HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Harlingen blijft goed, wordt beter. Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks: voor een groene en sociale gemeente. Het is tijd voor verandering. Voor nu en later.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Doe mee bij de Waddenrobkes

26-02-2021

HARLINGEN - Het was afgelopen woensdag weer een klein feestje bij de training van de Waddenrobkes.

Doe mee bij de Waddenrobkes Foto: Frans Bode.

Niet alleen omdat Indy jarig was en trakteerde maar ook omdat het prachtig weer was en zowel de kinderen als de trainers er weer veel zin in hadden. De één keek lekker om zich heen en genoot van het zonnetje terwijl de ander fanatiek het krokodillenspel speelde of probeerde te scoren in een partijtje. Het kan allemaal bij de Waddenrobkes van Zeerobben. Alles mag en niks moet. Verdeeld over 4 groepjes werden er spelletjes gespeeld maar werden er ook al echte voetbaloefeningen gedaan zoals op de goal schieten, partijtje spelen en dribbelen met de bal. En de kinderen leren snel. Heel snel. Leuk om te zien hoe kinderen nog niet zo lang geleden heel verlegen het veld op stapten en nu al fanatiek meedoen. Het plezier straalt eraf. Dat is ook goed te zien op de foto’s van Frans Bode die regelmatig aanwezig is om de eerste voetbalactiviteiten van de kinderen vast te leggen. Leuk voor later….

 

Zaterdag gaat alweer de landencompetitie van start voor de Waddenrobkes. Ze spelen dan in hun eigen Froonacker/De Witte arena een aantal wedstrijdjes voor een land. Per drie- of viertal speel je dus een paar echte interlands. Voorafgaand stellen de teams zich via de vlaggenparade voor aan het publiek dat er nog steeds niet bij mag zijn maar de vlaggenparade gaat gewoon door. Zaterdag om 09.00 uur gaan ze weer van start. 

Kinderen die mee willen doen of eerst eens willen kijken hoe het allemaal gaat zijn van harte welkom. Bel of app even met Wietse de Wit die alle informatie kan verstrekken. Zijn telefoonnummer is 06- 27832598

 

Voetballen bij de Waddenrobkes is chill!!

 

Foto's: Frans Bode.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Brief van Friese burgemeesters aan ondernemers

26-02-2021

HARLINGEN - Alle burgemeesters van Friesland hebben tezamen met de voorzitter van de Veiligheidsregio Fryslân en de dijkgraaf van Wetterskip Fryslân een brief gestuurd naar alle Friese ondernemers.

Shoppen op afspraak!

26-02-2021

HARLINGEN - Het Zensa Moda team heeft er zin in!

6.200 Harlingers ontvangen brief over invullen keuze Donorregister

26-02-2021

HARLINGEN - 9 miljoen volwassenen hebben al eigen keuze ingevuld op donorregister.nl.

Reacties

NIVO Groep NIVO Groep Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje GroenLinks Harlingen GroenLinks Harlingen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events The Shamrock The Shamrock Nova College Scheepvaart Nova College Scheepvaart Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Plus Lunenborg Plus Lunenborg Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harlinger Belang Harlinger Belang Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda CDA Harlingen CDA Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona
VVD Harlingen VVD Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Food 80/20 Food 80/20 GroenLinks Harlingen GroenLinks Harlingen