Ontmoet Simon Vestdijk

Ontmoet Simon Vestdijk

Op 2 december gaan we online voor een ontmoeting met ouders/verzorgers (en leerlingen) van groep 8! Meld je alvast aan en mis het niet!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

27-02-2020

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Michel v.d. Ploeg – Yari Siderius

Dit beloofde weer een pittige pot te worden voor Yari want Michel heeft de nodige ervaring in het squash spel in huis. Maar Yari gaat de strijd volop aan en met name zijn loop vermogen en inzet is enorm. Yari pakte dan ook de nodige punten, maar Michel won de game met 11-7. Ook in de tweede game bleef Michel het spel regisseren en met name zijn favoriete lob ballen zijn daar een mooi voorbeeld van. Hier wist Yari nog niet goed raad mee en dat kost dan ook punten. Ook nu kreeg Michel de game niet cadeau maar won wel met 11-8. In de laatste bleven de lob ballen van Michel favoriet en moest Yari vol aan de bak. De game winst was voor Michel met 11-4 en in sets met 3-0 maar ook zeker Yari had weer veel opgestoken van deze partij en met wat meer rust in het spel gaat hij zeker als een speer vooruit.

 

Sjors Wierstra – Bas Koudenburg

Bas was net terug van hoogtestage en moest natuurlijk conditioneel niet te stuiten zijn. Hij ging dan ook vliegend van start en stond al snel op een mooie voorsprong van 9-2. Maar Sjors was weer snel bij de les en begon aan een inhaalslag en pakte alsnog de game met 11-9. En dat geeft je dan weer vleugels en hij wist de druk op te bouwen en Bas moest flink aan de bak. Ook deze game was weer Sjors met 11-5. Bas bleef gaan voor iedere bal, maar het was Sjors die het spel controleerde en won met 11-5 en in sets met 3-0 maar ook zeker Bas had een fijne week gehad alleen geen winst in deze partij.

 

Erik Menks - Yari Siderius

Yari ging weer vol vuur in het spel en dan pak je toch ook veel punten op karakter. Maar Erik hield het hoofd koel en trok de game langzaam naar zich toe en won met 11-5. In de tweede game pakte ook Yari veel punten en moest Erik op zijn hoede blijven. Lob ballen lukten niet want die pakte Yari super strak uit de lucht. Dan zie je ook wel weer verassende rally’s met mooie momenten. Ook deze game was weer voor Erik met 11-9. En in de laatste game gaf Erik het spel niet meer uit handen en won hij de game met 11-6 en in sets met 3-0 maar zeker Yari had weer een leerzame partij gespeeld.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Komt De Druppel naar Harlingen?

27-02-2020

HARLINGEN - Als het aan ondernemer Jan Bokma ligt komt er een druppelvormig kunstwerk van bijna zestig meter hoog op "het driehoekje" van de Zuiderpier in Harlingen.

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 09 - 2020

27-02-2020

HARLINGEN - Bekendmaking van de gemeente Harlingen van maandag 24 t/m vrijdag 28 februari.

De meiden van Zeerobben

27-02-2020

HARLINGEN - Voor de Meiden van Zeerobben was het afgelopen weekend nog een vrij weekend.

Reacties

Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Food 80/20 Food 80/20 Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt The Shamrock The Shamrock Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Lichtboei De Lichtboei Greenart Production Greenart Production Broodje Nuchter Broodje Nuchter Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg IJssalon Min12 IJssalon Min12 Greenart Production Greenart Production Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen The Shamrock The Shamrock DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation