Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

30-01-2020

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Michel v.d. Ploeg – Maurice Chevallier

Dit beloofde een spannende pot te worden en beiden waren er klaar voor. Maurice ging er direct volop tegenaan en Michel had het gevoel dat hij helemaal werd weggeslagen. Maurice raakt ieder bal superscherp en hij leek voor de volle winst te gaan. Hij pakte de game met 11-1. In de tweede game was ook Michel weer helemaal terug in het spel en wist de punten weer te pakken. Michel won de game met 11-4. Ook in de derde game hield Michel het spel onder controle en moest Maurice flink aan de bak. Ook deze game was weer voor Michel met 11-5. Ook in de vierde game bleef Michel het spel controleren en trok de game naar zich toe en won de game met 11-5 en in sets met 3-1

 

Michel v.d. Ploeg – Maurice Chevallier

Michel en Maurice moesten nog een partij inhalen en dat gingen nu er even achteraan doen. Michel was helemaal op zijn hoede en bleef het spel dirigeren. Maurice ging voor iedere bal maar maakte flink wat fouten en dan rond Michel wel af en won de game met 11-5. Ook in de tweede game gingen ze allebei voor goud en dan zie je mooie rally’s. Ook nu was de game weer voor Michel met 11-6. En ook in de laatste game liet Michel het spel niet meer uit zijn handen glippen en won de game met 11-5 en in sets met 3-0 maar ook Maurice had wel lekker gespeeld alleen geen winst.

 

Yari Siderius – Peter Borgmann

Peter kon in de eerste game de druk opbouwen en liet Yari flink lopen. Peter won de game met 11-4. In de tweede game wist Yari het stokje over te nemen en waren de rollen omgedraaid. Yari trok de game langzaam naar zich toe en won met 11-5. En dan kom je helemaal in je spel en Peter maakte dan ook wel heel veel fouten. Ook deze game ging weer naar Yari met 11-4. In de laatste game kwam ook Peter weer beter in zijn spel en moesten beiden scherp blijven spelen. Maar ook deze game ging naar Yari met 11-6 en in sets met 3-1

 

Erik Menks – Sjors Wierstra

Erik ging vliegend van start en stond al snel op een mooie voorsprong van 6-0. Maar Sjors kwam weer helemaal in zijn spel en langzaam kwam hij dichterbij. Het werd een stuk pittiger om de punten te pakken en dan is er volop strijd. Erik won de game met 11-7. Ook in de tweede game waren ze op veel momenten aan elkaar gewaagd en werden alle favoriete trucs in de strijd gegooid. Ook deze game was na vele mooie rally’s voor Erik met 11-8. In de laatste game was Erik duidelijk scherper en sterker en moest Sjors vol aan de bak. Erik won ook deze game met 11-4 en in sets met 3-0 maar ook Sjors had lekker gespeeld en dat is dan ook weer fijn.

 

Bas Koudenburg – Peter Borgmann

Peter ging super van start en Bas leek een beetje overrompeld. Peter pakte al snel een mooie voorsprong van 8-2 en dan denk je die game ga ik pakken. Maar Bas had zich weer goed hersteld en trok het spel weer langzaam naar zich toe. Peter vocht als een leeuw, maar de game ging toch naar Bas met 12-10. In de tweede game had Bas het spel weer helemaal in de hand en moest Peter even herstellen. Bas pakte de game met 11-3. In de derde game kwam ook Peter weer wat in zijn spel, maar Bas bleef controleren en won met 11-5 en in sets met 3-0 maar als je de eerste game bekijkt dan had er voor Peter waarschijnlijk meer in kunnen zitten.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Uit de schatkamer van... Roel Sluiter

30-01-2020

HARLINGEN - Vanavond tussen 19.00 en 20.00 uur in ’Uit de schatkamer van....’ is burgemeester Roel Sluiter te gast.

Emma Cremers wint de Juvenes Translatores

30-01-2020

HARLINGEN - Emma Cremers, leerling uit de zesde klas atheneum van RSG Simon Vestdijk, is eerste geworden in de vertaalwedstrijd van de Europese Commissie, de ‘Juvenes Translatores’.

Reacties

Hubo-Faber Hubo-Faber Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Ons Food&Wine Ons Food&Wine Plus Lunenborg Plus Lunenborg Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie VVV Harlingen VVV Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Greenart Production Greenart Production ForHim Menswear ForHim Menswear Broodje Nuchter Broodje Nuchter Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hotel Restaurant Zeezicht Hotel Restaurant Zeezicht IJssalon Min12 IJssalon Min12 Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt De Lichtboei De Lichtboei Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï
Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Greenart Production Greenart Production Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis VVV Harlingen VVV Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Plus Lunenborg Plus Lunenborg Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events De Lichtboei De Lichtboei Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen Hotel Restaurant Zeezicht Hotel Restaurant Zeezicht Ons Food&Wine Ons Food&Wine