Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dijkstra & Geelhoed aircoservice squash competitie 25-11-19

28-11-2019

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Simon Bambach – Maurice Chevallier

Dit beloofde weer een spectaculaire pot te worden en beiden gingen dan ook voor iedere bal. Het was duidelijk Maurice die de meeste fouten maakte en dan geef je de punten eigenlijk te makkelijk weg. Simon won de eerste game met 11-5. In de tweede game ging het gelijk op en waren beiden in staat om de rally’s te beslissen en met name de snelheid waar Maurice nog menig bal wist te pakken was super. Simon moest dan ook alle zeilen bijzetten om de punten naar zich toe te trekken. Ook deze game was voor Simon met 11-6. In de derde game bleef er volop strijdt en moest er op het scherpst van de snede beslist worden en dat kost dan wel wat moeite, maar ook nu was het weer Simon die de winst pakte met 11-7 en in sets met 3-0 maar ook zeker Maurice speelde een super partij en met wat minder fouten zou hij ook zomaar kunnen winnen.

 

Erik Menks – Yari Siderius

Yari begint zich al helemaal thuis te voelen in de competitie en gaat helemaal op in het spel. En dan pak je best wel veel ballen als je er voor gaat, maar Erik is een zeer ervaren speler en dat zie je aan iedere bal en de rust in het spel. De game was voor Erik met 11-9. Ook in de tweede game bleef Erik het spel goed delegeren en moest Yari flink aan de bak. Ook deze game was weer voor Erik met 11-4. In de laatste game was er steeds een mooi rally moment en daar leer je natuurlijk veel van. Ook deze laatste game was weer voor Erik met 12-10 en in sets met 3-0 zeker ook voor Yari een leerzame partij.

 

Bas Koudenburg – Sjors Wierstra

Beiden gingen direct vol vuur de strijd aan en met name de service kanonskogels van Sjors leverden wel punten op. Bas probeerde de balans te vinden en dan zoek je het goede antwoord. De game winst ging naar Sjors met 11-8. In de tweede game was het duidelijk het spel van Bas wat hem voordeel gaf. De rust in het spel is dan je sterke punt en dan speel je het spel zoals jij dat graag hebt. Sjors maakte hierdoor veel fouten en Bas won de game met 11-4. In de derde game leek Sjors het spel beter te beantwoorden maar hij bleef toch wel veel fouten maken. En dan geef je Bas de ruimte om het te beslissen en hij won weer met 11-7. In de vierde game was ook Sjors er weer helemaal en ging het lang gelijk op en was het onduidelijk wie nu de game zou pakken en of het een vijf setter zou worden. Maar ook nu wist Bas het voordeel aan zijn kant te houden en won met 11-9 en in sets met 3-1 maar ook zeker Sjors had er wel een goed gevoel bij maar winnen doe je liever.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Pietentraining fc Harlingen

28-11-2019

HARLINGEN - Wat was het een feest afgelopen woensdag voor de spelers van JO10, JO9 en JO8, want de Pieten hadden een leuke training bedacht.

Vrijwilligers van De Skûle Welzijn nemen I.N.G.E met hen mee

28-11-2019

HARLINGEN - Mettelina Baarda van Praktijk aandacht voor verlies- en rouwbegeleiding gaf training aan de vrijwilligers

Iets nieuws hoeft niet nieuw te zijn

28-11-2019

HARLINGEN - 29 november Green Friday bij Estafette.

Reacties

Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Greenart Production Greenart Production Hubo-Faber Hubo-Faber Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Food 80/20 Food 80/20 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Karsten Wonen Karsten Wonen Broodje Nuchter Broodje Nuchter Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten The Shamrock The Shamrock Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Lichtboei De Lichtboei Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12
Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Lichtboei De Lichtboei Copini Opticiëns Copini Opticiëns HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Food 80/20 Food 80/20 Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt