Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Einde hockeyseizoen in zicht voor HMHC

15-06-2022

HARLINGEN - Het afgelopen weekend werd er bij HMHC nog volop gehockeyd.

Einde hockeyseizoen in zicht voor HMHC MixC2 sloot het seizoen gezellig af na de 2-0 winst.

De teams speelden hun laatste wedstrijden van het seizoen met prachtig weer, zodat er ook na afloop nog gezellig buiten nagepraat kon worden. En dat gebeurde zeker bij de meiden van MC1 die kampioen werden. De komende weken wordt het langzaam rustiger aan de Westerzeedijk. Er wordt nog wel getraind, maar de vakantie komt al in zicht. Teams hebben nog teamuitjes en barbecues op de club. En dan is er uiteraard nog de traditionele HMHC Familiedag!

 

Komende week trainen met nieuwe teams

De TC heeft er weer een grote klus opzitten en alle nieuwe teams zijn ingedeeld. De trainingstijden zijn bekend en komende week wordt er voor het eerst getraind in de nieuwe teamsamenstelling. Zo kan iedereen alvast even kennismaken met nieuwe teamgenoten.

 

Nieuwe sponsoren

De komende weken worden nieuwe reclameborden opgehangen van vele nieuwe sponsoren. Bovendien werden de contracten getekend met de nieuwe hoofdsponsoren D&G Airco Service, Notariskantoor Jelsma Koelma en SRF Shipbuilding, en met sponsor van het clubhuis Rijpstra Schilderwerken. Binnenkort meer hierover!

 

Nieuwe kledinglijn van Indian Maharadja

Vanaf komend seizoen speelt HMHC in de nieuwe kleding van Indian Maharadja. Via de webshop op de site van HMHC kun je dit bestellen. Doe dit voor 1 augustus, dan weet je zeker dat je op tijd je kleding hebt! Uitlevering vindt plaats op de startdag op 28 augustus.

 

MixC2 sloot het seizoen gezellig af na de 2-0 winst

 

Lever oude kleding in

De oude kleding is eigendom van HMHC en in bruikleen bij de leden. Inleveren kan op de club in de container, graag met je naam erbij. Dit geldt ook voor leden die dit jaar gestopt zijn, bij niet inleveren wordt de kleding voor hen in rekening gebracht.

 

Familiedag zondag 26 juni

Een hockeyseizoen hoort natuurlijk te eindigen met de Familiedag! In de ochtend wordt het onderlinge Slapstick toernooi gespeeld, waarbij teams van hockeyers en iedereen die mee wil doen een toernooi spelen. Natuurlijk verkleed! Mocht je nog mee willen doen, meld dan snel je team aan! En heb je geen team, dan kun je gewoon meespelen als je de 26e voor 9.30 aanwezig bent. 

 

Er wordt weer een heerlijke gezonde lunch geregeld en vanaf 13.00 uur verzorgen Indian Maharadja en Streethockey clinics. Ook om te  kijken, aan te moedigen en gezellig na te praten is iedereen van harte uitgenodigd!

 

Startdag zondag 28 augustus

Na de zomervakantie begint de competitie weer in het weekend van 10 en 11 september. Ter voorbereiding hierop organiseert HMHC op zondag 28 augustus weer een Startdag. Ieder team, met ouders en coaches, wordt uitgenodigd op de club om kennis te maken en afspraken te maken voor het komende seizoen over rijden, bardiensten, etc.

 

Op deze dag is Indian Maharadja met een grote Amerikaanse schoolbus op de club aanwezig om de nieuwe kleding uit te reiken. Indien nodig kun je dan ook ruilen. En je kunt natuurlijk nieuwe hockeyspullen kopen in deze rijdende hockeyshop. Noteer deze datum dus alvast in de agenda!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Canadees bezoek en nieuwe trommels bij Hosanna

15-06-2022

HARLINGEN - Twee bijzondere gebeurtenissen dinsdag bij Hosanna.

De dinsdag van het Lanenkaatsen 2022

15-06-2022

HARLINGEN - Dames en 50+’ers in actie op de dinsdag

Razende Roeland praat nog een keer met Robby Valentine!

15-06-2022

HARLINGEN - Op deze warme donderdagavond is het om 21.00 uur weer tijd voor je wekelijkse portie metal bij Omroep RSH en Radio Eenhoorn.

Reacties

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE CDA Harlingen CDA Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zensa Moda Zensa Moda Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wellheat Shop Wellheat Shop Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis The Shamrock The Shamrock Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 TeamFRL TeamFRL Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen