Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

05-03-2020

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Simon Bambach – Michel v.d. Ploeg

Simon en Michel zijn altijd aan elkaar gewaagd en dat zie je ook mooi terug in hun spel. In de eerste game was het Simon die wat minder fouten maakte dan Michel en won de game met 11-7. In de tweede game leek Simon voor de volle winst te gaan en maakte Michel fout op fout. Simon liet er geen gras over groeien en pakte de game met 11-2. In de derde game was ook Michel weer terug in het spel en was het lang onduidelijk wie de game kon pakken. Nu was het Michel die de winst pakte met 11-9. Michel zag zijn kansen weer keren en dacht aan de gelijkmaker. Maar Simon had zijn zinnen gezet op de afsluiter en wist het voordeel aan zijn kant te houden en trok de game naar zich toe en won met 11-4 en in sets met 3-1 en werd de partij nog even in een diepgaand gesprek besproken.

 

Erik Menks – Bas Koudenburg

Erik is nog steeds ongeslagen en daarmee de favoriet voor de eindzege. Bas ging vol vuur de wedstrijd in en zoals gewoonlijk gaat hij ook voor iedere bal. Aan de rally’s was te zien dat er op het scherpst van de snede werd gespeeld. De eerste game was voor Erik met 11-6. Ook in de tweede game bleef Erik het spel controleren en dat was ook nodig want Bas wist toch steeds weer verrassend scoren. Erik pakte de game met 11-5. Tot het laatste moment bleef de spanning in het spel en dan zie je ook mooi squash spel. De game was weer voor Erik met 11-7 en in sets met 3-0 maar zeker Bas had een goed gevoel beleefd in het spel.

 

Yari Siderius – Andre Visser

Andre ging voortvarend van start en bouwde de druk goed op, maar ook Yari blijft gaan en bleef er goed bij. De game was na vele spannende rally’s  voor Andre met 11-8. In de tweede game ging het helemaal gelijk op en wisten beiden goed te scoren. Maar ook nu stelde Andre de winst veilig en won met 13-11. In de derde game had duidelijk Yari het voordeel aan zijn kant en kon hij de druk hooghouden en pakte de game met 11-4. In de vierde game bleef er ook een klein voordeel voor Yari en wist Andre dat niet te door breken. Yari won de game met 11-8. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Het werd een mooi gelijk opgaande strijd waarin beiden het beste uit het spel naar boven wisten te halen. Yari pakte de game na vele spannende rally’s met 12 -10 en in sets met 3-2 en dat zijn natuurlijk mooie resultaten waarin je kan zien dat ze aan elkaar gewaagd waren.

 

Sjors Wierstra – Maurice Chevallier

Sjors en Maurice staan altijd garant voor een spetterende partij waar de vonken van afvliegen. In de eerste game ging het gelijk op en wisten beiden goed te scoren. Het was Sjors die de game pakte met 11-9. In de tweede game wist Maurice iets uit te lopen en moest Sjors vol aan de bak. Maurice pakte de game met 11-6. Ook in de derde game wist Maurice de druk hoog te houden en won met 11-7. En dan nog een game te gaan en de buit is binnen. Maar Sjors dacht er anders over en ging vol voor ieder bal en wist langzaam het spel weer naar zich toe te trekken en won de game met 11-8. En dan staat het weer gelijk en ga je beiden voor de winst. En ze gingen er volop voor en dan zie je dat ze ook alles uit de kast halen en alle variatie in de strijd wordt gegooid. Na vele spetterende rally’s was het Sjors die de winst pakte met 11-8 en in sets met 3-2 maar ook deze partij waren ze aan elkaar gewaagd.

 

Johan Kwast- Peter Borgmann

Johan ging flitsend van start met super strakke ballen pakte hij de punten en won de game met 11-2. In de tweede game wist Peter ook wat meer punten te pakken en met name op de service retour kan je dan scoren. Maar ook nu was het Johan die het spel dirigeerde en won met 11-5. En ook in de derde game gaf Johan het spel niet meer uit handen en won de laatste game met 11-6 en in sets met 3-0.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Groen in de raad – Vriendschap en verbinding

05-03-2020

HARLINGEN - Deze twee woorden zijn voor mij onlosmakelijk verbonden met politiek.

Razende Roeland raast nu wekelijks!

05-03-2020

HARLINGEN - Vanaf vandaag, donderdag 5 maart 2020, gaat ik jullie wekelijks voorzien van de nodige Grunge, Metal en (Hard) Rock.

Reacties

Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg De Lichtboei De Lichtboei Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Fotografie Dorus Fotografie Dorus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Plus Lunenborg Plus Lunenborg IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Food 80/20 Food 80/20 The Shamrock The Shamrock Broodje Nuchter Broodje Nuchter Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Greenart Production Greenart Production Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Broodje Nuchter Broodje Nuchter Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Plus Lunenborg Plus Lunenborg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Food 80/20 Food 80/20 De Lichtboei De Lichtboei HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt