Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Familieweekend Zeerobben

28-06-2022

HARLINGEN - Wat een opening van de familiedagen op de vrijdagavond bij Zeerobben.

Familieweekend Zeerobben Foto's: Frans Bode.

Het kaatsen was weer als vanouds. Maximale deelname en een uitstekende organisatie die in handen was van Sybold de Boer. Rond half 7 werd het startsein gegeven aan de 16 parturen om te beginnen aan de 1e omloop. Opvallend dit jaar dat ook veel vrouwen van zich lieten spreken met natuurlijk de winnares van de Lanen Shalina Pander. Het was kostelijk om naar te kijken. Niet iedereen kaatst dagelijks maar onder toeziend oog van kaatser Dylan Drent werd er fanatiek gestreden.

 

Rond half 11 kon Sybold de prijzen uitreiken aan de volgende parturen:

2e prijs: Richard v.d. Kooi, Luna v.d. Bosch en Richard de Bruin

1e prijs: Wesley Schaap, Walter Lemstra en Sander Hartogs.

 

Na de prijsuitreiking zorgde Dirk Kracht nog voor een vrolijke, muzikale voortzetting van deze avond en kon een ieder zich langzaam gaan opmaken voor de zaterdag!

 

 

Team Bolsward wint Bode Trofee

Het was na het kaatsen op zaterdagmorgen alweer vroeg druk op het Oostersportpark. De 38e editie van het Bode-Toernooi staat zaterdagochtends traditioneel op het programma van de familiedagen bij Zeerobben. Een toernooi dat gehouden wordt ter nagedachtenis aan oud (jeugd)voorzitter Iede Bode. Vanaf de waddenrobkes tot aan MO13 doet mee aan dit geweldige toernooi. Spelers worden zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld zodat een ieder evenveel kans heeft op het winnen van een prijs. Het bleef gelukkig lang droog en dat zorgde uiteraard voor een goede sfeer bij zowel kinderen als ouders/begeleiders. Nadat jeugdvoorzitter Anne v.d. Tuin het startsein had gegeven door alle spelers van alle teams nog eens te noemen kon het los op de verschillende velden. Rond de klok van 12 uur had Ester de Bruin de laatste uitslagen ingebracht en kon de computer aan het werk. Uiteindelijk werden de volgende teams winnaar:

 

Waddenrobkes en JO8:

1e prijs: Italie

2e prijs: Engeland

 

JO9, JO10, JO11

1e prijs: Bolsward

2e prijs: Sneek

 

JO12, JO13, MO13

1e prijs: Manchester United

2e prijs: fc Barcelona

 

De prijzen voor de 1e en 2e plaats werden onder luid applaus uitgereikt door Anne v.d. Tuin aan de teams maar niet voordat eerst Klaas Abma werd bedankt voor zijn jaren lange inzet achter de schermen voor het Bode toernooi. 

De Bode-Trofee (voor het best presterende team) ging dit jaar naar Bolsward uit JO9/10/11 groep. De trofee werd dit jaar uitgereikt door kleindochter Meike Bode. 

Foto's: Frans Bode.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Havenbedrijf wil Waddenpromenade spectaculair verder ontwikkelen

28-06-2022

HARLINGEN - Bijna twee jaar na de aankoop van het gebouw met verkeerstoren aan de Waddenpromenade in Harlingen is het zover.

HMHC heeft trainersstaf komend seizoen compleet

28-06-2022

HARLINGEN - Onlangs werd al bekend dat Claire Bloem het komend jaar hoofdtrainer wordt van HMHC.

De beste varianten van de Monstera

28-06-2022

HARLINGEN - De Monstera is een echt iconische plant.

Reacties

Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wellheat Shop Wellheat Shop Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wellheat Shop Wellheat Shop Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen The Shamrock The Shamrock