Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Explosieve groei bij de meisjes afdeling van fc Harlingen!

19-01-2023

HARLINGEN - De derde fase binnen het meisjesvoetbal staat op het punt te beginnen en fc Harlingen gaat deze fase van start met een nieuw team binnen de meisjesafdeling!

Explosieve groei bij de meisjes afdeling van fc Harlingen! Het nieuwe MO11 team bij fc Harlingen! Foto: E.c.A.

Explosieve groei

De meidenafdeling groeit en bloeit al jaren bij fc Harlingen en mede door de explosieve groei bij de MO13-1 heeft coördinator van de meisjesafdeling Ingrid Hoekstra in samenwerking met de trainster en leidster van de MO13, Audrey Hiemstra, gekozen voor een nieuw team, de MO11-1. Door uit te breiden krijgen alle meisjes nog meer die aandacht die ze verdienen en kunnen ze zich ontplooien binnen het voetbal. Want wie droomt er nu niet van om hetzelfde als Jackie Groenen, Vivianne Miedema of Lieke Martens te bereiken. Trainers Saskia Helvrich-Kuper en Tjeerd van Eijck staan voor de groep en hebben er ontzettend veel zin in!

 

In- en doorstroommogelijkheden

Met dit nieuwe team erbij breidt fc Harlingen de meiden- en vrouwenafdeling aanzienlijk uit. Vier meisjesteams (MO11, MO13, MO15 en MO17) die moeiteloos door kunnen stromen naar de al bestaande Vrouwen 1 en Vrouwen 30+ teams. De mogelijkheid om als nieuwe speelster in te stromen blijft uiteraard ook nog steeds bestaan want elk meisje verdient een kans om met veel plezier te kunnen voetballen. Meer informatie over bijvoorbeeld het vrijblijvend en gratis meetrainen en de trainingstijden is te vinden op de website www.fc-harlingen.nl.

 

De meisjes van fc Harlingen MO11, MO13, MO15 en MO17

Door de explosieve groei binnen de meisjes afdeling is er na de winterstop een nieuw team ontstaan, de MO11. Met deze 4 meisjesteams breidt fc Harlingen aanzienlijk uit en bied het voetbal voor meisjes in alle leeftijdscategorieën. En dus gaat fc Harlingen a.s. zaterdag niet met 3 maar met 4 meisjesteams de competitie in.

 

fc Harlingen MO11-1

Het nieuwe team gaat 1e klasse spelen en komt teams van SC Berlikum, FC Birdaard, Blauw Wit, Leeuwarder Zwaluwen en DFC tegen. A.s. zaterdag staat als eerst het MO11-1 team van Blauw Wit als tegenstander op het programma. De wedstrijd wordt thuis gespeeld en begint om 9.00 uur.

 

fc Harlingen MO13

Net als voor de winterstop speelt fc Harlingen MO13-1 ook nu in de 2e klasse. Ze gaan het zaterdag in Surhuisterveen opnemen tegen de MO13-1 van SJO Feanstars. De wedstrijd begint om 11.00 uur.

 

fc Harlingen MO15

fc Harlingen MO15-1 sloot de tweede fase af met een plekje in de middenmoot. Het team is deze derde fase nagenoeg bij dezelfde teams ingedeeld als voor de winterstop. De eerste wedstrijd a.s. zaterdag wordt in en tegen St. Annaparochie MO15-1 gespeeld. De wedstrijd begint om 09.45 uur.

 

fc Harlingen MO17

In Sneek gaat fc Harlingen MO17-1 het opnemen tegen LSC MO17-1. De wedstrijd begint om 12.00 uur.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Onderhoudswerkzaamheden bosplantsoen

19-01-2023

HARLINGEN - De komende periode wordt in Harlingen onderhoud uitgevoerd in het bosplantsoen.

Deze week in Afslag Harlingen bij Omroep RSH

19-01-2023

HARLINGEN - Zaterdag 21 januari is er van 11.00 - 13.00 uur bij Omroep RSH weer een nieuwe aflevering van Afslag Harlingen, Harlingenboeit.nl geeft alvast een tipje van de sluier.

Zeerobben nieuws

19-01-2023

HARLINGEN - Met o.a.: Het Jeugdjournaal, De Meiden, Drewes Janssen verlengt bij Zeerobben en Zeerobben tevreden en hoopvol na Spaans trainingskamp.

Reacties

Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Hubo-Faber Hubo-Faber Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wellheat Shop Wellheat Shop Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen
Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wellheat Shop Wellheat Shop Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Haarmode Cats Haarmode Cats Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen