RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Eerste warmhoudpakket Frisian Tall Ships Club voor burgemeester Sluiter

13-11-2020

HARLINGEN - In het bijzijn van enkele clubleden en een afvaardiging van het bestuur, heeft burgemeester Roel Sluiter van Harlingen dinsdag 10 november, uit handen van voorzitter Johan Schikker, als erelid het eerste warmhoudpakket van de Frisian Tall Ships Club in ontvangst genomen.

Eerste warmhoudpakket Frisian Tall Ships Club voor burgemeester Sluiter Eerste 'warmhoudpakket' van de Frisian Tall Ships Club voor burgemeester Roel Sluiter van Harlingen.

Normaalgesproken wordt in deze periode van het jaar een netwerkbijeenkomst voor de leden van de FTSC georganiseerd, maar vanwege alle beperkingen door het Covid-19 virus, kon deze bijeenkomst niet plaatsvinden. Daarom heeft het bestuur van de businessclub gekozen voor een alternatieve vorm, om zo de relatie met de leden warm te houden.

 

Tegen de achtergrond van Tallship Thalassa, ontving burgemeester Sluiter het pakket met daarin een unieke FTSC-sjaal, een bierglas voorzien van het clublogo en twee speciaalbiertjes van het Brouwdok, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de bruine vloot die een uiterst lastig jaar kent.

 

Burgemeester Sluiter sprak zijn waardering uit voor deze bijzondere geste en onderstreepte nogmaals het belang van de businessclub voor het welslagen van de Tall Ships Races Harlingen in 2022. Daarnaast sprak de burgemeester optimistische woorden over het doorgaan van het evenement in 2022. “Ik hou zelf geen moment rekening met de mogelijkheid dat we de Tall Ships Races hier in 2022 vanwege corona niet zouden hebben. Het is vandaag een mistige dag, maar het zicht gaat tot in het oneindige, in ieder geval tot in 2022 als we dit fantastische evenement hier nog een keer gaan organiseren.

 

De Frisian Tall Ships Club is een van de hoofdsponsors van de Tall Ships Races Harlingen en heeft op dit moment een kleine honderd leden. Dat aantal zal de komende tijd nog groeien. De businessclub wil niet alleen het unieke evenement en de deelname van zoveel mogelijk jonge trainees ondersteunen, maar ook een actief netwerk zijn waarbinnen de leden elkaar kunnen ontmoeten en beter leren kennen. Daartoe worden jaarlijks een aantal activiteiten georganiseerd en zijn er in juli 2022 verschillende unieke sponsorarrangementen beschikbaar.

 

 

Bedrijfsleven Evenement Gemeente Kunst & Cultuur Sport & Recreatie

Meer nieuws

Wethouder Paul Schoute bij Omroep RSH over Pilot Harlingen

13-11-2020

HARLINGEN - Zaterdag 14 november geeft wethouder Schoute om 11.45 uur een interview bij Omroep RSH over de economische betekenis van zoutwinning en het belang van een goed schadeprotocol voor de inwoners van Harlingen.

‘Hij komt, hij komt’!

13-11-2020

HARLINGEN - Nog maar één nachtje slapen..., dan arriveren Sinterklaas en de Pieten weer in 't land.

Woonwensen gezocht!

13-11-2020

HARLINGEN - Wie een woonwens heeft in Harlingen, Franeker of in een van de omliggende dorpen kan die vanaf nu plaatsen op www.wensk.nl.

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona IJssalon Min12 IJssalon Min12 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Food 80/20 Food 80/20 BENG Evenementen BENG Evenementen De Omdraai De Omdraai The Shamrock The Shamrock Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires The Shamrock The Shamrock Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Omdraai De Omdraai Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor