Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

30-01-2020

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Michel v.d. Ploeg – Maurice Chevallier

Dit beloofde een spannende pot te worden en beiden waren er klaar voor. Maurice ging er direct volop tegenaan en Michel had het gevoel dat hij helemaal werd weggeslagen. Maurice raakt ieder bal superscherp en hij leek voor de volle winst te gaan. Hij pakte de game met 11-1. In de tweede game was ook Michel weer helemaal terug in het spel en wist de punten weer te pakken. Michel won de game met 11-4. Ook in de derde game hield Michel het spel onder controle en moest Maurice flink aan de bak. Ook deze game was weer voor Michel met 11-5. Ook in de vierde game bleef Michel het spel controleren en trok de game naar zich toe en won de game met 11-5 en in sets met 3-1

 

Michel v.d. Ploeg – Maurice Chevallier

Michel en Maurice moesten nog een partij inhalen en dat gingen nu er even achteraan doen. Michel was helemaal op zijn hoede en bleef het spel dirigeren. Maurice ging voor iedere bal maar maakte flink wat fouten en dan rond Michel wel af en won de game met 11-5. Ook in de tweede game gingen ze allebei voor goud en dan zie je mooie rally’s. Ook nu was de game weer voor Michel met 11-6. En ook in de laatste game liet Michel het spel niet meer uit zijn handen glippen en won de game met 11-5 en in sets met 3-0 maar ook Maurice had wel lekker gespeeld alleen geen winst.

 

Yari Siderius – Peter Borgmann

Peter kon in de eerste game de druk opbouwen en liet Yari flink lopen. Peter won de game met 11-4. In de tweede game wist Yari het stokje over te nemen en waren de rollen omgedraaid. Yari trok de game langzaam naar zich toe en won met 11-5. En dan kom je helemaal in je spel en Peter maakte dan ook wel heel veel fouten. Ook deze game ging weer naar Yari met 11-4. In de laatste game kwam ook Peter weer beter in zijn spel en moesten beiden scherp blijven spelen. Maar ook deze game ging naar Yari met 11-6 en in sets met 3-1

 

Erik Menks – Sjors Wierstra

Erik ging vliegend van start en stond al snel op een mooie voorsprong van 6-0. Maar Sjors kwam weer helemaal in zijn spel en langzaam kwam hij dichterbij. Het werd een stuk pittiger om de punten te pakken en dan is er volop strijd. Erik won de game met 11-7. Ook in de tweede game waren ze op veel momenten aan elkaar gewaagd en werden alle favoriete trucs in de strijd gegooid. Ook deze game was na vele mooie rally’s voor Erik met 11-8. In de laatste game was Erik duidelijk scherper en sterker en moest Sjors vol aan de bak. Erik won ook deze game met 11-4 en in sets met 3-0 maar ook Sjors had lekker gespeeld en dat is dan ook weer fijn.

 

Bas Koudenburg – Peter Borgmann

Peter ging super van start en Bas leek een beetje overrompeld. Peter pakte al snel een mooie voorsprong van 8-2 en dan denk je die game ga ik pakken. Maar Bas had zich weer goed hersteld en trok het spel weer langzaam naar zich toe. Peter vocht als een leeuw, maar de game ging toch naar Bas met 12-10. In de tweede game had Bas het spel weer helemaal in de hand en moest Peter even herstellen. Bas pakte de game met 11-3. In de derde game kwam ook Peter weer wat in zijn spel, maar Bas bleef controleren en won met 11-5 en in sets met 3-0 maar als je de eerste game bekijkt dan had er voor Peter waarschijnlijk meer in kunnen zitten.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Uit de schatkamer van... Roel Sluiter

30-01-2020

HARLINGEN - Vanavond tussen 19.00 en 20.00 uur in ’Uit de schatkamer van....’ is burgemeester Roel Sluiter te gast.

Emma Cremers wint de Juvenes Translatores

30-01-2020

HARLINGEN - Emma Cremers, leerling uit de zesde klas atheneum van RSG Simon Vestdijk, is eerste geworden in de vertaalwedstrijd van de Europese Commissie, de ‘Juvenes Translatores’.

Reacties

De Lichtboei De Lichtboei Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn BENG Evenementen BENG Evenementen Ons Food&Wine Ons Food&Wine VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zensa Moda Zensa Moda DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Greenart Production Greenart Production Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Food 80/20 Food 80/20 HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen The Shamrock The Shamrock Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg The Shamrock The Shamrock Food 80/20 Food 80/20 Hubo-Faber Hubo-Faber