen in de race, dus ook in die strijd staat de spanning er vol op. Als fc Harlingen die titel wil winnen, moeten er zondag sowieso drie punten worden gepakt en dan is het afwachten wat de rest doet.

 

Zondag speelt fc Harlingen op het eigen sportpark Vierkantsdijk tegen vv Tijnje en Tijnje staat er momenteel niet goed voor. Het haalde uit de laatste vijf wedstrijden slechts twee punten en is op dit moment de hekkensluiter. Van de veertien gespeelde wedstrijden won Tijnje er slechts eentje, maar dat was dan wél tegen fc Harlingen. Fc Harlingen pakte tot nu toe iedere keer punten in de thuiswedstrijden. De énige wedstrijd die tot nu toe werd verloren was...  inderdaad: tegen vv Tijnje.

 

Fc Harlingen zal dus alles op alles willen zetten om dit niet nog eens te laten gebeuren. De gasten van zondag mogen beslist niet worden onderschat, want zij hebben de punten ook hard nodig om rechtstreekse degradatie te ontlopen. Het belooft op voorhand al een mooie wedstrijd te worden. Uiteraard hopen we dat de twaalfde man weer in groten getale aanwezig zal zijn. Wedstrijdsponsor is Fortal Administratie en de aftrap, om 14.00 uur, wordt verricht door Pupil van de Week Lucas Hoppinga. Na de wedstrijd zal Dicky Power voor een gezellige derde helft zorgen en zal het Draaiend Rad zijn eerst rondjes van 2023 gaan draaien!

 

Pupil van de Week: Lucas Hoppinga

Lucas Hoppinga is 10 jaar en zit in groep 7 van de Prins Johan Frisoschool in Harlingen, waar hij ook bijna alle dagen na school op het plein voetbalt met zijn vriendjes.

 

Lucas is keeper bij de JO11-1 van fc Harlingen en zijn trainers zijn Finn Koornstra en Youri Bouma. Als keeper staat hij zijn mannetje in het doel en stopt hij de meeste ballen! Lucas voetbalt vanaf zijn vijfde jaar en speelt nu al drie jaar bij fc Harlingen. "Ik ben bij fc Harlingen komen voetballen omdat ik me hier als keeper beter kan ontwikkelen dan waar ik eerst speelde. Én ik vind de keeperstrainingen van Klaas Schoot echt superleuk!”

 

Lucas zijn favoriete spelers bij fc Harlingen zijn: Remko Zandberg en Kevin Hoekstra. Zijn favoriete club is Ajax en natuurlijk is zijn favoriete speler Remco Pasveer. “Ik heb er veel zin in om zondag de aftrap te doen maar vind het wel erg spannend!!” Nou Lucas, wij hebben er ook heel veel zin in en we kunnen je garanderen, het wordt genieten!

 

Programma

Vrijdag 10 maart, UIT:

Vanaf 19.30 uur neemt fc Harlingen 45+ het in Sexbierum op tegen de 45+ teams van Blauw Wit'34, AVC en Nicator.

Vanaf 19.30 uur neemt fc Harlingen VR30+ het in Franeker op tegen de 30+ teams van LAC Frisia, Tzum en SC Franeker.

 

Zaterdag 11 maart, UIT:

12.30 uur St. WWS/Warga VR1 – fc Harlingen VR1

 

Zondag 12 maart, THUIS:

10.00 uur fc Harlingen 4 – Friesland 3

11.00 uur fc Harlingen 2 – ONB 3

12.00 uur fc Harlingen 3 – LSC 1890 5

14.00 uur fc Harlingen 1 – vv Tijnje 1

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Officiële opening van stadsdienst de Futbringer

10-03-2023

HARLINGEN - Vrijdag 10 maart was de officiële opening van de nieuwe buslijn de Futbringer.

Deze week in Afslag Harlingen bij Omroep RSH

10-03-2023

HARLINGEN - Zaterdag 11 maart 2023 is er van 11.00 - 13.00 uur bij Omroep RSH weer een nieuwe aflevering van Afslag Harlingen, Harlingenboeit.nl geeft alvast een tipje van de sluier.

Ingezonden | Toelichting Stichting Harlingen Sail - TSRH2026

10-03-2023

HARLINGEN - Donderdagavond 9 maart jl. is er tijdens de raadscommissie van de gemeente Harlingen onduidelijkheid ontstaan ten aanzien van het agendapunt TSRH2026.

Reacties

Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Visie Events Visie Events Wellheat Shop Wellheat Shop Karsten Wonen Karsten Wonen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen CDA Harlingen CDA Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken TeamFRL TeamFRL De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn TeamFRL TeamFRL Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie CDA Harlingen CDA Harlingen Wellheat Shop Wellheat Shop Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Hubo-Faber Hubo-Faber Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zensa Moda Zensa Moda The Shamrock The Shamrock Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis