Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Fc Harlingen 1 ontvangt vv De Sweach en Pupil van de Week Anne-Jeppe trapt af!

05-05-2022

HARLINGEN - Aanstaande zondag komt het elftal van De Sweach op bezoek op ons sportpark Vierkantsdijk.

Fc Harlingen 1 ontvangt vv De Sweach en Pupil van de Week Anne-Jeppe trapt af! Pupil van de Week Anne-Jeppe Groenewoud mag zondag aftrappen bij de wedstrijd fc Harlingen 1 – De Sweach 1.

De ploeg uit Beetsterzwaag is de laatste weken behoorlijk gedaald op de ranglijst en staat momenteel op een tiende plaats. Na vier nederlagen op rij zal het elftal met een overwinning het seizoen nog enigszins kleur willen geven, dus zal men vol aan de bak moeten.

 

Fc Harlingen 1 was afgelopen weekend een ronde vrij, vanwege het oneven aantal teams in de groep. Twee weken terug werd Boornbergum met 7-1 terug naar huis gestuurd. Mede hierdoor doen onze jongens nog volop mee om de derde plaats. Nu de koplopers punten morsen en de concurrentie de punten blijft verzamelen, zal dit nog een spannende strijd gaan worden. Aan de inzet ligt het de laatste weken niet, dus als men dat vasthoudt, zijn we al een heel eind op weg. Uiteraard hopen we dat er weer veel supporters langs de lijn staan ter ondersteuning. De wedstrijdsponsor is Kamsma Schoenen en Pupil van de Week Anne-Jeppe mag om 14.00 uur de wedstrijd aftrappen.

 

Pupil van de Week: Anne-Jeppe

Anne-Jeppe, centrale verdediger, is 11 jaar en zit in groep 7 van het IKC Prins Johan Friso. Hij voetbalt nu al 5 jaar bij fc Harlingen waar hij het erg naar zijn zin heeft. Helemaal leuk is dat een aantal van zijn vrienden ook hier zijn komen voetballen. Anne-Jeppe heeft in de afgelopen vijf jaar een enorme groei doorgemaakt, niet alleen in het spel, het team maar ook persoonlijk. Anne-Jeppe zijn moeder laat weten: “Het is superfijn, zo’n vangnet om je heen te hebben zoals bij fc Harlingen en dan ook de kans te krijgen om jezelf te ontwikkelen en bewijzen. Die rust en ruimte hebben hem geholpen om van een stille voetballer te veranderen in een krachtige betrokken teamspeler.” Trainer Hessel heeft Anne-Jeppe aanvoerder gemaakt omdat hij hem een positieve drijvende kracht vindt. “Met trots draag ik de aanvoerdersband en verzorg ik de warming-ups van ons team JO11. Ik pep ze op, moedig ze aan en stuur ze aan in het veld. Best wel tof eigenlijk!” aldus Anne-Jeppe. Moeders laat tot slot nog weten: “Wat het zo leuk maakt om bij fc Harlingen te voetballen is natuurlijk het voetballen zelf maar ook de gelijke kansen, gaat het even niet zo lekker nou dan volgende keer beter en het voelt ook wel als één grote voetbalfamilie.” Meer lezen over Anne-Jeppe? Kijk op onze website www.fc-harlingen.nl.

 

Programma

Zaterdag 7 mei, Uit

12.45 uur SC Bolsward VR2 – fc Harlingen VR1

Zondag 8 mei, Thuis

10.00 uur fc Harlingen 4 – Oosterlittens 4

14.00 uur fc Harlingen 1 – De Sweach 1

Zondag 8 mei, Uit

11.00 uur Friesland 3 – fc Harlingen 3

Woensdag 11 mei, Thuis

20.00 uur fc Harlingen VR1 – Mulier VR1

Woensdag 11 mei, Uit

19.30 uur LAC Frisia 2 – fc Harlingen 3

Donderdag 12 mei, Thuis

19.30 uur fc Harlingen 1 – Black Boys 1

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Samen herdenken in Harlingen (video)

05-05-2022

HARLINGEN - Het was woensdagavond om 20.00 uur stil in Harlingen.

Gemeente Harlingen gesloten op 5 en 6 mei

05-05-2022

HARLINGEN - De gemeente Harlingen en het gebiedsteam Harlingen zullen op donderdag 5 mei en vrijdag 6 mei 2022 gesloten zijn voor zowel bezoek als telefonisch.

Reacties

Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber BENG Evenementen BENG Evenementen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen The Shamrock The Shamrock Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wellheat Shop Wellheat Shop Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok