De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Eerste weekend zonder publiek bij HMHC

07-10-2020

HARLINGEN - Afgelopen weekend was het bijzonder rustig rond de hockeyvelden aan de Westerzeedijk.

Het eerste weekend waarvoor de nieuwe coronamaatregelen golden. Geen publiek, geen kantine, na afloop vlot weer het complex af. Het verliep allemaal soepel en rustig, iedereen werkte prima mee. De vrijwilligers van HMHC hadden het daarmee weer prima voor elkaar. De komende twee weken is het wat rustiger vanwege de herfstvakantie, daarna weten we of de maatregelen van kracht blijven.

 

Maar zoals steeds: het allerbelangrijkste is dat er gesport kan blijven worden! Op de velden was het dus gelukkig minder rustig. Bijna alle teams van Harlingen speelden hun wedstrijden thuis aan de Westerzeedijk of uit ergens in het noorden van ons land.

 

Zaterdag jeugddag

De dag werd traditiegetrouw gestart door de jongste jeugd: de mix F1 en de meisjes E8 teams. Beide teams speelden hun wedstrijden en lieten zien met hoeveel plezier dat gaat. Uitslagen en standen worden in deze leeftijdscategorie nog niet bijgehouden. Maar natuurlijk maakt iedereen graag meer doelpunten dan de tegenstander!

 

De mix D1 won wederom, nu met 2-0 van Westerkwartier. Dit sterke team, een mix van jongens en meisjes, staat nu trots bovenaan in hun klasse en is daarmee herfstkampioen geworden! Na de vakantie gaan ze dus een klasse hoger spelen. MC2 speelde een sterke wedstrijd tegen Lemmer maar had net wat minder geluk dan de tegenstander, het werd 2-1 voor Lemmer. MC1 eindigde deze competitie met een 2-1 overwinning tegen HVA uit Assen en kan terugkijken op een prima serie wedstrijden JC1 eindigde deze reeks met een 2-0 verlies tegen Assen. De jongens speelden in een zeer sterke poule en kunnen terugkijken op een prima prestatie.

 

MB2 verloor de laatste wedstrijd voor de herfstvakantie met 3-2 van GHBS uit Groningen. Een sterke wedstrijd, maar de Groningers waren net wat sterker. Ook MB1 verloor net, met 1-0 van Quick Stick. Ze speelden een uitstekende wedstrijd, Quick Stick scoorde echter wel waar Harlingen dat niet deed.

 

De meisjes A2 waren op weg voor de kampioenswedstrijd in en tegen mede titelkandidaat Lemmer. Het werd uiteindelijk na een spannende wedstrijd 2-2, waarna Lemmer op doelsaldo eerste werd. Al met al een knappe prestatie van Harlingen! De meisjes A1 speelde niet, hun wedstrijd is verplaatst naar komende weekend.

 

Week van de scheidsrechter

In heel Nederland werd deze week stilgestaan bij de week van de scheidsrechter. Zonder deze vrijwilligers kunnen we niet sporten! Bij HMHC leidden we onze eigen scheidsrechters op, zowel jeugdleden als senioren en ouders. Zo zorgen we met elkaar voor voldoende begeleiding op het veld. En deze week extra in het voetlicht: dank aan alle scheidsrechters en spelbegeleiders!

 

Komend weekend

Het komende weekend is er vanwege de herfstvakantie maar een beperkt programma voor de teams van HMHC. Alleen Heren 1, MA1 en Dames spelen een wedstrijd. In het weekend van 24 en 25 oktober zal er weer volop gespeeld worden. De Heren spelen vrijdagavond in de tweede ronde voor de Silver Cup een thuiswedstrijd tegen Steenwijk. De Harlinger Dames spelen zondag uit in Winschoten. Afgelopen week zat het er net niet in, deze week weer volop kans voor het team van coaches Jacob de Vries en Daniël Schaaf om drie punten mee te nemen naar Harlingen.

 

Programma

Vrijdag 9 oktober

20.30 uur        Harlingen Heren 1 – Steenwijk 1

 

Zaterdag 10 oktober

13.00 uur        Harlingen MA1 - Westerkwartier

 

Zondag 11 oktober

13.00 uur        Winschoten 1 – Harlingen Dames 1

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Jeugdjournaal Zeerobben

07-10-2020

HARLINGEN - Er is al veel over gezegd en geschreven "Voetbal zonder publiek".

Creatief

07-10-2020

HARLINGEN - Je moet wat in deze bizarre tijden.

Bewoners Zuidergrachtswal dagen gemeente Harlingen uit

07-10-2020

HARLINGEN - Burgers kunnen gebruik maken van het recht om het bestuur uit te dagen, ook wel het “Right to Challenge” genoemd.

Reacties

De Lichtboei De Lichtboei Visie Events Visie Events HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen De Omdraai De Omdraai Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus The Shamrock The Shamrock Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE
De Omdraai De Omdraai Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Food 80/20 Food 80/20 Plus Lunenborg Plus Lunenborg Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus The Shamrock The Shamrock Zensa Moda Zensa Moda De Lichtboei De Lichtboei Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation IJssalon Min12 IJssalon Min12 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje