RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dit doe je in de tijd tot 19 januari

05-01-2021

HARLINGEN - Elk jaar is januari de meest deprimerende tijd van het jaar.

Niet voor niets is de derde maandag van deze maand “Blue Monday”. Toch hopen we stiekem dat het dit jaar anders zal zijn. Blue Monday valt dit jaar net voor de volgende persconferentie en we hopen toch allemaal dat we dan weer wat meer vrijheid hebben. 

 

Maar wat ga je doen nu je nog een paar weken moet aftellen. Je tijd goed besteden natuurlijk. Want deze periode geeft je mooi de kans om je goed voor te bereiden op alles wat weer komen gaat. 

 

Als de winkels weer opengaan…

Kon je in december helaas weinig genieten van de lichtjes in de stad, hopen we dat we half januari weer een dagje winkelen mogen gaan plannen. Misschien dan niet om cadeautjes te kopen maar om er van te genieten dat we buiten kunnen zijn of gezellig samen met een vriendin etalages kunnen bekijken. En het liefst natuurlijk daarna nog even koffie of een wijntje als de horeca weer open is. Je hierop voorbereiden kan door voor de zekerheid alvast een datum te prikken. 

 

School

Ook al duren de schoolvakanties wat langer, er komt een einde aan. Je kinderen dan voorbereiden is natuurlijk een goed plan. Als je de datum van weer naar schoolgaan weet, kun je een aftelkalender maken. Wil je er voor de kleinsten een echt feestje van maken? Geef ze dan een Engel tas cadeau. Want Engel staat voor een dansje, een taartje, een slinger en een glimlach. Wil je het feest helemaal compleet maken, dan zijn een mooie nieuwe beker en broodtrommel natuurlijk ook wel erg leuk. Het resultaat is dat ze niet kunnen wachten tot school begint. 

 

Heb je al pubers in huis? Dan kan een goede planning met af en toe een beloning ook goed helpen. Zitten ze in het examenjaar dan is een het samen uitzoeken van een mooie nieuwe Eastpak rugzak een goed idee. Die kan dan straks mooi pronken aan de vlaggenstok. 

 

Maak het jezelf wat makkelijker

Laten we eerlijk zijn, 2020 was niet het makkelijkste jaar. Wees daarom in 2021 wat liever voor jezelf. Dat doe je door een lijstje te maken met wat echt jouw wensen zijn. Maar ook door goed voor jezelf te zorgen. Eet gezond en pak wat vaker de fiets. Ga je boodschappen, zorg dan voor fijne fietstassen zodat je niet hoeft te stunten als je toch die ene aanbieding extra gekocht hebt. 

 

Ook thuis overleggen om een dagje niet te hoeven koken, kan je wat rust geven. En soms vinden je gezinsleden het juist wel fijn als ze weten dat ze jou er een plezier mee doen. Plan daarom dit jaar wat extra tijd voor jezelf, zodat je (wat er ook gebeurt) relaxed het jaar door kunt. 

 

Sporten

Tel jij ook al af voor je je favoriete sport weer op kunt pakken? Zeker als je een teamsport beoefend was het afgelopen jaar niet fijn. Maar er komt verandering. Tijd dus om je sportoutfit nu onder handen te nemen, te controleren en zo nodig aan te vullen. Is alles nog heel en een beetje in de mode? Of ben je eigenlijk wel toe aan een nieuwe sporttas of sportschoenen? En ook als je verwacht je dat het nog even gaat duren voor je jouw sport weer mag beoefenen, kun je voor die tijd natuurlijk een andere sport uitzoeken. Zo stap je straks al fit in. 

 

TIP: Maak daarbij wel twee sporttassen, want de kans is best groot dat je je nieuwe sport gewoon wil blijven beoefenen. 

 

Weekendje weg of echt op vakantie? 

Wil je ook zo graag weer vakantieplannen maken? Heb je stiekem al wat vakantiebestemmingen in je hoofd? Dan is het nu de tijd om een lijstje te maken met jouw vakantiewensen. Kan nummer één dan toch niet doorgaan, kun je makkelijker en sneller de focus naar nummer twee verleggen. Zo blijf je wel in de goede stemming en ben je voorbereid. 

 

Algemeen Bedrijfsleven Corona Shoppen Sport & Recreatie

Meer nieuws

Vandaag geen Lockdown Radio bij Omroep RSH

05-01-2021

HARLINGEN - De uitzending op dinsdag 5-1-2021 van Lockdown Radio is afgelast.

Inzameling Kerstbomen Gemeente Harlingen

05-01-2021

HARLINGEN - Win geldprijs of verdien waardebonnen.

Prachtige opbrengst voor fc Harlingen met virtuele rondjes voor de club

05-01-2021

HARLINGEN - Fc Harlingen start het nieuwe sportjaar met de bekendmaking van een prachtige opbrengst.

Reacties

Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation The Shamrock The Shamrock Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Omdraai De Omdraai IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Food 80/20 Food 80/20 Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Food 80/20 Food 80/20 Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt