Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dockline brengt nieuwe single met videoclip uit in samenwerking met Harlingen Welkom aan Zee (video)

10-06-2022

HARLINGEN - Eind vorig jaar kwam Frank Buikhuizen na lange tijd weer eens in aanraking met het lied “Harlingen” van Bauke van der Woude, Campbell Forbes en Windkracht Tien.

Het nummer, uitgebracht in 2002, is bij het grote publiek helaas (ten onrechte) nog onbekend. Aanleiding genoeg dus om hier verandering in te brengen.

 

Zo gezegd, zo gedaan. Frank paste het liedje aan op details, maakte het iets korter, stak het in een modern jasje en vrijwel tegelijkertijd ontstond het idee voor de videoclip. Samen met vaste compagnon Jisse de Boer werd het idee binnen hun bedrijf Dockline vakkundig uitgedacht. Kern van het script: van binnenuit de stad Harlingen en haar unieke inwoners op een zo mooi mogelijke manier promoten. In de videoclip komt een groot deel van de sectoren aan bod, zoals: het Harlinger bedrijfsleven, onderwijs, sport, horeca, etc.

 

Het idee werd gepitched bij Harlingen Welkom aan Zee, die net als beide heren gelijk erg enthousiast werden. Het nadrukkelijk naar voren komen van de Harlinger identiteit en haar kernwaarden (“rauw”, “eigenzinnig”, “stoer” en “zee”) sprak de gemeente hierbij het meest aan. “Harlingen is een stad met een bijzondere cultuur. Dit nummer met de nieuwe videoclip geven hier goed uitdrukking aan. Bovendien is het mooi om met een lokale partij als Dockline deze video te kunnen ontwikkelen.” aldus Kor Wijnja, citymarketeer bij de gemeente Harlingen.

 

De videoclip is in samenwerking met Daan de Schiffart - Mind of Visuals, Job Pijlman - Another Motion en Bennie de Jong - BeYoung Media geproduceerd. Het artwork voor de single is gemaakt door Jisse de Boer.

 

 

De prachtige foto die als basis voor dit artwork dient, is afkomstig van fotograaf Anna Zuidema. Een speciaal woord van dank aan alle figuranten en betrokkenen die hebben bijgedragen aan de realisatie van de videoclip. Zonder jullie was het niet gelukt!

 

Muziek verbindt en daarom is in overleg met Bauke van der Woude, zijn label en Harlingen Welkom aan Zee besloten om het liedje in de versie van Frank Buikhuizen opnieuw uit te brengen. Deze is vanaf nu te beluisteren via de bekende muziek streaming platforms.

 

De première van de bijbehorende videoclip is 10 juni om 16:00 op het YouTube kanaal van Harlingen Welkom aan Zee. Zie je jezelf voorbij komen in de video? Vergeet hem dan vooral niet te delen! Het gehele project is op één verzamelpagina te raadplegen via dockline.nl/hwaz.

Algemeen Bedrijfsleven Muziek

Meer nieuws

Deze week in Afslag Harlingen bij Omroep RSH

10-06-2022

HARLINGEN - Zaterdag 11 juni is er van 11.00 - 13.00 uur bij Omroep RSH weer een nieuwe aflevering van Afslag Harlingen, Harlingenboeit.nl geeft alvast een tipje van de sluier.

U2 Onair bij Omroep RSH

10-06-2022

HARLINGEN - Zaterdag 11 juni 2022 van 10.00 – 11.00 uur, presentatie en samenstelling door Dorus Breidenbach.

Schoonmaakdag Openbaar IKC het Noorderlicht

10-06-2022

HARLINGEN - De gemeente Harlingen houdt elk voorjaar een schoonmaakdag voor de scholen.

Reacties

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Plus Lunenborg Plus Lunenborg Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns
Zensa Moda Zensa Moda Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE IJssalon Min12 IJssalon Min12 Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Plus Lunenborg Plus Lunenborg Copini Opticiëns Copini Opticiëns