Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Pilot Harlingen

Pilot Harlingen

Bijblijven over de zoutwinning bij Harlingen? Bezoek Pilot Harlingen en abonneer je op de nieuwsbrief!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Ga jij de uitdaging aan? Bij PLUS Lunenborg spaar je de Domino Challengers van zondag 22 mei t/m zaterdag 2 juli 2022.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Eerste nieuwe verkiezingsposter en speld voor 50-jarig Harlinger PvdA-lid

04-02-2022

HARLINGEN - De Partij van de Arbeid heeft zijn campagne op een feestelijke manier afgetrapt.

Eerste nieuwe verkiezingsposter en speld voor 50-jarig Harlinger PvdA-lid Jan de Kroon is nu ruim 50 jaar lid van de PvdA en kreeg daarom een speld uitgereikt van de voorzitter Willem de Graaf.

Een van de trouwste leden kreeg vrijdagochtend bezoek van lijsttrekker Erik de Groot en voorzitter Willem de Graaf. Hij kreeg niet alleen de eerste verkiezingsposter overhandigd, maar werd ook verrast met een speld en bloemen voor zijn vijftig jarig jubileum bij de PvdA.

 

Vijftig jaar lid van de PvdA

Jan de Kroon is nu ruim 50 jaar lid van de PvdA en kreeg daarom een speld uitgereikt van de voorzitter. “Dit hadden we eerder willen doen, maar door corona was een bezoek niet mogelijk. Met de presentatie van onze nieuwe poster leek het ons een goed idee om als eerste bij meneer De Kroon langs te gaan”, aldus voorzitter Willem de Graaf.

 

Naast het speldje kreeg De Kroon ook de eerste poster uit handen van lijsttrekker Erik de Groot. Meneer en mevrouw De Kroon stelden de komst van de voorzitter en lijsttrekker erg op prijs. Onder het genot van een bakje koffie werd de nieuwe poster besproken en de aankomende verkiezingen.

 

 

Nieuwe poster met knipoog naar verleden

De poster is gebaseerd op een poster uit de jaren ’60 van de PvdA. “Vernieuwend, zonder het verleden uit het oog te verliezen. Dat willen we er mee uitstralen. Harlingen is een gemeente vol historie, van de historische binnenstad tot de terpen in Wijnaldum, dat verdient aandacht. Maar daar hoort vooruitkijken ook bij”, geeft lijsttrekker Erik de Groot aan. De belangrijkste punten voor de PvdA zijn daarbij wonen, werk en welzijn. Woningen moeten bereikbaar en betaalbaar blijven, de zorg toegankelijk en dichtbij huis en de PvdA staat voor waardevol werk voor iedereen die kan werken. Uiteindelijk kun je dat alleen maar samen, daarom willen wij Samen verder voor Harlingen.

 

  • Bent u benieuwd naar de ideeën van PvdA Harlingen? Lees dan ons verkiezingsprogramma hier!

 

 

Algemeen Gemeente Politiek & Maatschappij

Meer nieuws

Verlies en winst bij Zeerobben

04-02-2022

HARLINGEN - Zeerobben 1 gebruikte de laatste vrije zaterdag voor het spelen van een oefenwedstrijd.

Het Alternatief 103 bij Omroep RSH

04-02-2022

HARLINGEN - Op deze regenachtige vrijdag is er vanavond natuurlijk weer een Alternatief.

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 5-2022

04-02-2022

HARLINGEN - Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van 31 januari t/m 4 februari 2022.

Reacties

Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Food 80/20 Food 80/20 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen The Shamrock The Shamrock De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg Karsten Wonen Karsten Wonen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen
Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Fotografie Dorus Fotografie Dorus Food 80/20 Food 80/20 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Karsten Wonen Karsten Wonen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns