Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Vanaf 1 maart in Harlingen: Even fut met de Futbringer!

22-02-2023

HARLINGEN - Vanaf 1 maart 2023 kunnen inwoners van Harlingen voor een bezoekje aan de markt, korte afspraak of een kleine boodschap in het centrum meerijden met de Futbringer.

Gemeente Harlingen start in samenwerking met taxibedrijf Van der Pol een proef voor een lokale buslijn. De proefperiode duurt tot 1 maart 2024. Op woensdag, vrijdag en zaterdag kunnen inwoners van Harlingen van 10:00 tot 13:00 uur meerijden met de Futbringer. De bus rijdt van en naar de Voorstraat in een lus richting Oosterpark en richting Woonzorgcentrum De Spiker. Op de route liggen verschillende opstaphaltes. 

 

Van, door en met Harlingers

Met de Futbringer wil de gemeente het makkelijker maken voor inwoners om van en naar het centrum van Harlingen te komen. De Futbringer is een initiatief van, door en met Harlingers. Ook de naam is door Harlingers bedacht. In de voorjaarsvakantie zijn mensen even fut. De officiële aftrap is daarom op 10 maart. Wethouder Erik de Groot kruipt dan zelf achter het stuur voor een ritje door Harlingen. Tussen 10:15 en 10:30 uur is er een fotomoment bij de opstaphalte in de Voorstraat.

 

Wethouder Erik de Groot: "Ik vind dit initiatief heel mooi. Blij dat we hiermee gaan starten. Ik hoop dat veel mensen gebruik zullen maken van deze buslijn. Makkelijk even fut in eigen stad.” 

 

Futbringer-actie

Er is ook nog een leuke actie. Het buskaartje kan ingewisseld worden voor een lekker bakje koffie of thee in een aantal horecagelegenheden in Harlingen.

 

  • Kijk op de website www.harlingen.nl/futbringer voor de voorwaarden en waar het buskaartje ingewisseld kan worden. Ook de route, reistijden, prijzen en andere voorwaarden, staan op de website.

 

Tot snel in de Futbringer!

Algemeen Gemeente

Meer nieuws

Zeerobben getracteerd op topaffiche in de Beker

22-02-2023

HARLINGEN - Na de eclatante bekerzege op vierde divisionist Buitenpost, werd bij Zeerobben reikhalzend uitgekeken naar de loting voor de achtste finales van afgelopen woensdag.

Enthousiasme bij leerlingen na Vestdijk Kom aan Boord

22-02-2023

HARLINGEN - Dinsdag 21 februari hebben zo’n 25 geïnteresseerde leerlingen van RSG Simon Vestdijk kennisgemaakt met de studiemogelijkheden en beroepen in de maritieme sector in het kader van de Kom aan Boord campagne.

De Vijfde Colonne

22-02-2023

HARLINGEN - Wat is ut toch fantastisch dat ur sun clupke as 'De Vijfde Colonne' bij de fc Harlingen bestaat.

Reacties

Visie Events Visie Events Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Fotografie Dorus Fotografie Dorus CDA Harlingen CDA Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Wellheat Shop Wellheat Shop Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus The Shamrock The Shamrock Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot TeamFRL TeamFRL Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas IJssalon Min12 IJssalon Min12
IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats