Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Fc Harlingen 1 koploper na winst op Blue Boys

21-11-2022

HARLINGEN - In de nieuwe uit tenues nam fc Harlingen het in Nij Beets op tegen Blue Boys.

Zondag speelde fc Harlingen 1 in Nij Beets de wedstrijd tegen de kampioen uit de 5e klasse van vorig seizoen: Blue Boys. In een wedstrijd die pas eindigde 'toen het bijna donker was' en waarin fc Harlingen de wedstrijd met negen man eindigde, pakte de havenstedelingen alsnog de volle buit. Mede door het gelijke spel van Zevenhuizen staat fc Harlingen nu alleen aan de top van ranglijst.

 

Fc Harlingen startte in de nieuwe rode uit-tenues met Jesse Jaasma in het doel. Ivo Wilkeshuis, Marco de Boer, Youri Bouma en Martijn Homminga completeerden de defensie. Frank Claasz Coockson, Mateusz IJpe en Kevin Hoekstra bewaakten het middenveld en tenslotte stonden Remko Zandberg, Allard Hoekstra en Sander Zeilmaker voorin.

 

De eerste helft was vooral eenrichtingsverkeer naar het doel van Blue Boys. Gelukkig duurde het niet zo lang als vorige week, want na een half uur was het Sander Zeilmaker die de score opende voor fc Harlingen: 0-1. Zo'n vijf minuten later wist hij op aangeven van Remko Zandberg al de 0-2 op het scorebord te zetten.

 

Blue Boys kwam ook een keer richting het Harlinger doel en daar stond de verdediging even niet op te letten waardoor de thuisploeg de aansluitingstreffer vond: 1-2. fc Harlingen had voor rust nog een buitenkansje om op 1-3 te komen vanaf elf meter. Sander Zeilmaker koos een hoek, maar helaas voor hem koos de doelman dezelfde hoek en kon de bal uit de hoek tikken.

 

Na rust begon fc Harlingen met dezelfde elf namen als voor de rust. Het enige wat men zichzelf kon verwijten was dat de voorsprong niet groter werd, want kansen waren er, maar doelpunten bleven uit. Twintig minuten voor tijd moest fc Harlingen met tien man verder toen Allard Hoekstra tegen zijn tweede gele kaart opliep en de kleedkamer kon opzoeken. Aaron Bouwhuis en Imro Schouwenaar werden nog gebracht voor Kevin Hoekstra en Frank Claasz Coockson.

 

Een arbitrale blunder zorgde ervoor dat de Harlingers zelfs met negen man verder moesten na een dubieuze rode kaart voor Remko Zandberg. Zijn tegenstander trapte na, maar vreemd genoeg krijgt die niets en wordt Remko de rode kaart getoond. Waar is de VAR als je die nodig hebt? Die had de scheidsrechter beslist op andere gedachten gebracht. Maar zelfs met twee man meer kon Blue Boys nauwelijks iets creëren en het was zelfs fc Harlingen dat de 1-3 maakte. Het was Sander Zeilmaker die deze keer vanaf elf meter wel het doel trof en de eindstand op 1-3 zette. Ook de extra speeltijd van ongeveer een kwartier bracht geen verandering meer in de stand.

 

Volgende week speelt fc Harlingen een thuiswedstrijd. Dan komt het elftal van Warga op bezoek. De aftrap is dan om 14.00 uur.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Tjalk de Overwinning wordt het eerste uitstootvrije zeilcharterschip van Nederland!

21-11-2022

HARLINGEN - De legendarische tjalk de Overwinning van de Gouden Vloot ligt bij de scheepswerf SRF Harlingen voor een complete refit.

Zeerobben haakt af

21-11-2022

HARLINGEN - Stiens – Zeerobben 3 – 1

Nieuwe oogst Pilion-olijfolie verkrijgbaar in Harlingen

21-11-2022

HARLINGEN - De niet te versmaden groene biologische olijfolie van het Griekse schiereiland Pilion is weer verkrijgbaar bij Coby & Andre in Harlingen.

Reacties

Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events TeamFRL TeamFRL CDA Harlingen CDA Harlingen The Shamrock The Shamrock Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wellheat Shop Wellheat Shop Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje CDA Harlingen CDA Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen TeamFRL TeamFRL Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wellheat Shop Wellheat Shop Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus