Ontmoet Simon Vestdijk

Ontmoet Simon Vestdijk

Op 2 december gaan we online voor een ontmoeting met ouders/verzorgers (en leerlingen) van groep 8! Meld je alvast aan en mis het niet!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

17-12-2019

HARLINGEN - Verslag van de vorige week gespeelde wedstrijden.

Maurice Chevallier – Peter Borgmann

Maurice en Peter slaan regelmatig een training balletje en kennen elkaar spel goed. Dan moet je soms verrassend spelen om je puntje te pakken. Wat vanavond opviel dat Peter wel heel veel liep op iedere bal. Maurice won de game met 11-7. Ook in de tweede game bleef er volop strijdt en dan zie mooie rally’s met heel veel slagen. Ook deze game was voor Maurice met 11-6. Ook in de derde game bleven ze elkaar verrassen en wisten ze ook door veel inzet nog rally’s te winnen. De game was uiteindelijk weer voor Maurice met 11-7 en in sets met 3-0 maar ook Peter was zeker tevreden over zijn spel en zijn vooruitgang daarin.

 

Bas Koudenburg – Yari Siderius

Yari gaat met sprongen vooruit in zijn spel en weet al fraaie aanvallende boost technieken te slaan en scoort hier ook al mee. Bas bleef zoals gewoonlijk strak zijn spel te spelen met veel lengte ballen. Hij pakte de game met 11-4. Ook in de tweede game hield Bas het spel goed in de hand maar, hij kon niet verslappen want dan wist Yari direct te scoren. De game ging weer naar Bas met 11-6. In de derde game bleef Bas het spel dirigeren en scherp spelen want Yari liep op bijna iedere bal. We zagen hierdoor wel mooie rally’s waarin beiden goed wisten te scoren. De game was weer voor Bas met 11-7 en in sets met 3-0 maar zeker is wel dat Yari met sprongen vooruitgaat in zijn spel.

 

Maurice Chevallier – Bas Koudenburg

Maurice en Bas staan meestal garant voor een stevige pot squash en beslissen dan vaak in een vijfsetter de uitslag. Ook nu gingen ze vol vuur van start en stond Maurice al snel op een mooie voorsprong van 6-1. Maar bas geeft ook nooit op en kwam langzaam weer terug en won in prachtige strijd met 14-12. In de tweede game had Maurice Maurice een klein voor deel aan zijn kant en won met 11-5. In de derde game zagen we weer een gelijk opgaande strijd met lange rally’s en veel lengte ballen. En dan zie je ook mooi hoe het spel gespeeld moet worden en komt alle variatie aan bod. Maurice pakte de game met 11-9. In de vierde game gingen ze allebei helemaal los en het kon lang beide kanten op. Maar ook nu was het weer Maurice die won met 13-11 en in sets met 3-1 maar bieden waren het er wel over eens dat dit een van de mooiste partijen ooit was dus wie weet wat er nog allemaal komen gaat in de herkansing.

 

Simon Bambach – Yari Siderius

Yari ontdekt steeds meer technieken in het squashspel en dit in combinatie met zijn loop vermogen en conditie dan haal je nog veel ballen. Simon is eigenlijk ook een diesel die graag door gaat voor iedere bal. Hij moest superscherp spelen want Yari pakte zelfs ballen uit onmogelijke positie. Simon won met 11-6. Ook in de tweede game bleef Yari knokken voor ieder punt maar Simon hield de regie in het spel en won met 11-5. En ook in de derde game bleef het een leuk spel met soms lange rally’s en verrassende scores. Ook deze game was voor Simon met 11-5 en in sets met 3-0 maar zeker is wel dat wanneer Yari wat meer rust in zijn spel en variatie weet te brengen dan komt er steeds meer progressie. En het belangrijkste is natuurlijk dat je plezier in het spel beleefd.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Postcode Loterij pakt uit en vervult wens vrijwilliger Margriet uit Harlingen

17-12-2019

HARLINGEN - Een grote verrassing voor Margriet Tichelaar (67) uit Harlingen.

Verslag van Harlinger Belang uit de Raad van 11 december 2019

17-12-2019

HARLINGEN - Gemeente Harlingen marionet van Omrin/Afvalsturing Friesland/REC.

Reacties

Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Food 80/20 Food 80/20 Plus Lunenborg Plus Lunenborg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Lichtboei De Lichtboei BENG Evenementen BENG Evenementen Greenart Production Greenart Production HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
The Shamrock The Shamrock Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Food 80/20 Food 80/20 IJssalon Min12 IJssalon Min12 HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Plus Lunenborg Plus Lunenborg Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg