Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Fc Harlingen 1 onderuit op Terschelling

01-11-2021

HARLINGEN - Zondag is fc Harlingen 1 er niet in geslaagd punten mee te nemen naar de vaste wal.

De wedstrijd op Terschelling werd met 3-1 verloren.

 

Het was een miezerige, regenachtige middag toen sc Terschelling en fc Harlingen rond half drie aftrapten. Fc Harlingen startte deze middag in de basis met: Peter Wesseloo, Youri Bouma, Stefan Adema, Jens van Sluis, Ivo Wilkeshuis, Jarno Attema, Mateusz IJpe, Bas Helfferich, Arjan Outhuyse, Remko Zandberg en Jasper de Jong. Op de bank begonnen Egbert-Jan Panbakker, Jeep Outhuyse, Max Nijenhuis en Nils Podt.

 

Ondanks dat fc Harlingen in de beginfase het balbezit had, was het de thuisploeg die enigszins tegen de verhouding in al na vijf minuten op voorsprong kwam. Direct bij de eerste keer dat Terschelling voor het doel van Pieter Wesseloo kwam, ging de bal (on)fortuinlijk over de doellijn en dus 1-0 voor de thuisploeg. Lang kon men echter niet genieten van de voorsprong, want bijna vanaf de aftrap gaf Bas Helfferich vanaf links de bal voor op Jasper de Jong en hij schoot beheerst de 1-1 tegen de touwen.

 

Kort daarop stuurde Ivo Wilkeshuis Bas Helfferich de diepte in, maar zijn voorzet ging voorlangs. Het optreden van Bas Helfferich duurde maar een half uur, want bij een ongelukkige botsing raakte hij geblesseerd en kon helaas niet verder. Voor hem kwam Nils Podt in het veld. Vlak voor rust kreeg Arjan Outhuyse nog een goede kans op een voorsprong. De eilander doelman wist zijn inzet met wat moeite te keren. Zo gingen de ploegen met een gelijke stand de rust in.

 

Na de pauze kwam fc Harlingen wat meer onder druk van Terschelling te staan. Dat resulteerde vijf minuten na rust in een schot dat door de alerte doelman Pieter Wesseloo over het doel kon worden getikt. Max Nijenhuis en Jeep Outhuyse werden nog in het veld gebracht voor Jarno Attema en Jens van Sluis. Mede door de wind en het natte veld werd het spel er niet veel beter op. Passes kwamen moeilijker aan en veel ballen werden over de zijlijnen gewerkt en men probeerde het geregeld met lange ballen. In het laatste kwartier trok de thuisploeg de winst naar zich toe en bepaalde de eindstand op 3-1.

 

Komende zondag speelt fc Harlingen thuis tegen het voor ons onbekende Zevenhuizen. Dan zijn er weer drie punten die verdienen die onze jongens graag in eigen huis houden.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Ontwikkelingen mijnbouwschade door zoutwinning

01-11-2021

HARLINGEN - Dinsdag 2 november tussen 6.00 en 9.00 uur is in het radioprogramma 'Fryslân fan 'e moarn' een interview te horen met Jarig Langhout, voorzitter van de Stichting Bescherming Historisch Harlingen (SBHH).

Slag van start!

01-11-2021

HARLINGEN – Het deelnemersveld was zoals wel vaker een beetje beperkt, maar de toeschouwers kwamen niets tekort.

Algemene Beschouwingen/Begroting 2022 gemeente Harlingen - VVD Harlingen

01-11-2021

HARLINGEN - Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen 2022, is het een moment om de afgelopen vier jaren te beschouwen.

Reacties

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn The Shamrock The Shamrock Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg
Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus The Shamrock The Shamrock Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen