Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Exstador zaalvoetbalcompetitie weer los

29-09-2022

HARLINGEN - Ut is weer los hur de zaalvoetbalcompetitie en se hadden ur zin an.

Damen Shiprepair – RCM Administraties    4-12

Scheidsrechter Guus Janssen was vanaf 16.00 uur al an ut oefenen met fluiten, gewellie. En bij Damen hadden ze u roek zin an, al na 30 seconden vloog Marco Reuvers ur deurheen as een hiet mes deur de zachte butter. En hij was meteen de eerste die scoorde bij de start vanne competitie 1-0. En die Reuvers maakte oek nog 2-0 en daar skrokken de boekhouwers wel van 2-0. Niels Outhuyse en Sander Zeilmaker kregen kansjes maar ze hadden de fluusen nog voor de ogen. Toen Luuk Steen 3-0 maakte wudden de mannen wakker en dan vooral Rene Metz die gaf uut voorbeeld en maakte 3-1. Uut de kluts maakte Sander Zeilmaker 3-2. En die Zeilmaker tikte voor de wissel oek nog de geliekmaker binnen 3-3. In de 2e helft, se skreef Follie Bijlsma, wudde ut de toeter show want die Sander Z scoorde nog maar liefst 7x. Seveul het pa Geert in un heel seizoen nog niet maakt. Eelke Reinsma scoorde nog teugen en Niels Outhuyse en Rene Metz bepaalden de eindstand op 4-12.

 

Van der Meulen – Buurtbazen 5-2

Ook hier een snelle openingstreffer, en hier was de Miep miep snelle Remco Zandberg de schutter 1-0. En ook hier werd het 2-0 toen Martin van Andel een mooie kans netjes benutte. Maar de Buurtbazen begonnen beter te voetballen en ook werden de kansjes beter benut. Nog in de 1e helft was het de attente Pepijn die de stand terug bracht naar 2-1. En het werd zelfs nog 2-2 door de spelverdeler van de B Bazen Abdelhak. In de 2e helft kwam Arjan Outhuyse alleen voor de keeper maar jammer genoeg had ie de oogkleppen nog voor en mistte. Toen vervolgens de BB defensie in de fout gingen was Frank Cooky daar als de kippen bij om het af te straffen 3-2. Maakte de ene Zeilmaker in de vorige wedstried een knorre goals nou kreeg Tomas Zeilmaker een kans die kon ie dur met sien jonge heer wel inlegge maar hij mistte. Een voorzetje van Tomas werd wel goed ingetikt door Cooky 4-2 en hij maakte ook nog 5-2 en daar bleef het bij.

 

Mind of Visuals – Pedicure Spa Harlingen    2-3

Die jongens van Pedicure Spa Harlingen kwamen met mooi geknipte nagels ut veld in want zij wudde sponsort deur Desi Nota die dat werk doet. Mind of Visuals die jongens hieten voorheen gewoon Nesta Boys. Tjerk Bekius de geweldige keeper van M of V raakte na 3 minuten al geblesseerd en dat was een aderlating. En an de andere kant raakte Jens v d Sluis geblesseerd en die liep sundag al op krukken, jammer. In de 6e minuut komt ur een lange bal op Martijn Homminga die zet sien hoofd ur teugen an en hoppa over de keeper heen en Pedicure leid 0-1. De Schiffaert weet dan de stand weer geliek te maken 1-1 en een mooie skuiver van Harm ten Hoeve in de linker benedenhoek betekende zelfs een voorsprong 2-1. Allard Hoekstra begon an een solo en ronde dat oek nog mooi af 2-2. Ut wudde vechten om de 3 punten en beide teams hadden kansjes. Toen mogten die Pedicure boys een vrije trap nimme. Aron Bouwhuis ging achter de bal staan en ut was vlak voor tied. Nou is sien opa Ysie een Franeker en die kanne dat niet. Hij had gelukkig ut voetbal gevoel van sien oma Klaske met kregen, een Westra, en die kanne dat wel dus besliste Aron de wedstried 2-3.

 

Programma 30-09-2022

Week 39

         

30-09-2022

19.00

Bouwvisie Friesland

St.Bdr.Attema/Mkld. Harl.

 

A-League

30-09-2022

19.40

Oosterhof/Holman

PoPaLo

 

B-League

30-09-2022

20.20

Broodje nuchter

v. Stee Offshore

 

A-League

30-09-2022

21.00

Mind of Visuals 35/45

Friesland Direkt 35/45

 

35/45 Plus

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zangfeest op 9 oktober in de Koornbeurs te Franeker

29-09-2022

HARLINGEN - Rond 1982 wordt de "Close Harmony Group" opgericht.

Senioren Zeerobben

29-09-2022

HARLINGEN - Een mooie start voor Zeerobben in de mooie 2e klasse K ondanks de moeizame 1e helft.

Open Turntraining V&K-Stenen Man

29-09-2022

HARLINGEN - Op zaterdag 1 oktober aanstaande is er in het Vierkant in Harlingen een open Turntraining.

Reacties

Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wellheat Shop Wellheat Shop Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires CDA Harlingen CDA Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas The Shamrock The Shamrock Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Hubo-Faber Hubo-Faber Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Fotografie Dorus Fotografie Dorus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen
Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn CDA Harlingen CDA Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen The Shamrock The Shamrock Wellheat Shop Wellheat Shop Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation