De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Eerste warmhoudpakket Frisian Tall Ships Club voor burgemeester Sluiter

13-11-2020

HARLINGEN - In het bijzijn van enkele clubleden en een afvaardiging van het bestuur, heeft burgemeester Roel Sluiter van Harlingen dinsdag 10 november, uit handen van voorzitter Johan Schikker, als erelid het eerste warmhoudpakket van de Frisian Tall Ships Club in ontvangst genomen.

Eerste warmhoudpakket Frisian Tall Ships Club voor burgemeester Sluiter Eerste 'warmhoudpakket' van de Frisian Tall Ships Club voor burgemeester Roel Sluiter van Harlingen.

Normaalgesproken wordt in deze periode van het jaar een netwerkbijeenkomst voor de leden van de FTSC georganiseerd, maar vanwege alle beperkingen door het Covid-19 virus, kon deze bijeenkomst niet plaatsvinden. Daarom heeft het bestuur van de businessclub gekozen voor een alternatieve vorm, om zo de relatie met de leden warm te houden.

 

Tegen de achtergrond van Tallship Thalassa, ontving burgemeester Sluiter het pakket met daarin een unieke FTSC-sjaal, een bierglas voorzien van het clublogo en twee speciaalbiertjes van het Brouwdok, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de bruine vloot die een uiterst lastig jaar kent.

 

Burgemeester Sluiter sprak zijn waardering uit voor deze bijzondere geste en onderstreepte nogmaals het belang van de businessclub voor het welslagen van de Tall Ships Races Harlingen in 2022. Daarnaast sprak de burgemeester optimistische woorden over het doorgaan van het evenement in 2022. “Ik hou zelf geen moment rekening met de mogelijkheid dat we de Tall Ships Races hier in 2022 vanwege corona niet zouden hebben. Het is vandaag een mistige dag, maar het zicht gaat tot in het oneindige, in ieder geval tot in 2022 als we dit fantastische evenement hier nog een keer gaan organiseren.

 

De Frisian Tall Ships Club is een van de hoofdsponsors van de Tall Ships Races Harlingen en heeft op dit moment een kleine honderd leden. Dat aantal zal de komende tijd nog groeien. De businessclub wil niet alleen het unieke evenement en de deelname van zoveel mogelijk jonge trainees ondersteunen, maar ook een actief netwerk zijn waarbinnen de leden elkaar kunnen ontmoeten en beter leren kennen. Daartoe worden jaarlijks een aantal activiteiten georganiseerd en zijn er in juli 2022 verschillende unieke sponsorarrangementen beschikbaar.

 

 

Bedrijfsleven Evenement Gemeente Kunst & Cultuur Sport & Recreatie

Meer nieuws

Wethouder Paul Schoute bij Omroep RSH over Pilot Harlingen

13-11-2020

HARLINGEN - Zaterdag 14 november geeft wethouder Schoute om 11.45 uur een interview bij Omroep RSH over de economische betekenis van zoutwinning en het belang van een goed schadeprotocol voor de inwoners van Harlingen.

‘Hij komt, hij komt’!

13-11-2020

HARLINGEN - Nog maar één nachtje slapen..., dan arriveren Sinterklaas en de Pieten weer in 't land.

Woonwensen gezocht!

13-11-2020

HARLINGEN - Wie een woonwens heeft in Harlingen, Franeker of in een van de omliggende dorpen kan die vanaf nu plaatsen op www.wensk.nl.

Reacties

Plus Lunenborg Plus Lunenborg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Fotografie Dorus Fotografie Dorus The Shamrock The Shamrock Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Food 80/20 Food 80/20 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Omdraai De Omdraai
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Omdraai De Omdraai Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis The Shamrock The Shamrock Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Karsten Wonen Karsten Wonen